![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #101 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha | eu nici nu ma obosesc cu campaniile...am bagat direct un custom cinstit harta xxxl si ma bucur de viatza...am ingerashi si dracushori maxatzi ![]() PS: chiar nu stie in pana mea cum se schimba invert mouse ca ma dispera | ||
|
| | #102 | ||
| Quote:
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #103 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Pai cam asta avem. ![]() | ||
|
| | #104 | ||
| Pai cam asta avem pt ca ne multumim cu atat, sa vezi dc am vrea mai mult am avea mai mult. Uita-te in domeniul graficii, lumea a vrut grafica si in ultimii ani am fost invadati de inovatii engine-uri/placi. Sigur se poate, dar nu se prea vrea .
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #105 | ||
| A reusit cineva sa treaca de misiunea 3 de la demoni ?! ...nu imi vine sa cred ce armata are ala ~300 pixies + 250 bladedanceri si restul armatei nici nu mai conteaza Este FOARTE prost gandita misiunea asta...
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #106 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Te inseli. Nu incep o discutie inutila dar tocmai asta s-a vrut din nefericire super grafica. Si na avem h5 cu super grafica. In toate jocurile aparute grafica e pe primul loc in loc sa fie feelingul. Asta s-a dorit in primul rand de catre jucatori. Ma refer la nivel mondial. Asta se vede de catre asa zisii experti in marketing si programatorii pe asta pun accent. Va mai dura pana se va inversa scara de valori si se va reveni la normalitate. | ||
|
| | #107 | ||
| Quote:
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #109 | ||
| Quote:
Cum ai facut 3 dragoni te duci la cladirea care upgradeaza (care e in drumul tau) si te ataci castelul mentionat mai sus , castelul respectiv are toate cladirile deblocate si deja compul pana il cucereti face cam tot.odata cucerit mai este un castel stanga sus care nu mai reprezinta o problema Ideea e sa faci cat mai rapid dragoni. | |||
|
| | #110 | ||
| Ajutooooooooooorrrr! Ce naiba ati facut la misiunea a 3-a despre care tot vorbiti? AM jucat 2 ore si am facut o armata impresionanta si vine ala cu 12 dragoni pe mine si ma sparge de nu ma vad... Spell-ul respectiv despre care vorbiti se afla undeva in partea centrala a hartii si e pazit de 25 Death Knights. Chiar nu se paote fara asta? EDIT : Scrisesem 12 in loc de 25.
__________________ Daca vrei pace, pregateste-te pentru razboi! Last edited by MindBlank; 13-05-2006 at 01:08. | |||
|
| | #111 | ||
| Quote:
|
| | #112 | ||
| pe mina ma muceste eroul de la suprafata din prima misiune din campania 2 ![]() nu reusesc sa scap si de aia sa strang si armata, oh well, back to the drawing board ![]()
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #113 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Ce tare e vraja aia summon creatures (sau forces ca nu mai stiu exact). Nu mai trebuie sa ma duc in castel dupa trupe. Dezavantajul e ca nu iti aduce decat din cel mai apropiat castel (mi se pare logic) si costa mana bine de tot. Dar elimina o groaza de probleme. | ||
|
| | #114 | ||
| Quote:
Sunt in misiunea 4 campania a 2-a. Cica campanie cu Inferno si plec din start cu nature boys in armata. Bleah. Oricum, dupa ultima misiune pot spune ca imi plac campaniile. Challenging.
|
| | #115 | ||
| campaniile sunt numai astea 2 ?
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #116 | ||
| Quote:
![]() Cheltuaim banii pe dragoni si mi se parea mie ca sunt putini , dar am zis ca mi se pare dar inaintea fiecarei lupte dezerteaza la greu , stransesem 45 dragoni si cand sa atac orasul de inferno ma trezesc cu 14 dragoni , oricum arcasii la rampart sunt cheat curat , aveam 600 arcasi si faceau de aproape 25k damage (pica orice din prima) pui copacii pe diagonala sa nu aiba cine sa ajunga la ei(iti trebuie tactics) si termini numai cu arcasii . | |||
|
| | #117 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2002 | Ati vazut cata mana pot hali impii ? mi se pare ca n-au pic de jena, mai ales la inceput, te lasa fara mana instant, daca mai sunt si 2-3 grupuri, atunci chiar ca ai dat de naiba. | ||
|
| | #118 | ||
| Quote:
Quote:
![]()
|
| | #119 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Eu nu ma prind de o chestie din tabelul lui Aurelain. Ma chinui din greu si inca nu am reusit sa ajung la skill-ul ala din mijlocul chestiei aia. Nici cu knight si acuma nici cu demon. Si jocul e aiurea ca nu iti explica niste chestii. Nu iti zice ca dupa ce ai de ex expert logistic or sa iti apara 2 skill-uri noi. El initial iti arata tot scouting, navigation si pathfinding. Si te trezesti ca ai de ales skill nou. | ||
|
| | #120 | ||
| Am emulat CD-ul cu si cand sa-i dau install nu merge... Am o placa video amarata un MX 440 cu 64 ram. Sa fie asta motivul? Ma gandeam ca nu o sa-mi mearga jocul dar sa nu pot sa-l instalez din cauza asta??
__________________ savu | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|