![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #641 (permalink) | ||
|
Jucat 3 misiuni, o mare porcarie, interfata groaznica, grafica okie dar nu conteaza, ii lipseste total feelingu H3. Pacat... Ma bucur ca voua va place:P Poate cand oi fi intr-o pasa mai buna o sa i dau mai mult de 3-4 ore..., dar nu cred.
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #642 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: in fata calculatorului |
Ba tocmai ca feelingul de h3 e acolo. Dupa cateva ore incepi sa iti dai seama. Interfata e ok si oricum folosesc tastele ca e mai rapid. Practic e h3 cu alta grafica ca in rest, daca stii h3 stii si h5 dureaza doar pana inveti noile creaturi (care sunt cam tot la fel) si magii (care sunt ceva mai schimbate). Per total au reusit ce si-au propus adica h3 cu grafica la zi. Si cu patchurile lunare si add-onurile care vor veni va fi la fel de bun si longeviv ca h3.
__________________ | ||
|
| | #643 (permalink) | ||
|
am postat pentru a va intreba ce parere aveti de dificultatea ultimei misiuni de la campania necroploisului? pot sa afirm ca ar fi fost aproape imposibila daca nu as fi avut mark of the necromancer din misiunea anterioara... caci dupa cum bine stiti, eroii mortaciunilor au probleme majore cu mana. cam asa arata screenshot-ul de la sfarsitul luptei cu Godric. toata campania am jucat-o pana acum pe Hard. lupta am castigat-o din a doua incercare...caci nu mi-am dat seama ca o sa apara si trupele heaven. am atacat in luna a doua, saptamana a doua. la castel nu stransesem decat vreo 20 lich. in rest, toata treaba au facut-o [ca de obicei] skeleton archers stransi din creep...tot ce era in zona. versiunea de Heroes 1.0 intrebare: Sunt si misiuni mai grele? De-abia astept provocarea
__________________ Beat me at Pool, WoW and Counter-Strike, Race me and you are my idol. | |||
|
| | #646 (permalink) | ||
|
man, dar nu am zis ca m-am chinuit. am terminat campania super repede. iar misiunea aceea am terminat-o dupa doar 1 luna si 2 saptamani (de joc ). nu am stat sa fac nici macar creep foarte mult. am adunat doar 900 scheleti asa la repezeala si l-am atacat. in rest nu am avut decat 6 dragoni (din care am ramas cu 4) si vreo 20lich (am ramas cu 8).iar cu dungeon...abia am inceput si nu m-am jucat mult. oricum, prima misiune am terminat-o fara probleme. era si extrem de usoara. imi displace ca au inceput sa fie hartile mari si cred ca o sa dureze mult misiunile.
__________________ Beat me at Pool, WoW and Counter-Strike, Race me and you are my idol. | |||
|
| | #647 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
cele mai grele mi se par misiunile cu wizard,desi au trecut aproape 2 luni de cand am terminat homm5,inca imi aduc aminte cat ma chinuisem la wizard Recunosc ultima misiune in loc sa fie grea,era destul de usoara,atunci la fiecare erou aveam trupe,si deja fiecare erou il aveam la lvl mare,deci nu erau probleme,dar pana la ultima misiune cu wizard,pff...cat imi tocase nervii campania aia | ||
|
| | #648 (permalink) | ||
|
exact cum ma asteptam...a doua misiune de la dungeon a durat o vesnicie. dificultatea mi s-a parut medie. iar ca rasa mi se par cam slabi. cum erau Black Dragons in h3 si cum sunt acum. sau chiar si in h4. faceam creep doar cu eroul/eroii si cativa bd. acum sunt vai de mama lor. parca nici nu imi mai vine sa ma apuc de misiunea a treia ...mai ales dupa ce am vazut iar "map very big".
|
| | #654 (permalink) | ||
|
Hmmmzz, nick-ul tau imi aminteste de ceva...Skillwheel Tu ai creat-o sau e vreo coincidenta ?
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #656 (permalink) | ||
|
Aaa bun atunci, am si eu o intrebare, vreo sansa sa ating un ultimat in campanii ? La Demon Lord de exemplu ar fi interesant instant gating dar skill wheel imi arata o tampenie ce trebuie facuta. Dark magic pentru dark renewal, un skill vai de el, deci trebuie sa trec printr-o intreaga clasa de magie pentru un skill ca sa fac rost de dead man's curse care nici ala nu e prea stralucit. Unde mai pui ca tot pentru acel dark renewal imi trebuie si mark of the damned ca mai apoi sa fac rost de weakening strike, pe scurt imi fac viata grea in misiunile alea vs elfi pentru nimic ? Mai exista alternative ? Adica eu poate vreau sa ajung la instant gating cu destruction magic ?
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #660 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
din contra, demoul e senzatie. aduce asa multe si bune imbunatatiri ca mi se pare de departe jocul cel mai reusit din cele 3 jocuri h5. e mai bun de departe fata de h3 si 4. te-ai obisnuit tu cu alea si e greu sa te adaptezi, dar e incredibil de tactic jocul.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|