![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
pt fanii heroes nemultumiti... asa a inceput si heroes 3. Roe nu avea random map nu avea conflux castel si avea putine harti. intradevar avea map creator...dar avea si o gramada de buguri(armaghedon's blade si shadow of death l-au facut ce este astazi) si daca ziceti ca acum cei care au fakut joku aveau heroes 3 la baza din care sa se inspire nu e prea adevarat pt ca e un nou engine , e 3d poate doar AI-ul puteau sa-l impumute de la h3 sa speram ca nu ne lasa gura amara ca Oblivion | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Quote:
LearnRomanian®
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote:
Edit: M-a amuzat faza asta:
__________________ "Anything above the neck is useless" Last edited by FAQ; 11-05-2006 at 13:39. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Quote:
In ce rezolutie ? Chiar nu inteleg chestia asta, am vazut si prin alte parti plangeri. Am facut teste pe 2 sisteme azi la firma, configuratii cel mult de nivel mediu, pot sa le zic de office deja : 1. p4 2.4 / 256 ddr / fx 5200 128mb/128bit - 800x600, detalii low se misca excelent, mici fluctuatii cand rotesti harta,cand intrii pe un castel si cand face swap. 2. sempron 3100+ / 1 gb ram / fx 6600 pci-e 128/128 - 1024x768, detalii maxime, fara AA si AF - se misca extrem de cursiv, fara swaping si intarzieri, ceva caderi de frame cand rotesti harta, in rest este f fluent. Alte pareri ? | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
Conform versiunii de la flamingo non-stop nu are. Poate numai hartile, nu am numarat. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 Location: Cluj - Napoca |
Mai la voi raman active setarile ce le faceti in Options cand intrati din nou in joc??...la mine nu...de fiecare data trebuie sa bifez autosave-u, rezolutia si restu pe acolo. Sunt ceva teakuri sa merga mai cursiv in afara de ce se gaseste in optiuni? Sistem P4 3,2 1G Ram, Ati 9700 64 Ram; windows pe curat il joc 800x600 in very low...care nu arata rau...dar cateodata parca uita sa incarce toate texturile.. ![]() btw ... jocul e bun....dar se mai puteau face imbunatatziri la nivel de interfata cel putin...restul se va vedea in timp | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Imi spuneti si mie cum splituiesc un tip de unitate in 2-3-5-cate vrea muschiu meu? Ma cutremur la gandul ca nu se poate, nu vreau sa accept asa ceva.
| ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|