![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #241 (permalink) | ||
|
Am terminat si campania de la dungeon La inceput pare vrajeala ca nu are legatura cu povestea principala , tot o da in balarii cu clanuri idioate , dar ultima misiune nota 10 (si pentru poveste si pentru misiune care cred ca e cea mai grea de pana acum), daca nu aveti eroul facut pe sorcery cam naspa , acum nu zic ca nu ar fi alte variante viabile , dar in ultima misiune te da cu 2 eroi , principalu si secundaru si puneam armata pe secundar ca avea sorcery , si fara ......pana dai o vraja te rup swarmurile de monstri ca armata nu prea ai de pierdut(si nu ai castel) Cat despre misiunea 5 de la inferno .. chiar mi s-a parut banala , ideea e sa ajungi rapid sa nu o lungesti ca sa creasca dragonii aia. | |||
|
| | #242 (permalink) | ||
|
Singurul lucru care ma deranjeaza in H5 pt ca nu-i gasesc o explicatie "logica" este atacul eroului calare asupra trupelor inamice care se afla sub asediu in castel. Mi se pare absolut aberant... Poate imi poate explica cineva... se teleporteaza?
__________________ | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
Gata, am terminat si eu Inferno. Foarte simpla misiunea de la sfarsit... Nu stiu ce sa zic, dar la misiunea asta eroul conteaza cel mai mult. Am avut o armata foarte slaba (20 Succubs si 15 Pit Lords) si la sfarsit 15 Emerald Dragons. Succubusi nici nu au apucat sa dea. La final aveam 7 Pit Lords... Mi-a placut cum s-a terminat. A inceput molcom campania si s-a terminat foarte interesant cu un Agrael care rupea tot fata de ce era in prima misiune cand fugeam de mancam norii. Sper sa-l reintalnesc in celelate campanii (?). Necro pare interesanta. Nu am inceput sa joc, dar cutscene-ul de inceput m-a facut sa-mi placa de erou hehehe.
__________________ Daca vrei pace, pregateste-te pentru razboi! | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
doream sa subliniez ca ai super skillul de a ridica arcasi in loc de "scheleti" pe langa asta ridici scheleti din trupele cazute ale inamicului (parca?), nu din ale tale, chestie care este "foarte tare frate"
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
|
Mda am terminat si eu campania 3 de la inferno. Destul de enervanta, prea multa armata isi face ala, mai ales ca tot i se alieaza danceri si spirities din aia. Pe finalul bataliei mai aveam 150 de arcasi si 40 de druids iar el avea 7 dragoni si 100 danceri. In mod normal mureau a mei, noroc cu frenzy ca altfel o muscam . GG celor care au facut-o fara frenzy, nu-mi imaginez cum.
| |||
|
| | #248 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
|
cred ca il instalez si eu maine, pt ca in seara asta nu ajung acasa... din ce am auzit de la voi pare a fi un big time game. mie mi-a placut la nebunie si heroes 4, deci... am si eu o intrebare: jocul asta are HOT SEAT????
__________________ Intel Q6600 2,4Ghz fsb 1066Mhz/ 4gb ddr2 corsair 1066Mhz/ 8800 GTX Gigabyte 756Mb DDR3/ dvd-rw DL gigabyte 16x16 | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha | Quote:
...
| ||
|
| | #252 (permalink) | ||
|
mah, am ajuns si eu la misiunea 3 de la inferno si habar n-am ce sa fac pe acolo. Imi zice "attack the border guard & fight your way past the border...". Si habar n-am ce sa fac. Am omorat tot ce se putea, nu stiu ce sa mai fac. Indicatii?
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
| Quote:
Daca ai cucerit toate Ramparturile, mai ramane sa distrugi Druizii, sunt prin padure pe mijlocul hartii, poti sa intrii de sus la ei.
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #254 (permalink) | ||
|
f*ck, stiam eu ca e versiunea 0.9 La mine pe harta nu exista Ramparturi (banuiesc ca sunt castele).
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #256 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #257 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #258 (permalink) | ||
|
misiunea 3 la inferno, dupa cum se spunea mai devreme trebuie sa pleci rpd la atac pe castelele lui. Castelul din dreapta sus face 4 dragoni pe saptamana, deci e durere daca apuca AI sa evolueze. Ce m-a impresionat sunt copacii. cata viata au. Parca nici nu se mai justifica dragonii la ce costuri au (intr-o prima etapa, cat sa te extinzi)
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #259 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #260 (permalink) | ||
|
merci mult de sfaturi, FAQ. Dar cred ca trebuia sa-mi zici sa copiez saveurile in alta parte... am ramas fara ele. Noroc cu dc ca am gasit un save pana la misiunea 5 de la Haven, deci paguba nu e asa mare.In varianta mea (0.9) locurile unde banuiesc ca sunt castelele sunt goale (campie), iar singurul erou pe care l-am intalnit a fost la inceput si l-am distrus imediat. PS: imi cer scuze ca am inceput o discutie pseudo-warez.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|