Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Thread Introduction
Heroes of Might and Magic V v1.01 US Patch
Heroes of Might and Magic V v1.01 EU Patch
Heroes of Might and Magic V v1.01 EU Collector's Edition Patch

Heroes of Might & Magic V Resources @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-05-2006, 19:57   #21 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea
Am vazut alea. Dar sunt de multiplayer. Probabil merg si in single. Dar asta nu ii scuza. A si sa nu uit. Where the .... is autosave? E primul heroes fara autosave. Alta data cand mai aud de tot felul de petitii din astea penale cu rezultat final zero o sa le rad in nas celor care le semneaza.
Are autosave, gameoptions/enable autosave..

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 19:58   #22 (permalink)
Registered User

MDa. My mistake. Are. Recunosc ca e misto jocul dar are niste mici lipsuri de te umfla rasul.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 20:11   #23 (permalink)
Registered User

noob_one's Avatar

Problema e in felul urmator multi oameni sau rugat de producatori sa schimbe anumite lucruri in joc dar oamenii nici macar nu au ascultat si rezultatul se vede,si oricum astia de la nival sau inspirat din alte jocuri pt a face heroes5,dar cel mai grav e ca nu sau inspirat dupa jocurile mai vechi care au avut succes oricum eu ma asteptam ca jocul sa nu fie bun,una e ce vezi in filme/poze alta e ce joci pe calculator....

noob_one is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 20:29   #24 (permalink)
Registered User

La mine nu are nici o problema. Nici un bug pana acuma.

Old 10-05-2006, 20:44   #25 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Nici mie nu mi s-a crashuit vreodata jocul, si oricum il consider misto, cu neajunsurile pe care le stim deja.. Astept add-on-ul.. Pana atunci ma apuc sa termin campaniile... GL HF

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 21:19   #26 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

E problematic sa faci generator la un joc 3D. Amintiti-va ce aberatii ieseau in H3, numai la drumurile alea intortocheate si fara sens. Si ala era 2D. Asta e 3D si nici nu vreau sa ma gandesc ce aberatii ar iesii. Daca il fac sa il faca calumea, nu cred ca au avut timp sa il faca pana acum de cand a fost amanat. Asta e ceea ce cred, nu am vreo dovada. Sunt sigur ca cineva o sa ma contrazica. Iar daca a fost o manevra ca sa bage generatorul in expansion asta e, ce sa ii facem.

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 21:26   #27 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

heroes 3 a avut un super generator de harti.. foarte rar gresea. am facut poate mii de harti cu el si a mers brici.. mai ales la hot seat. cel de la heroes 4 a fost problematic .. si apropo.. nu-i facut de 3do generatorul pt h4.

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 22:00   #28 (permalink)
Registered User

DreaM CaTcheR's Avatar

daca am spre exemplu 50 de arcasi si vreau sa-i impart 30 cu 20 sau 25 cu 25 cum fac?ideea e sa am 2 grupuri
la HOMM3 parca mergea faza asta

DreaM CaTcheR is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 22:02   #29 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by doro69
heroes 3 a avut un super generator de harti.. foarte rar gresea. am facut poate mii de harti cu el si a mers brici.. mai ales la hot seat. cel de la heroes 4 a fost problematic .. si apropo.. nu-i facut de 3do generatorul pt h4.
Gresea, stai linistit. Si nu erau numai chestii estetice dupa cum am spus cu drumul. De multe ori nu puteai ajunge la una din minele principale (ore/wood) decat cu armata de luna a 2-a. Alte dati ii punea calculatorului sau tie 2-3 utopii direct in curte. Si multe altele, imbalans-uri la greu. Asa ca nu zice ca era foarte reusit sau mai stiu eu ce. Era reusit ca daca nu aveai net si campaniile erau terminate alunga plictiseala cat de cat. Nu dau un procentaj mai mare de 20% de harti reusite care meritau pastrate si rejucate din toate cele generate. Iar cand spui 3D deja greselile alea estetice si cele care afectau gameplay-ul sunt si mai puternice. Cand imi amintesc ce covrigi si 8-uri sau cercuri facea generatorul din H3 la drumuri cateodata, numai logice sau estetice nu erau. Nu mai zic ca nu se compara niciodata hartile generate cu cele facute de oameni. Si nu o sa se compare in veci. Mai ales la cat de scriptat e H5 si ce potential ar avea cu un map editor bine pus la punct. Cu cutscenes+voce cum au fost hartile din demo.

Old 10-05-2006, 22:06   #30 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by DreaM CaTcheR
daca am spre exemplu 50 de arcasi si vreau sa-i impart 30 cu 20 sau 25 cu 25 cum fac?ideea e sa am 2 grupuri
la HOMM3 parca mergea faza asta
Cum, cu functia split. Trebuie sa aiba buton pe undeva pe interfata sau daca nu foloseste Shift+Left click+drag&drop.

Old 10-05-2006, 23:21   #31 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Daca gaseste cineva vreo smecherie sa activeze hero special trail sa bage aici.

Old 10-05-2006, 23:38   #32 (permalink)
Registered User

sfantu_petre's Avatar

Bai pana acum face ce au promis. Gameplay din H3 + grafica 3d. Nu are generatorul ala minune de harti si sunt de acord cu FAQ, ce aberatie grafico-cromatica putea sa rezulte cu el . Sper insa sa-l adauge mai tarziu, macar in 50% din cazuri sa dea o harta jucabila.
Ce ma supara in joc, si nu cred ca ar fi trebuit sa ajunga in versiunea finala chestia asta, este cand ataci direct cu eroul un castel, si desi portile sunt inchise, poti ataca cu eroul orice unitate baricadata in castel.

sfantu_petre is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 23:39   #33 (permalink)
Registered User

iuliand's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cae
sunt sigur speedy ca vroiai sa zici ca te duci la un Flamingo non-stop si il cumperi cum am facut si eu acum 3 minute
Hmm... nu-mi spune ca deja e pe rafturi pt ca imi e greu sa cred... si mai ales la flamingo?! noo...
Asta in conditiile in care la ******* pe site se specifica "Acest produs va fi in stoc in data de Friday 02 June, 2006" iar la diverta nu a aparut nimic inca... De cand au devenit astia de la flamingo mai rapizi ca importatorii??

Edit: Sau "Flamingo non-stop" este un alt fel de-a spune "download"?...

iuliand is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 23:44   #34 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

eu am vers 0.9. Mai e si alta versiune? (scrie in meniu ca e 0.9)

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 23:49   #35 (permalink)
Registered User

sfantu_petre's Avatar

Quote:
Originally Posted by iuliand
Hmm... nu-mi spune ca deja e pe rafturi pt ca imi e greu sa cred... si mai ales la flamingo?! noo...
Asta in conditiile in care la ******* pe site se specifica "Acest produs va fi in stoc in data de Friday 02 June, 2006" iar la diverta nu a aparut nimic inca... De cand au devenit astia de la flamingo mai rapizi ca importatorii??

Edit: Sau "Flamingo non-stop" este un alt fel de-a spune "download"?...

hai, hai, ca incepi sa te prinzi....

@Ocelot : da, versiunea 1.0

sfantu_petre is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2006, 23:54   #36 (permalink)
Registered User

stelistu's Avatar

Ocelot la tine e 0.9 pt ca probabil folosesti exe-le din demo. Scapa de el

stelistu is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 00:09   #37 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Quote:
E problematic sa faci generator la un joc 3D. Amintiti-va ce aberatii ieseau in H3, numai la drumurile alea intortocheate si fara sens. Si ala era 2D. Asta e 3D si nici nu vreau sa ma gandesc ce aberatii ar iesii. Daca il fac sa il faca calumea, nu cred ca au avut timp sa il faca pana acum de cand a fost amanat. Asta e ceea ce cred, nu am vreo dovada. Sunt sigur ca cineva o sa ma contrazica. Iar daca a fost o manevra ca sa bage generatorul in expansion asta e, ce sa ii facem.
Ma mai gandesc la ceva... Poate nu au bagat editor tocmai pt ca AI-ul e cam varza . In campanie se descurca el cum se descurca , ca acolo stiind care sunt hartile mai carpesti erorile de logica cu ceva scripturi + ii dai trupe mai multe si ajunge astfel sa fie decent.
Dar pe o harta random acolo AI-ul trebuie sa faca fatza on the fly , la prima vedere , nu il poti ajuta cu scripturi pre-made ( de genul "in saptamina a 3-a mergi si ataca castelul X") .

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 10:09   #38 (permalink)
Registered User

Hai sa fim seriosi. Aveau random map generator de la heroes 3. Avea probleme zic unii, dupa mine nesemnficative. Ok. Dar nu plecau de la zero. Plecau de la mai mult de 50%. Si aveau de munca asa e, dar repet, aveau de la ce sa plece. Avand in vedere ca se lauda ca e in lucru de multi ani, imi pare rau dar pentru mine nu au scuze. nu era perfect, ok, dar puteau sa il scoata ca simplu bonus.

Poate va apare in add-on. sincer ma indoiesc in acest moment, dar speranta moare ultima.

Old 11-05-2006, 11:04   #39 (permalink)
Registered User

romustdie's Avatar

Thumbs up

pana acu pare misto:P camapania de la heaven is a Big TUTORIAL) parca n-am jukat heroes in viata mea imi plac skillurile cum sunt concepute (un plus din partea mea) constructille in castel sunt peste cele din h3 unde faceai rpd cladirile de bani si dupe aia armata sau invers:P cu interfata m-am obisnuit(cred ca juma de ora a durat pana am observat cerculetzu cu day cycle), m-am plictisit de combatul lor artistic (setat quick combat se descurca onorabil)
legat de transportul trupelor sper sa existe town gate(portal) sau asa ceva cel putin io n-am vazut pana acum. interesant diplomacy ca nu cer creaturile bani sa se alature. si mai vad deseara cand mai joc mai mult
pana acum nu m-a dezamagit dar daca pana termin campaniile si hartile custom nu apare un random map sau addon cred ca nu ma mai ating de el( poate doar multiplayer pe net(daca o merge bine ca in demo era problematic)
partea hardware e ok: p4 3ghz+6600gt+2gb ram se misca onorabil(comparativ cu versiunile anterioare)
hope the nival dont screw this up(make a random map )

romustdie is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 11:18   #40 (permalink)
KDP
Registered User

KDP's Avatar

Pt cine nu s-a prins, hartile de multiplayer se pot juca in single prin hot seat. Tot ce tb sa faceti este sa puneti AI in locul celui de-al doilea jucator uman.

KDP is offline    Reply With Quote
Advertisment
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules