Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Thread Introduction
Heroes of Might and Magic V v1.01 US Patch
Heroes of Might and Magic V v1.01 EU Patch
Heroes of Might and Magic V v1.01 EU Collector's Edition Patch

Heroes of Might & Magic V Resources @ ComputerGames.ro

Reply

Thread Tools
Old 11-05-2006, 21:43   #61
k'davr

k'tav's Avatar

Quote:
Originally Posted by FAQ
Boots of levitation dar descriptia spune ca iti permit sa mergi pe apa. Si nu te lasa de fapt peste tot. Trebuia sa trec tot prin acel fort, direct peste rau nu se putea. Deh.

pai vezi ca plaja e doar dupa fort, de aia, nu mai e ca la h3 sa poti urca in barca pe unde vrei

@AZ_DRAGON, vezi ca trebuia sa fiu si eu pe acolo

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 22:04   #62
Registered User

doro69's Avatar

Ce imi lipseste cu adevarat este BUTONUL de wait .. butonul, nu tasta W. Mare tampenie ca nu l-au bagat. Mai joc cu mana`n barba si era chiar de folos
Si nu inteleg cand se termina tura in bataie.. poti da wait la infinit ..

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 22:13   #63
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Quote:
Originally Posted by Slasher
Imi spuneti si mie cum splituiesc un tip de unitate in 2-3-5-cate vrea muschiu meu? Ma cutremur la gandul ca nu se poate, nu vreau sa accept asa ceva.
Selectezi unitatea, cu shift apasat dai click in alta casuta et voila!!

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 22:18   #64
Cae
Registered User

Cae's Avatar

ai dreptate doro f aiurea faza cu wait, aiurea e si ca nu iti dai seama cand se termina tura (zau ca era bun un amarat de contor), ca nu ai buton de split pe interfata, din cate am vazut nici +++ pe bara de miscare... ufff e pacat ca toate astea chair se pot repara cu un patch

Cae is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 22:21   #65
Camiloi

AZ_DRAGON's Avatar

O sa fie reparate si de asemenea butonul de wait va aparea.
Da k'tav te stiu eu am cam venit dupa tine. Cred ca esti .

AZ_DRAGON is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 23:16   #66
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by k'tav
pai vezi ca plaja e doar dupa fort, de aia, nu mai e ca la h3 sa poti urca in barca pe unde vrei
Stiu. De aia mi s-a parut funny.

Mi s-a facut rau cat am jucat cu heaven. In sfarsit sunt in misiunea a 3-a cu inferno si in sfarsit am castel. Cam slabe campaniile, sunt facute mai mult ca tutoriale la fiecare factiune, cel putin cat am jucat eu pana acum. Sper sa fie mai challenging mai incolo. Povestea este interesanta.

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 23:26   #67
Fyl

Fyl's Avatar

mie imi plac cocosii aia care se bat permanent la fermele de unde iei tarani

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2006, 23:34   #68
Registered User

Wait nu are sens sa existe pentru ca termenul de tura s-a pierdut. Apas pe w si zice wait dar practic pierd tura. Cam slabe campaniile pana acuma.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2006, 00:20   #69
Registered User

stelistu's Avatar

la ce campanie esti? eu speram ca doar prima campanie sa fie tutorial, dar daca e asa tot jocu fac ceva pe el

stelistu is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2006, 00:28   #70
Registered User

Raool's Avatar

In multi nu pot ataca utopia si nici oponentul, se blocheaza in faza de tactics. Sufera acut de probleme de sincronizare. Unele artefacte nu au descriere. Daca acesta este intradevar finalul mi-e mila de Ubisoft pt. ca o sa piarda o gramada de bani...

Last edited by Raool; 12-05-2006 at 03:38.

Raool is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2006, 00:34   #71
Registered User

cretud's Avatar

FAQ, scoate AA ca nu se vede clar imaginea. Ia incearca si fara AA si sa vezi diferenta. O fi de la nVidia??
Chieftec CX-03, Enermax 400W Liberty, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, Inno 3D 9800GTX 512 MB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW ASUS S-ATA, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW

cretud is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2006, 07:56   #72
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by cretud
FAQ, scoate AA ca nu se vede clar imaginea. Ia incearca si fara AA si sa vezi diferenta. O fi de la nVidia??
Nu se vede clar ca e jpg. Cand a fost tga era perfecta dar avea 5mb. Am ATI nu nVidia si jocul se vede superb.

Quote:
Originally Posted by Mandea
Wait nu are sens sa existe pentru ca termenul de tura s-a pierdut. Apas pe w si zice wait dar practic pierd tura. Cam slabe campaniile pana acuma.
Habar nu ai cat gresesti. Daca vreti neaparat sa stiti cand incepe tura tineti minte cine a dat primul cand a inceput respectiva batalie. Eu m-am uitat la ordinea in care dau si pana acum este exact cum trebuie in functie de initiativa. Exista un random atunci cand sunt mai multe unitati cu aceasi initiativa. Initial am crezut ca atacatorul o sa aiba prioritate (de fapt un prieten a sugerat asta) dar nu este asa. Iar wait pentru mine are o foarte mare functionalitate. Salvati inainte de o lupta si folositi la o unitate rapida Wait tot timpul. O sa vedeti ca daca dati Wait o sa ii vina randul sa dea mult mai repede decat daca ataca sau da defend. Se vede cel mai bine la o unitate cu initiativa mare si rapida.

Sa dau un exemplu:
Ai o lupta in care normal vrei ca tu sa dai primul cu unitatile tale si cauti sa dai fara sa primesti retaliere. Ai o trupa (sa zicem Cavaleri) care va da prima dar nu vrei sa ataci inca pentru ca nu o sa dai jos din prima trupa adversa care normal ca va retalia, asa ca ii dai wait. Randul ei o sa fie mai devreme decat daca ai da Defend. Trupa adversa muta si Cavalerii o sa dea tot inaintea la Marksmen/Archers pe care ii ai din cauza ca aia sunt foarte inceti. Dai tot Wait si Cavalerii o sa dea dupa arcasi dar inaintea trupei adverse. Lovesti cu arcasii si dupa aia si cu Cavalerii. Folosesc chestia asta foarte mult. Cel mai mult se vede la Inferno care au trupe extrem de rapide. Intr-o batalie Heaven vs. Inferno cu eroi similari inafara de Grifoni care o sa fie a 2-a trupa care muta toate trupele de la Inferno muta primele.

Faceti cateva batalii cu Save/Load si incercati wait de multe ori si uitativa la portretul lor jos pe bara. O sa vedeti diferenta clara intre Wait si Defend. Are o utilitate foarte mare.

Quote:
Originally Posted by stelistu
la ce campanie esti? eu speram ca doar prima campanie sa fie tutorial, dar daca e asa tot jocu fac ceva pe el
Sunt la campania a 2-a, e o poveste continua. Dupa ce joci Heaven treci la Inferno.

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2006, 08:33   #73
Registered User

Am incercat ceva in genul ce zici tu inainte sa postez la 23:34. Nu am remarcat sa dea mai des o unitate. Iar la cele cu initiativa mare nu e relevant. Alea oricum dau mai des. Joaca tu fara wait si o sa vezi ca dau mai des. Adica am vazut la pc cum a atacat cu o trupa de 2 ori pana sa apuc eu sa dau o data cu o trupa mai lenta. Era o lupta cu o trupa neutra de blade dancers parca. Pana sa trag eu cu niste arcasi trupa aia (erau 3) a lovit de 2 ori. Deci de aia sustin ca sensul de tura s-a pierdut. Ce tura e aia in care unii dau de 2 ori si altii deloc?

Se poate insa sa fie si cum zici tu. O sa mai cercetez. Poate sunt cazuri izolate.

Old 12-05-2006, 08:35   #74
Registered User

Chifteluta's Avatar

Puneti, va rog, unul din voi manualul la attachment ca vreau sa-l trag pe imprimanta. 10x

Chifteluta is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2006, 08:43   #75
Registered User

Si mai exact de unde sa iti dam manual cand jocul nu e in magazin?

Old 12-05-2006, 08:57   #76
Registered User

Chifteluta's Avatar

In directorul unde este instalat jocul este un fisier "manual" tip .pdf. Eu nu am jocul, dar l-am vazut la un prieten care n-are floapa si nici internet, asa ca nu l-am putut lua.

Chifteluta is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2006, 09:12   #77
Registered User

Terror's Avatar

Pe sistemul din semnatura in 1280x 1024 cu toate pe full , jocul se misca super bine, si nu am observat nici un bug

Terror is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2006, 09:25   #78
Registered User

La ce sistem ai si avand in vedere ca asta e un amarat de TBS nu cine stie ce shooter, ar fi fost culmea sa nu ti se miste super. Culmea prostiei in materie de programare adica.

Old 12-05-2006, 10:28   #79
Registered User

Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha
cum se poate inversa mouse ul. adica daca dau in dreapta sa se duca imaginea in dreapta si in stanga - stanga. acum daca dau in dreapta imaginea se duce in stanga

thnx

Il Ajustatore is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2006, 10:31   #80
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

nu reusesc sa trec de misiunea a 3-a din campania cu inferno

Cuceresti primu rampart din dreapta dar nu poti construi castle(nici macar citadel) nici la acesta nici la inferno , si astfel cu cat stai mai mult la cutie cu atat ti-o iei mai tare pe cocoasa ca vine verdele in luna 2-a cu dublu armata si ..YOU lose.
Creaturile neutre te cam impiedica sa cuceresti rapid celelalte castele , singura solutie e cladirea care upgradeaza unitatile de la nord dar nu mai e asa mare diferenta intre unitati upgradate si neupgradate ca in h3

Oricum ca impresie sunt foarte multumit , mai au desigur de lucrat ... lipsa generatorul de harti fiind cel mai mare minus , dar cum au spus si altii nici h3 nu a venit direct cu generator de harti.
Skilurile sunt foarte bine gandite ; totusi nu inteleg de ce au schimbat denumirea unor vraji banale gen bless , curse .
Marea dezamagire .. cartea de magie arata infect mult subdesignul cartii din h3 , dar vrajile arata exceptional (meteor shower, armaghedon , implosion.....nota 10)
Per total un joc reusit , dar cu mult de munca in continuare

Daem0nEyes is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules