![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Problema e in felul urmator multi oameni sau rugat de producatori sa schimbe anumite lucruri in joc dar oamenii nici macar nu au ascultat si rezultatul se vede,si oricum astia de la nival sau inspirat din alte jocuri pt a face heroes5,dar cel mai grav e ca nu sau inspirat dupa jocurile mai vechi care au avut succes oricum eu ma asteptam ca jocul sa nu fie bun,una e ce vezi in filme/poze alta e ce joci pe calculator....
| |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
E problematic sa faci generator la un joc 3D. Amintiti-va ce aberatii ieseau in H3, numai la drumurile alea intortocheate si fara sens. Si ala era 2D. Asta e 3D si nici nu vreau sa ma gandesc ce aberatii ar iesii. Daca il fac sa il faca calumea, nu cred ca au avut timp sa il faca pana acum de cand a fost amanat. Asta e ceea ce cred, nu am vreo dovada. Sunt sigur ca cineva o sa ma contrazica. Iar daca a fost o manevra ca sa bage generatorul in expansion asta e, ce sa ii facem.
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
heroes 3 a avut un super generator de harti.. foarte rar gresea. am facut poate mii de harti cu el si a mers brici.. mai ales la hot seat. cel de la heroes 4 a fost problematic .. si apropo.. nu-i facut de 3do generatorul pt h4.
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #30 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Bai pana acum face ce au promis. Gameplay din H3 + grafica 3d. Nu are generatorul ala minune de harti si sunt de acord cu FAQ, ce aberatie grafico-cromatica putea sa rezulte cu el . Sper insa sa-l adauge mai tarziu, macar in 50% din cazuri sa dea o harta jucabila. Ce ma supara in joc, si nu cred ca ar fi trebuit sa ajunga in versiunea finala chestia asta, este cand ataci direct cu eroul un castel, si desi portile sunt inchise, poti ataca cu eroul orice unitate baricadata in castel. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Asta in conditiile in care la ******* pe site se specifica "Acest produs va fi in stoc in data de Friday 02 June, 2006" iar la diverta nu a aparut nimic inca... De cand au devenit astia de la flamingo mai rapizi ca importatorii?? Edit: Sau "Flamingo non-stop" este un alt fel de-a spune "download"?...
__________________ | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
hai, hai, ca incepi sa te prinzi.... ![]() @Ocelot : da, versiunea 1.0 | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
Dar pe o harta random acolo AI-ul trebuie sa faca fatza on the fly , la prima vedere , nu il poti ajuta cu scripturi pre-made ( de genul "in saptamina a 3-a mergi si ataca castelul X") .
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Hai sa fim seriosi. Aveau random map generator de la heroes 3. Avea probleme zic unii, dupa mine nesemnficative. Ok. Dar nu plecau de la zero. Plecau de la mai mult de 50%. Si aveau de munca asa e, dar repet, aveau de la ce sa plece. Avand in vedere ca se lauda ca e in lucru de multi ani, imi pare rau dar pentru mine nu au scuze. nu era perfect, ok, dar puteau sa il scoata ca simplu bonus. Poate va apare in add-on. sincer ma indoiesc in acest moment, dar speranta moare ultima. | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
pana acu pare misto:P camapania de la heaven is a Big TUTORIAL ) parca n-am jukat heroes in viata mea imi plac skillurile cum sunt concepute (un plus din partea mea) constructille in castel sunt peste cele din h3 unde faceai rpd cladirile de bani si dupe aia armata sau invers:P cu interfata m-am obisnuit(cred ca juma de ora a durat pana am observat cerculetzu cu day cycle ), m-am plictisit de combatul lor artistic (setat quick combat se descurca onorabil)legat de transportul trupelor sper sa existe town gate(portal) sau asa ceva cel putin io n-am vazut pana acum. interesant diplomacy ca nu cer creaturile bani sa se alature. si mai vad deseara cand mai joc mai mult ![]() pana acum nu m-a dezamagit dar daca pana termin campaniile si hartile custom nu apare un random map sau addon cred ca nu ma mai ating de el ( poate doar multiplayer pe net(daca o merge bine ca in demo era problematic)partea hardware e ok: p4 3ghz+6600gt+2gb ram se misca onorabil(comparativ cu versiunile anterioare) hope the nival dont screw this up(make a random map )
| |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Pt cine nu s-a prins, hartile de multiplayer se pot juca in single prin hot seat. Tot ce tb sa faceti este sa puneti AI in locul celui de-al doilea jucator uman.
| |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|