Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Thread Introduction
Heroes of Might and Magic V v1.01 US Patch
Heroes of Might and Magic V v1.01 EU Patch
Heroes of Might and Magic V v1.01 EU Collector's Edition Patch

Heroes of Might & Magic V Resources @ ComputerGames.ro

Reply

Thread Tools
Old 12-05-2006, 16:47   #101
Registered User

Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha
eu nici nu ma obosesc cu campaniile...am bagat direct un custom cinstit harta xxxl si ma bucur de viatza...am ingerashi si dracushori maxatzi

PS: chiar nu stie in pana mea cum se schimba invert mouse ca ma dispera

Il Ajustatore is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2006, 18:42   #102
Registered User

Raziel01's Avatar

Quote:
Originally Posted by FAQ
Ce e rau ca e copiat H3? Daca un lucru e foarte bun si merge perfect de ce sa il schimbi? =). Nu mai fi carcotas =).
Eu sunt adeptul inovatiilor si al originalitatii. Dc un joc a fost bun nu inseamna ca tre sa-l jucam toata viata, asa o sa avem o serie de heroes care va avansa grafic si va stagna din celelalte puncte de vedere, te-ar multumi?

2.
NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Raziel01 is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2006, 18:58   #103
Registered User

Pai cam asta avem.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2006, 19:04   #104
Registered User

Raziel01's Avatar

Pai cam asta avem pt ca ne multumim cu atat, sa vezi dc am vrea mai mult am avea mai mult. Uita-te in domeniul graficii, lumea a vrut grafica si in ultimii ani am fost invadati de inovatii engine-uri/placi. Sigur se poate, dar nu se prea vrea .

2.
NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Old 12-05-2006, 19:10   #105
Registered User

doro69's Avatar

A reusit cineva sa treaca de misiunea 3 de la demoni ?! ...nu imi vine sa cred ce armata are ala ~300 pixies + 250 bladedanceri si restul armatei nici nu mai conteaza
Este FOARTE prost gandita misiunea asta...

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2006, 19:24   #106
Registered User

Te inseli. Nu incep o discutie inutila dar tocmai asta s-a vrut din nefericire super grafica. Si na avem h5 cu super grafica. In toate jocurile aparute grafica e pe primul loc in loc sa fie feelingul. Asta s-a dorit in primul rand de catre jucatori. Ma refer la nivel mondial. Asta se vede de catre asa zisii experti in marketing si programatorii pe asta pun accent.
Va mai dura pana se va inversa scara de valori si se va reveni la normalitate.

Old 12-05-2006, 19:50   #107
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by doro69
A reusit cineva sa treaca de misiunea 3 de la demoni ?! ...nu imi vine sa cred ce armata are ala ~300 pixies + 250 bladedanceri si restul armatei nici nu mai conteaza
Este FOARTE prost gandita misiunea asta...
Am reusit sa il bat pe ala de care scrie in quest. A fost un pic bulan. Am batut cu doar 3 ture inainte un al erou al lor. Si a picat un scroll. Si scrolul era "Frenzy". The rest ... is history. Sa vezi combo: verdele avea toata armata grupata in jurul arcasilor si a druizilor. Am dat Frenzy pe bladedanceri. Acestia au dat in 3 sau 4 unitati din jurul lor si ghici cine a retaliat .... cele 300+ pixies care au dat con damage inapoi in bladedanceri, druizi si arcasi. Dupa doar o vraja verdele mai avea 1 druid, 2 arcasi, 48 de blade danceri si ceva pixies. I-am macelarit unicornii cu Frenzy pe treanti care au dat cu root. Dupa care cei 8 copaci au cazut lejer. Am mai ramas si cu armata destula. Dupa ce il bati pe ala iti arata cutscene si nu il mai intalnesti. Trebuie doar sa faci celelalte obiective. E chestie doar de timp acum si trec de misiune. Totul sta in gasirea acelui scroll cu Frenzy pe harta sau sa il iei de la un erou de al lor fara sa te bati cu ala din quest inainte (sau sa ai scoala aia si sa inveti frenzy ceea ce nu cred ca se poate in misiunea asta). Varianta fara Frenzy e futere.

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2006, 19:50   #108
Registered User

Raziel01's Avatar

Eu sper sa se revina la normalitate

2.

Old 12-05-2006, 20:14   #109
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

Quote:
Originally Posted by FAQ
Am reusit sa il bat pe ala de care scrie in quest. A fost un pic bulan. Am batut cu doar 3 ture inainte un al erou al lor. Si a picat un scroll. Si scrolul era "Frenzy". The rest ... is history. Sa vezi combo: verdele avea toata armata grupata in jurul arcasilor si a druizilor. Am dat Frenzy pe bladedanceri. Acestia au dat in 3 sau 4 unitati din jurul lor si ghici cine a retaliat .... cele 300+ pixies care au dat con damage inapoi in bladedanceri, druizi si arcasi. Dupa doar o vraja verdele mai avea 1 druid, 2 arcasi, 48 de blade danceri si ceva pixies. I-am macelarit unicornii cu Frenzy pe treanti care au dat cu root. Dupa care cei 8 copaci au cazut lejer. Am mai ramas si cu armata destula. Dupa ce il bati pe ala iti arata cutscene si nu il mai intalnesti. Trebuie doar sa faci celelalte obiective. E chestie doar de timp acum si trec de misiune. Totul sta in gasirea acelui scroll cu Frenzy pe harta sau sa il iei de la un erou de al lor fara sa te bati cu ala din quest inainte (sau sa ai scoala aia si sa inveti frenzy ceea ce nu cred ca se poate in misiunea asta). Varianta fara Frenzy e futere.
Am terminat fara frenzy , ideea e sa cuceresti rapid castelul din dreapta sus .
Cum ai facut 3 dragoni te duci la cladirea care upgradeaza (care e in drumul tau) si te ataci castelul mentionat mai sus , castelul respectiv are toate cladirile deblocate si deja compul pana il cucereti face cam tot.odata cucerit mai este un castel stanga sus care nu mai reprezinta o problema
Ideea e sa faci cat mai rapid dragoni.

Daem0nEyes is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2006, 00:39   #110
Registered User

MindBlank's Avatar

Ajutooooooooooorrrr!

Ce naiba ati facut la misiunea a 3-a despre care tot vorbiti?

AM jucat 2 ore si am facut o armata impresionanta si vine ala cu 12 dragoni pe mine si ma sparge de nu ma vad...

Spell-ul respectiv despre care vorbiti se afla undeva in partea centrala a hartii si e pazit de 25 Death Knights. Chiar nu se paote fara asta?

EDIT : Scrisesem 12 in loc de 25.

Last edited by MindBlank; 13-05-2006 at 01:08.

MindBlank is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2006, 08:40   #111
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by MindBlank
Ajutooooooooooorrrr!
Hehe, pai omule, citeste ce am scris eu si Daem0nEyes. Varianta lui este cea normala de castigare a hartii. E un castel in dreapta sus. Ia castelul care e jos, minele rapid si pe urma axeaza-te pe acel castel din dreapta sus. Oricum trebuie sa inveti harta foarte bine si sa iti conservi trupele la maxim.

Old 13-05-2006, 10:21   #112
forever yellow skies

rakware's Avatar

pe mina ma muceste eroul de la suprafata din prima misiune din campania 2
nu reusesc sa scap si de aia sa strang si armata, oh well, back to the drawing board

rakware is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2006, 10:42   #113
Registered User

Ce tare e vraja aia summon creatures (sau forces ca nu mai stiu exact). Nu mai trebuie sa ma duc in castel dupa trupe. Dezavantajul e ca nu iti aduce decat din cel mai apropiat castel (mi se pare logic) si costa mana bine de tot. Dar elimina o groaza de probleme.

Old 13-05-2006, 11:01   #114
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea
Ce tare e vraja aia summon creatures (sau forces ca nu mai stiu exact). Nu mai trebuie sa ma duc in castel dupa trupe. Dezavantajul e ca nu iti aduce decat din cel mai apropiat castel (mi se pare logic) si costa mana bine de tot. Dar elimina o groaza de probleme.
Da, e super utila. Costul la mana e cam aberant zic eu. Cere 1 mana pe 1 orice unitate. Adica daca aduci 8 dragoni iti ia 8 mana, un mizilic, si daca vrei sa aduci 50 de impi iti ia 50 mana. Na balanta.

Sunt in misiunea 4 campania a 2-a. Cica campanie cu Inferno si plec din start cu nature boys in armata. Bleah. Oricum, dupa ultima misiune pot spune ca imi plac campaniile. Challenging.

Old 13-05-2006, 11:39   #115
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

campaniile sunt numai astea 2 ?

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2006, 12:43   #116
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

Quote:
Originally Posted by FAQ
Da, e super utila. Costul la mana e cam aberant zic eu. Cere 1 mana pe 1 orice unitate. Adica daca aduci 8 dragoni iti ia 8 mana, un mizilic, si daca vrei sa aduci 50 de impi iti ia 50 mana. Na balanta.

Sunt in misiunea 4 campania a 2-a. Cica campanie cu Inferno si plec din start cu nature boys in armata. Bleah. Oricum, dupa ultima misiune pot spune ca imi plac campaniile. Challenging.
crima si misiunea 4 din campania cu inferno , sa nu va luati dragoni si unicorni ca dezerteaza

Cheltuaim banii pe dragoni si mi se parea mie ca sunt putini , dar am zis ca mi se pare dar inaintea fiecarei lupte dezerteaza la greu , stransesem 45 dragoni si cand sa atac orasul de inferno ma trezesc cu 14 dragoni , oricum arcasii la rampart sunt cheat curat , aveam 600 arcasi si faceau de aproape 25k damage (pica orice din prima) pui copacii pe diagonala sa nu aiba cine sa ajunga la ei(iti trebuie tactics) si termini numai cu arcasii .

Daem0nEyes is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2006, 14:11   #117
Registered User

Ati vazut cata mana pot hali impii ? mi se pare ca n-au pic de jena, mai ales la inceput, te lasa fara mana instant, daca mai sunt si 2-3 grupuri, atunci chiar ca ai dat de naiba.

tvlad is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2006, 17:47   #118
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ocelot
campaniile sunt numai astea 2 ?
6 campanii pentru fiecare factiune cu cate 5 misiuni fiecare.

Quote:
Originally Posted by Daem0nEyes
crima si misiunea 4 din campania cu inferno , sa nu va luati dragoni si unicorni ca dezerteaza
De aia aveam eu 7 dragoni si cand am intrat intr-o lupta erau 5? Gonna kill those bitches

Old 13-05-2006, 18:23   #119
Registered User

Eu nu ma prind de o chestie din tabelul lui Aurelain. Ma chinui din greu si inca nu am reusit sa ajung la skill-ul ala din mijlocul chestiei aia. Nici cu knight si acuma nici cu demon. Si jocul e aiurea ca nu iti explica niste chestii. Nu iti zice ca dupa ce ai de ex expert logistic or sa iti apara 2 skill-uri noi. El initial iti arata tot scouting, navigation si pathfinding. Si te trezesti ca ai de ales skill nou.

Old 14-05-2006, 00:38   #120
savu_mihai[BUTCHER]

savu_superstar's Avatar

Am emulat CD-ul cu si cand sa-i dau install nu merge... Am o placa video amarata un MX 440 cu 64 ram. Sa fie asta motivul? Ma gandeam ca nu o sa-mi mearga jocul dar sa nu pot sa-l instalez din cauza asta??

savu_superstar is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules