![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #701 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Da tu cum poti controla eroii?...dupa ce bati castelele din subterran pe mine de ex nu ma lasa numa cu zehir,nu pot recruta alti eroi | ||
|
| | #702 | ||
| Quote:
__________________ ![]() | |||
|
| | #703 | ||
| Asta era ultima misiune intr-adevar, are doar4 campania. Oricum imi scoase peri albi. Atacul final il dadui ci 150 de titani, cred ca puteam si mai devreme dar fiind invatat pe dark magic iar demonii fiind imuni la frenzy io ma chinuiam cu pupet master. Luai si un artefact care egaliza skill cu nivelul demonului(un helmet) dar nu stiu daca ma ajuta prea mult. Per total nota 9. mie HeroesV nu ma tenteaza sa-l rejoc, o sa scot heroes4 si si o sa dau o tura prin multimea de harti single.
|
| | #704 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Alienul ala lam primit si eu in subterran..mi s-o aliat Acuma ma tot chinui,cu 120 de titani,nu am sanse,numa imi da un mass forgetfullness,iar eu cum nu am magii de masa,ci am bagat mai mult pe damage,ma chinuie rau de tot,degeaba imi face implosionul 3000 damage,cand ala are 650 succubi | ||
|
| | #705 | ||
| Quote:
E jale aci, mai ales cand se pun demonii pe gating. Insa o combinatie de vraji face ravagii ![]()
|
| | #706 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Asa finalmente am terminat si eu aproape 2 zile imi luase ultima misiune,pe normal,nu inteleg...2 zile imi luase tot jocul pana la ultima misiune.Drept e si un bug,eroul barbar care neaparat tre sa intre in subterran,desi e tot explorat si in subteran,el acolo vrea sa intre..poate ar avea ceva gagica pe acolo undeva pe ascuns si tre sa mearga la intalnire Mi s-o parut extrem de greu de batut asa zis boss-ul,sau boss-a?..ma rog,batalia in sine nu o fost fantastic de grea,ci acumularea de trupe...pana am apucat sa adun trupele necesare au trecut multe si multe ore,si din cate o spus la sfarsitul jocului,parca nu e"the end" ci parca lasa un hint la ceva continuare,ca o fi un add-on,ca o fi heroes 6..nush | ||
|
| | #707 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | Eu sunt la camp 3 miss 3 cu orcii ..joc pe hard ...vad k voi ati terminat asa k dc o sa fie ceva sa nu pot sa trec ...va intreb ![]() | ||
|
| | #708 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Pls Help Sunt la ultima misune de la tribes of the east....nu sunt expert in joc insa nu inteleg cum sa castig in prima batalie......am incercat in N moduri si darful o ia pe cocoasa...are armata putina ....si indiferent ca joc pe easy ..sau hard finalul e acelasi.....mission failed........ma poate ajuta cineva cu niste sugestii? va multumesc ![]() | ||
|
| | #709 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Nu numa dwarf va fi,ci si multi altii care se vor tot bate,nu il poti opri sa mearga la bataie,asa e facut jocul,tu tre sa il bati pe demon...si sincer mie din ultima misiune din campaniile tribes of the east,bataliile alea mi se pare cele mai usoare,tre sa stii doar un pic de heroes si ii faci,ultima batalie e aia care va manca nervii la multi. Eu prima batalie numa cu 2 magii am castigat-o,prima e mass divine strenght,si a doua e divine vengeance..ia incearca si tu cu magiile alea caci din cate stiu dwarful le are alea indiferent cum ai facut tu build pe el in misiunile anterioare | ||
|
| | #710 | ||
| Divine vengeance la sucumbi si la inceput dai teleport la Lava Dragoni in castel, darami poarta si te duci la atac cu toate trupele. Mie ultima batalie mi s-a parut cea mai usoara pt ca il aveam pe Zehir pe dark magic.
|
| | #711 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | mersi..pt sfaturi au fost foarte bune...cu dwarful am reusit datorita la rune magic..si a fost chiar usor...iar la celalate nu au fost probleme....ultima batalie....intradevar a fost putin mai grea .....insa si aceea am terminat-o...campanile au fost frumoase insa vad ca finalul lasa loc de continuare..ce va fi????.... asta sunt tare curios.... Multumesc inca o data si bafta in continuare!! | ||
|
| | #712 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | aaa...caut un jucator de HEROES 5....vreau sa ma joc in retea......iar care joaca..sa bage id mess alexforce88...e valabil si pt FIFA 08:P | ||
|
| | #713 | ||
| Cine imi spune cum pot sa distrug 'bariera magica' si sa cuceresc Flammerschein in harta 'Heart of Darkness??? am killer-it asasinii,dar pe urma nu pot sa ajung la castel...plzzz,help me
__________________ E8400@4Ghz 1,325V on H2o ,Abit X38-QuadGT, 2x2GB Muskin 5-5-4-12@1.000 Mhz , 2xGigabyte 4850 CFX, 2xWD640AAKS Raid 0, DVD-RW Samsung SATA(burned=killed), OCZ GameXStream 700W Dell 2407WFP-HC FANS : 9x120mm Thermaltake V1000+ moded by tile | |||
|
| | #714 | ||
| N-am reusit sa trec de Heart of Darkness...Imi puteti trimite o salvare,plzzz? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am rezolvat cu harta Heart of Darkness.Nu mai am nevoie de salvari.10x anyway
__________________ E8400@4Ghz 1,325V on H2o ,Abit X38-QuadGT, 2x2GB Muskin 5-5-4-12@1.000 Mhz , 2xGigabyte 4850 CFX, 2xWD640AAKS Raid 0, DVD-RW Samsung SATA(burned=killed), OCZ GameXStream 700W Dell 2407WFP-HC FANS : 9x120mm Thermaltake V1000+ moded by tile Last edited by brinco218; 12-01-2008 at 23:32. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #715 | ||
| In sfarsit, am reusit si eu sa trec de "th conquest" pe heroic. M-am chinuit ceva vreme la nenorocirea asta de episod (m-am apucat acum o luna de H5 si ma joc destul de putin). Al naibii de dur episodul.
__________________ Tots units fem força! | |||
|
| | #716 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Bucuresti | salut.Am si eu o problema cu jocul...sunt pe harta "Triumvirate" si mai am o batalii...cea de sfarsit cu Markal, dar dupa ce il bat revine pe harta, ma pune sa-mi aleg un skill si imediat dupa ce imi aleg imi da eroarea aia cu please tell Microsoft about this problem si iese din joc....ce pot sa fac sa scap de ea. Am reinstalat jocul de vreo 4 ori in 2 calculatoare si imi zice acelasi lucru...e ceva cu salvarile?HELP! ( | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|