Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Thread Introduction
Heroes of Might and Magic V v1.01 US Patch
Heroes of Might and Magic V v1.01 EU Patch
Heroes of Might and Magic V v1.01 EU Collector's Edition Patch

Heroes of Might & Magic V Resources @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-10-2007, 15:36   #681 (permalink)
Registered User

depinde. nu tine 2 ture din start. depinde de ce skill ai la dark magic. ai primul nivel, nu tine 2 ture.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2007, 16:25   #682 (permalink)
Registered User

[quote=nosferat;37578475]
Quote:
Originally Posted by EmyG View Post
sugerez vista pe 32 nu pe 64 si ultimele drivere la placa

Voi incerca si 32 biti,desi multi au spus ca 64 se merita ca o fi mai puternic,sincer numa probleme am avut cu el
Tu ai pe 32 biti vista?..nu de alta,dar mai spre seara sau maine ma voi pune la instalare,si as vrea sa stiu sigur ca nu face figuri pe 32 bit vista,ca sa nu ma pun pe instalat degeaba
Intre timp am strans si banii,sa vad cand o sa apara pe rafturi si pe aici,imi place jocul,insa acuma de ex sunt la a 2-a misiune cu necromanul...am vazut pana acuma "exotic creatures" de la necroman si de la tower...voua vi se par folositoare noile creaturi?...de ex la lich asta nou mi se pare mai slab decat cel vechi...ala macar are death cloud,titanul are exact la fel damage,viata samd,numa magia care o da e pe arie...insa parca face mai putin damage decat titanul vechi
Eu am Xp(updatat la zi si e mega stabil) + 7800GT asa ca no need for vista . Cand o sa joc Crysis pe ultra dupa ce imi fac upgrade o sa imi pun vista home edition pe 32biti normal ....
pt placa video cele mai bune drivere sa le pui pe ultimele da cu certificare WHQL.
eu la tribes sunt la prima misiune/prima campanie ....da recuperez nu e problema .
Vad ca tu esti mai in fata ..campania a doua e cu necro ?

EmyG is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2007, 18:02   #683 (permalink)
Registered User

pruny's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
depinde. nu tine 2 ture din start. depinde de ce skill ai la dark magic. ai primul nivel, nu tine 2 ture.
La Ornella am 2 ture.
Mai ce ma oftica castelu ala plin de orci din start(400ciclopi) ma chinuii sa-l cuceresc de suma de ori cu frenzy(pupet-master nu vrea la ciclopi) pusai ciclopii sa omoare restul dar dupa ce terminara cu aia, venira peste mine si ma facura chisalita.Ce era sa fac cu 40dragoni.
Trebuie sa mai stai 2ore sa mai aduni la armata ca sa le faci felu.

pruny is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2007, 12:23   #684 (permalink)
Registered User

Am jucat si eu...
Pana acum ma deranjeaza o chestie ....deci inteleg faza cu punctele de resurect dar nu inteleg dc nu pot sa resurectez unitati de cate puncte am in momentul respectiv . Adica imi arata ca pot resurecta 17 wraiths de 1725 puncte da' eu dc am doar 520 sa zicem nu pot sa resurectez sa zicem echivalentu la punctele astea 5-6 cate or fi ....adica ori ai toate punctele si resurectezi tot ori nu resurectezi nimic ....cam naspa sa zic asa .

Old 14-10-2007, 12:34   #685 (permalink)
Registered User

Tii shift sa ii separi,si dupa aia importi cati ai nevoie...Nici eu nu pot importa 40Wraiths dupa ce castig o batalie grea...asa ca resurectez cam 5 cat ma lasa de punctele care le am...dai pe aia 40 tii shiftul sa ii separi...si iti alegi 5...si eu la inceput am crezut ca ori ii importi pe toti ori pe niciunul,insa tre sa ii separi

nosferat is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2007, 13:24   #686 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by nosferat View Post
Tii shift sa ii separi,si dupa aia importi cati ai nevoie...Nici eu nu pot importa 40Wraiths dupa ce castig o batalie grea...asa ca resurectez cam 5 cat ma lasa de punctele care le am...dai pe aia 40 tii shiftul sa ii separi...si iti alegi 5...si eu la inceput am crezut ca ori ii importi pe toti ori pe niciunul,insa tre sa ii separi
Ms .. asta schimba treaba ..asa mai merge . Dc mai si un calc pe langa tine afli rapido cati sa separi exact

Old 14-10-2007, 19:11   #687 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by pruny View Post
La Ornella am 2 ture.
Mai ce ma oftica castelu ala plin de orci din start(400ciclopi) ma chinuii sa-l cuceresc de suma de ori cu frenzy(pupet-master nu vrea la ciclopi) pusai ciclopii sa omoare restul dar dupa ce terminara cu aia, venira peste mine si ma facura chisalita.Ce era sa fac cu 40dragoni.
Trebuie sa mai stai 2ore sa mai aduni la armata ca sa le faci felu.
aoleo te faci de ras, castelul ala nu trebuie cucerit, e facut asa puternic ca nu ai treaba cu el, lasa-l in pace. tu asa joci, astepti 100 de ani pana strangi armata si cuceresti orice? nu se joaca asa, intr-un multiplayer iei bataie grupa mare.
am patit-o, ieri a trebuit sa repun windows si mi s-au dus salvarile, nu stiu de ce. de fapt le tine in profil cred. asa ca am luat-o de la zero sunt iara la misiunea 4 cu undezii. ieri eram pe sfarsite cu ea.

voi nu stiati faza cu shift? ciudat, e o aplic de mult, insa am tot jucat hammers of fate cu patchuri, ca de acolo se schimbase faza cu undezii.

Old 14-10-2007, 19:46   #688 (permalink)
Registered User

pruny's Avatar

De ce ma iei la misto? nu e frumos.
Stiam si eu ca nu e necesar sa-l cuceresti, dar am incercat.
De pilda la Heroes5 in misiunea in care moare Nicolai era un castel cu demoni pazit de un gate plin de devili, am adunat trupe si l-am cucerit.
Iar la faza cu shift o fi omul incepator si nu s-a uitat in manualul jocului.

Old 14-10-2007, 21:08   #689 (permalink)
Registered User

Noile creaturi mi se pare ca numa strica aspectul jocului...aici e mai mult downgrade decat upgrade...zici ca ma joc wog,insa macar la wog era upgrade la grafica samd,la asta ma joc homm 5 cu creaturi din wog
Grafica la creaturile noi e patratoasa,nu sunt facute cum trebuie,titanul e numa pixelat,dal drac ca am la 1280X1024 cu aa si restu toate pe high si vad pixeli la creaturile noi.Mai bine lasau asa cum erau creaturile,mai bine schimbau ceva abilitati mai bagau cate un skill nou...sau daca tot e vorba de creaturi,sa le finiseze cat de cat.Multe skilluri ce le au creaturile noi mi se par totodata inutile,cele vechi de obicei sunt mai bune la unele parca e totusi schimbare in bine,insa de ex eu din tot castelul fac poate 1 upgrade si cam atat,caci pur si simplu sunt mai bune cele vechi in batalii decat cele noi
Cele noi parca aveau tentativa de look,de schimbare in bine....dar e parca mai rau

Old 14-10-2007, 23:45   #690 (permalink)
Registered User

Arata mai ciudatzel creaturile noi dar parca unele sunt mai bune ....categoric nu toate .
M-am lamurit cu faza cu shift ..chiar nu stiam ..in hof nu am avut nevoie . si am terminat toate campaniile pe hard .In ansamblu e ok ,reusit, ii dau un 9,5 nu vad minusuri si super gameplay .

Old 15-10-2007, 19:44   #691 (permalink)
Registered User

Nu imi explica careva,pana la urma la hordes...cum e cu acel blood?
Inteleg ca se enerveaza orcu,si dupa aia primeste bonus...insa cum e cu acel leveling?..adica ce primesc in plus daca am acolo deasupra capului 2-3 chestii d'alea de blood in loc de unul...aia nu inteleg..da mai rapid,face mai mult damage...?

Old 15-10-2007, 19:58   #692 (permalink)
Registered User

in directorul tribes of the east, ai un alt director fandocuments, in care gasesti skillwheelul lui aurelain si un pdf de 300 de mb in care ti se explica orice in materie de h5. e un fisier nepretios, as fi dat bani sa il obtin, explica tot ce vrei tu acolo.

Old 16-10-2007, 15:35   #693 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
in directorul tribes of the east, ai un alt director fandocuments, in care gasesti skillwheelul lui aurelain si un pdf de 300 de mb in care ti se explica orice in materie de h5. e un fisier nepretios, as fi dat bani sa il obtin, explica tot ce vrei tu acolo.

Mersi da tot nu gasesc,am tot citit si citit..presupun ca m-am pierdut printre pagini,nu am gasit raspunsul nici acolo,am gasit la multe skilluri,la abilitati..insa la barbari pana la urma ce inseamna acel blood..nu am gasit
As dori sa stiu exact cat da daca am 1 blood 2,sau 3 deasupra capului,adica cu ce difera
Si cam greu se invata magii cu barbarul,momentan am 4 magii..si atat...nu ma prea ajuta,din cand in cand duc dorul de un mass slow,mass vulnerability mass haste..ceva.Eu inteleg ca toate skillurile sunt anti-magic...dar nu imi prinde bine cand da unu mass slow,dupa aia mass vulnerability pe trupele mele

Old 16-10-2007, 15:46   #694 (permalink)
Registered User

pai da, nu ai magii dar ai trupele super tari datorita rage-ului, pierzi mult mai putine, era chiar dezechilibrat sa ai si magii si rage. rupeai totul. ori scopul e sa ai x rase echilibrate.

Old 16-10-2007, 15:56   #695 (permalink)
Registered User

pruny's Avatar

Baga morala si luck la orci plus atack si dai cu brandu in adversari

Old 16-10-2007, 16:16   #696 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

fiecare unitate poate face lvl de rage, de exemplu unitatea x face lvl de rage cand strange 100. daca dai click dreapta pe unitate in timpul bataii iti zice cat rage are. ex: 50/100, cand faci 100/100 ai lvl 1 de rage si ai +1 atack, moral si luck parca.

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2007, 16:36   #697 (permalink)
Registered User

eu nu stiu cum nu ai gasit tu nosferat in manualul ala ca e explicat banal, paginile 292-294. mai clar de atata nu poate fi. e super tare rage. imi place.
sunt super tari vrajile noi, sorrow e senzatie, daca ar avea si varianta de multisorrow ar fi belea, as da numai eu.
va recomand pagina 183 pentru inceput, de acolo incolo sunt vrajile. cele care apar noi in add-on au un tag cu portocaliu in dreapta pe care scrie: Tribes of the east.
iar la pagina 200 aveti seturile de artifacte, deja am 3 seturi in campania cu undezii (sunt la ultimul nivel) si sunt absolut superbe seturile.

Old 16-10-2007, 17:42   #698 (permalink)
Registered User

pruny's Avatar

Luati ma mura-n gura:
C:\Program Files\Ubisoft\Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East\FanDocuments
Misto ca poti sa schimbi skill-urile invatate, l-am facut pe Zehir expert dark magic

Old 18-10-2007, 18:53   #699 (permalink)
Registered User

Careva vreun hint cum sa termin ultima misiune?...caci nu am rabdare
Am facut totul toate obiectivele,insa castelul e prea incarcat...ar trebui sa astept cam 3-4 luni sa tot treaca sa am destule trupe sa atac castelul principal...iar nu inteleg dc un caracter todeauna vrea sa mearga underground..un barbar aliat,de aia nu am rabdare sa tot dau end turn
Ala de fiecare data vrea sa intre underground iar jocul in sine nu ma lasa sa il las sa mearga underground...imi tot zice ca am destule trupe de omorat aboveground...si la fiecare end turn dau cam de 5 ori accept ca ala nu poate intra in underground,e dezastru,nu am rabdare sa il joc asa,daca 1 tura imi ia cam 4 minute pana tot dau accept samd...inseamna ca 1 luna imi ia cam 120minute,exasperant...ce sa zic.Daca ar sti careva o solutie la problema,am dat catusi se poate de putine detalii...sa nu fie vorba ca e spoiler,insa de ajunse detalii ca cei care au terminat jocul sa aibe idee cam pe unde sunt blocat

Old 19-10-2007, 17:54   #700 (permalink)
Registered User

pruny's Avatar

Aia e ultima?
Mie la misiunea4 imi face asa, Gotai vrea sa intre in subteran.
Blocai drumul din fata intrari cu 3 eroi.
Imi aparu un bug si mai hilar, in loc sa apara ai 4 titani in armata lui Zehir, imi apare in alt erou langa el care are cei 4 titani iar erou ala arata ca o farfurie zburatoare.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	H5_Game 2007-10-19 17-50-25-00.jpg
Views:	36
Size:	208.1 KB
ID:	269893   Click image for larger version

Name:	H5_Game 2007-10-19 17-50-30-48.jpg
Views:	31
Size:	167.6 KB
ID:	269894   Click image for larger version

Name:	H5_Game 2007-10-19 17-50-37-84.jpg
Views:	30