Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Thread Introduction
Heroes of Might and Magic V v1.01 US Patch
Heroes of Might and Magic V v1.01 EU Patch
Heroes of Might and Magic V v1.01 EU Collector's Edition Patch

Heroes of Might & Magic V Resources @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-05-2006, 01:05   #241 (permalink)
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

Am terminat si campania de la dungeon
La inceput pare vrajeala ca nu are legatura cu povestea principala , tot o da in balarii cu clanuri idioate , dar ultima misiune nota 10 (si pentru poveste si pentru misiune care cred ca e cea mai grea de pana acum), daca nu aveti eroul facut pe sorcery cam naspa , acum nu zic ca nu ar fi alte variante viabile , dar in ultima misiune te da cu 2 eroi , principalu si secundaru si puneam armata pe secundar ca avea sorcery , si fara ......pana dai o vraja te rup swarmurile de monstri ca armata nu prea ai de pierdut(si nu ai castel)

Cat despre misiunea 5 de la inferno .. chiar mi s-a parut banala , ideea e sa ajungi rapid sa nu o lungesti ca sa creasca dragonii aia.

Daem0nEyes is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 01:08   #242 (permalink)
Registered User

iuliand's Avatar

Singurul lucru care ma deranjeaza in H5 pt ca nu-i gasesc o explicatie "logica" este atacul eroului calare asupra trupelor inamice care se afla sub asediu in castel. Mi se pare absolut aberant... Poate imi poate explica cineva... se teleporteaza?

iuliand is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 02:11   #243 (permalink)
Registered User

MindBlank's Avatar

Gata, am terminat si eu Inferno. Foarte simpla misiunea de la sfarsit... Nu stiu ce sa zic, dar la misiunea asta eroul conteaza cel mai mult. Am avut o armata foarte slaba (20 Succubs si 15 Pit Lords) si la sfarsit 15 Emerald Dragons. Succubusi nici nu au apucat sa dea.
La final aveam 7 Pit Lords... Mi-a placut cum s-a terminat. A inceput molcom campania si s-a terminat foarte interesant cu un Agrael care rupea tot fata de ce era in prima misiune cand fugeam de mancam norii. Sper sa-l reintalnesc in celelate campanii (?).

Necro pare interesanta. Nu am inceput sa joc, dar cutscene-ul de inceput m-a facut sa-mi placa de erou hehehe.

MindBlank is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 07:12   #244 (permalink)
forever yellow skies

rakware's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea
LA asta se adauga si ca devii expert necromancer si dupa lupta ridici scheleti la greu.
arcasi draga, arcasi

rakware is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 07:21   #245 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by rakware
arcasi draga, arcasi
Pai arcasi, normal. Dar ce arcasii nu sunt tot scheleti?

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 08:04   #246 (permalink)
forever yellow skies

rakware's Avatar

doream sa subliniez ca ai super skillul de a ridica arcasi in loc de "scheleti" pe langa asta ridici scheleti din trupele cazute ale inamicului (parca?), nu din ale tale, chestie care este "foarte tare frate"

rakware is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 08:18   #247 (permalink)
Registered User

kenyshor's Avatar

Mda am terminat si eu campania 3 de la inferno. Destul de enervanta, prea multa armata isi face ala, mai ales ca tot i se alieaza danceri si spirities din aia. Pe finalul bataliei mai aveam 150 de arcasi si 40 de druids iar el avea 7 dragoni si 100 danceri. In mod normal mureau a mei, noroc cu frenzy ca altfel o muscam . GG celor care au facut-o fara frenzy, nu-mi imaginez cum.

kenyshor is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 13:55   #248 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Quote:
Originally Posted by Daem0nEyes
daca nu aveti eroul facut pe sorcery cam naspa
Depinde de eroi, din ce am observat eroii care sunt axati pe vraji sunt de-a dreptul idioti, Agrael de exemplu e un lamer, are skill de super initiativa dar intotdeauna ii vine turnul dupa creaturile de tier 4 adverse, in speta druizi. Deci pentru mine este egal cu 0 eroul ala, in comparatie cu cotonogarii, care isi fac mutarea printre primele 3 unitati... practic se schimba tot aspectul bataliei daca eroul prinde turn intre printre primii. La Heaven dupa ce dadeam Benediction cam era GG, nu se mai intamplau multe chestii...sau aveam optiunea sa castez o vraja de disable, iarasi un super avantaj... degeaba ai super vraji daca eroul tau prinde turn ultimul (bine ar fi unbalanced rau de tot daca era altfel, nu stiu daca i se aplica numai lui Agrael chestia asta pt ca are bonusul prea mare pentru unitati dar daca si ceilalti spellcasteri au dezavantajul asta atunci e trist)

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 13:58   #249 (permalink)
Registered User

one_step_closer's Avatar

cred ca il instalez si eu maine, pt ca in seara asta nu ajung acasa... din ce am auzit de la voi pare a fi un big time game. mie mi-a placut la nebunie si heroes 4, deci...

am si eu o intrebare: jocul asta are HOT SEAT????

one_step_closer is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 14:12   #250 (permalink)
Registered User

Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha
Quote:
Originally Posted by GunDam
Depinde de eroi, din ce am observat eroii care sunt axati pe vraji sunt de-a dreptul idioti, Agrael de exemplu e un lamer, are skill de super initiativa dar intotdeauna ii vine turnul dupa creaturile de tier 4 adverse, in speta druizi. Deci pentru mine este egal cu 0 eroul ala, in comparatie cu cotonogarii, care isi fac mutarea printre primele 3 unitati... practic se schimba tot aspectul bataliei daca eroul prinde turn intre printre primii. La Heaven dupa ce dadeam Benediction cam era GG, nu se mai intamplau multe chestii...sau aveam optiunea sa castez o vraja de disable, iarasi un super avantaj... degeaba ai super vraji daca eroul tau prinde turn ultimul (bine ar fi unbalanced rau de tot daca era altfel, nu stiu daca i se aplica numai lui Agrael chestia asta pt ca are bonusul prea mare pentru unitati dar daca si ceilalti spellcasteri au dezavantajul asta atunci e trist)
Iarasi un om care a grait adeverul...eu am bagat, cum ziceam, scenariu custom very big si am luat erou principal ceva sorcerer (nu retin clasa exacta)...mare dezamagire sa ai level n-spe si sa fie tristete maxima la cand iti vine turu...

Il Ajustatore is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 14:40   #251 (permalink)
Registered User

Raool's Avatar

Da, are hot shit, pardon seat.

Raool is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 15:00   #252 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

mah, am ajuns si eu la misiunea 3 de la inferno si habar n-am ce sa fac pe acolo. Imi zice "attack the border guard & fight your way past the border...". Si habar n-am ce sa fac. Am omorat tot ce se putea, nu stiu ce sa mai fac.
Indicatii?

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 15:06   #253 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ocelot
mah, am ajuns si eu la misiunea 3 de la inferno si habar n-am ce sa fac pe acolo. Imi zice "attack the border guard & fight your way past the border...". Si habar n-am ce sa fac. Am omorat tot ce se putea, nu stiu ce sa mai fac.
Indicatii?

Daca ai cucerit toate Ramparturile, mai ramane sa distrugi Druizii, sunt prin padure pe mijlocul hartii, poti sa intrii de sus la ei.

Old 17-05-2006, 15:24   #254 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

f*ck, stiam eu ca e versiunea 0.9 La mine pe harta nu exista Ramparturi (banuiesc ca sunt castele).

Old 17-05-2006, 15:41   #255 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Quote:
f*ck, stiam eu ca e versiunea 0.9 La mine pe harta nu exista Ramparturi (banuiesc ca sunt castele).

Sylvan adica dar eu tot rampart le spun , e mai simplu.

Old 17-05-2006, 16:45   #256 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Indicatii?
Erm, cum sa zic asta ... cred ca trebuie sa iei de la inceput misiunea. Si trebuie sa mai faci ceva. Sa bagi fix-ul ^_^.

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 17:38   #257 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Quote:
Originally Posted by FAQ
Erm, cum sa zic asta ... cred ca trebuie sa iei de la inceput misiunea. Si trebuie sa mai faci ceva. Sa bagi fix-ul ^_^.
Cred ca o sa trebuiasca sa inceapa totul de la inceput pentru ca nu mai merg save-urile, cel putin mie nu mi-au mers...

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 17:38   #258 (permalink)
SSJViper

T.rac3Er's Avatar

misiunea 3 la inferno, dupa cum se spunea mai devreme trebuie sa pleci rpd la atac pe castelele lui. Castelul din dreapta sus face 4 dragoni pe saptamana, deci e durere daca apuca AI sa evolueze. Ce m-a impresionat sunt copacii. cata viata au. Parca nici nu se mai justifica dragonii la ce costuri au (intr-o prima etapa, cat sa te extinzi)
prostule!!!

T.rac3Er is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 18:18   #259 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Indicatii?
Dupa ce spune el aici inseamna ca nu s-a completat nici primul obiectiv. Asta e primul, sa il bati pe elf care sta imediat langa castelul tau in dreapta jos in fata unui fort si nu ai cum sa treci mai departe de coltul ala de harta decat daca il calci pe cap. Iti arata un cutscene la inceput si demonul ii cere sa se dea la o parte. Deja triggere-le si scripting-ul de pe harta aia s-au dus. Nu ai cum sa o mai faci. Eu cred ca e de la executabil. Altfel baietii de la Reincarcat nu mai scoteau altul fixat.

Quote:
Originally Posted by T.rac3Er
Ce m-a impresionat sunt copacii. cata viata au. Parca nici nu se mai justifica dragonii la ce costuri au (intr-o prima etapa, cat sa te extinzi)
Da, dar copacii nu au nici un fel de damage. Sunt unitati specializate de defense. Uita-te la cat defense au cand si isi baga cracile in pamant.

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2006, 18:22   #260 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

merci mult de sfaturi, FAQ. Dar cred ca trebuia sa-mi zici sa copiez saveurile in alta parte... am ramas fara ele. Noroc cu dc ca am gasit un save pana la misiunea 5 de la Haven, deci paguba nu e asa mare.
In varianta mea (0.9) locurile unde banuiesc ca sunt castelele sunt goale (campie), iar singurul erou pe care l-am intalnit a fost la inceput si l-am distrus imediat.

PS: imi cer scuze ca am inceput o discutie pseudo-warez.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules