Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Thread Introduction
Heroes of Might and Magic V v1.01 US Patch
Heroes of Might and Magic V v1.01 EU Patch
Heroes of Might and Magic V v1.01 EU Collector's Edition Patch

Heroes of Might & Magic V Resources @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-05-2006, 01:28   #121 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

A reusit cineva sa activeze Special Hero Trail? Inca o chestie care ma seaca rau de tot, unde vad data? pierd sirul saptamanilor de fiecare data.

edit: m-am prins este tooltip pe clepsidra aia si iti arata acolo ziua, saptamana si luna... mi-a luat ceva sa-mi dau seama pentru ca aveam delay foarte mare la tooltip

Last edited by GunDam; 14-05-2006 at 03:11..

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 01:31   #122 (permalink)
Registered User

Special trail se activeaza singur. Dar trebuie sa ai armata multa. Oricum mi se pare o frectie. Atata timp cat nu mai e ceata ca la h4 e super frectie special trail.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 02:11   #123 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

macar arata frumos

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 02:24   #124 (permalink)
Nick anterior: El_Cid

El_Cid's Avatar

super misto h5, sincer nu ma asteptam - sunt legat de calculator
elemetul de strategie e mult mai ridiat decat in seriile trecute, f misto

El_Cid is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 07:11   #125 (permalink)
Registered User

Malice's Avatar

fratilor ajutati-ma si pe mine. NU gasesc butonul de split creatures. Cum naiba sa fac? Am incercat cu shift+drag creature cu buton stanga de mouse apasat si nimic., se muta numai in alt patratel???

Malice is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 08:49   #126 (permalink)
forever yellow skies

rakware's Avatar

shift+click si daca ai locuri libere pentru armata iti apare meniul de split

rakware is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 08:58   #127 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea
Special trail se activeaza singur. Dar trebuie sa ai armata multa. Oricum mi se pare o frectie. Atata timp cat nu mai e ceata ca la h4 e super frectie special trail.
Ala e trail normal, nu cred ca e special trail-ul. Zic asta pentru ca in optiuni special trail-ul e disabled. Iar trail-ul care e acum il stim de la primele imagini de H5 din beta si inainte de beta. Ma indoiesc ca e acelasi lucru.

In sfarsit sunt la campania a 3-a, necro powah here I cum. Voi afla acum daca necro e slab la unitati dupa cum se spune. Am citit prin unele locuri ca trebuie ceva boost la mai toate unitatile de necro. Sa vedem daca e adevarat.

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 12:04   #128 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Am si eu o problema. Nejucand pana acum heroes de nici un fel, m-am blocat in misiunea 3 de pe heaven (de fapt nu stiu daca m-am blocat sau e un bug). Ca sa termin misiunea trebuie sa omor tot ce e de omorat si sa construiesc un Jousting arena. Problema e ca de omorat am omorat tot, dar jousting arena ala nu il gasesc la constructii absolut nicaieri. Am construit aproape tot ce era de construit, am level cap la experienta dar nu a aparut nicaieri jousting arena sa il pot constui. Imi trebuie ceva anume ? Ma gandesc ca fiind misiouni de tutorial ar trebui sa imi spuna.

edit: nevermind, aparent se transformase in "order of paladins intre timp". pff.

42 is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 12:12   #129 (permalink)
Registered User

romustdie's Avatar

super misto h5 desi sceptic la inceput a inceput sa ma tina legat de calc
am gasit si magiile care ma intereseaza(resurect, townportal, dimension door)
dar mi se pare putin ciudat ca magia de "animate dead" sa fie numa de nivelu 2(wtf) si unitatile de necro sunt cel putin la fel de tari ca cele din 3.iar resurectu pt living e lvl 5 pai cred ca daca joci cu necro esti avantajat la chestia asta...si zicea cineva la inceput ca nu au introdus o modalitate pt ati lua trupele din castel(caravane, etc) iote ca este summon creature magie super utila pt o batalie cu un necro care ma urmarea de 6 zile prin underground si cand sa ma prinda am folosit si eu magia respectiva si ce sa vezi mi-am luat 9 titani si l-am fugarit eu dupa acee
hartile custom sunt interesante numa ca uneori cam tari creaturile de pe harta(de ex: un shypyard era pazit de lots of matriarch care miau nimicit armata si eram tousi in sapt a 4:...si asta pe dificultate normal

pt 42: fa intai stables si vezi ce se intampla

romustdie is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 12:52   #130 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Mda, cand joci cu inferno in campanie inveti trupele de la nature boys si cand joci cu necro inveti trupele de heaven ... wtf .Nu mai zic de alianta necro&heaven. Cand am ingeri in armata mea de necro parca nu stiu ... something's not right .

Screenshot: care e diferenta intre ele?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ScrnShot_140506_124841.jpg
Views:	245
Size:	302.7 KB
ID:	106237  

Old 14-05-2006, 14:05   #131 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

Quote:
Originally Posted by FAQ
Screenshot: care e diferenta intre ele?
doar design-ul si la 3-4 erau corabii diferite ca si aspect

Old 14-05-2006, 14:15   #132 (permalink)
Registered User

Poate imi explica cineva unde sunt creaturile de apa. Campania 2 misiunea 5 ma plimb ca prpostul pe apa. Nu tu sirene, nu tu nimic. PEnibil. Nota 2 la capitolul creaturi. In afara de alea din castele aproape nici o creatura. Jenant. Inteleg ca o sa apara add-on dar chiar asa ii durea mana sa mai creeze niste unitati neutre?

Old 14-05-2006, 16:36   #133 (permalink)
Registered User

Raool's Avatar

Multi se plangeau ca necro sunt slabi si ca sylvan sunt de neoprit. Am ajuns la concluzia ca aia sunt fanboys care au jucat numai duel mode in demo. Am reusit sa termin un meci in multi (numai pt ca a fost hotseat, pe retea e imposibil sa termini un meci) si mi-am luat-o de la necro de am cantat, am reusit sa bat doar cand aveam armata de vreo 2 ori mai mare. Si cand m-a batut nu m-a batut oricum ci nepierzand nici o creatura. Raise dead la lvl 1 plus spellpower de ordinu 20-25 mai pe la final inseamna ca rezurecta 33 de Vampire lords odata...daca n-am omorat la sute de vampiri si alte dracovenii pana mi-a venit rau. Ah si daca nu prindeam spellul phantom forces pe harta sa multiplic arcasii iar nu stiu ce iesea. Sunt foarte greu de batut tinand cont ca am avut dragoni si el nu.

Raool is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 16:41   #134 (permalink)
Registered User

romustdie's Avatar

oare la corabii de sunt asa diferite nu se modifica oare atack/defense/speed cand esti pe apa?? intreb si io sau poate am jukat prea mult wog:P:P

romustdie is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 17:13   #135 (permalink)
Registered User

samsung710n's Avatar

sunt in misiunea 5, de la inceput, si am salvat-o pe Isabela, am cucerit castelul, si vine unu ROSU mare, care ma bate oriunde as fi, ca mi am timp sa ma dezvolt, Ce trebe sa fac sa scap de el ?
Conroe E6420@3200, Asus P5N-E-SLi 650i, 2x1024 ddr2 800 mhz Corsair dhx, placa video GIGABYTE 8800 GTS 512(G92),(13.000 pct 3dmark06), 750+250+250+160+80+120+120 GB hardiscuri, DVD-RW ASUS,DVD-rom Toshiba, rack pt harduri, CREATIVE AUDIGY 2, SAMSUNG 710n si altele...

Last edited by samsung710n; 14-05-2006 at 18:46..

samsung710n is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 19:37   #136 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

Quote:
Originally Posted by samsung710n
sunt in misiunea 5, de la inceput, si am salvat-o pe Isabela, am cucerit castelul, si vine unu ROSU mare, care ma bate oriunde as fi, ca mi am timp sa ma dezvolt, Ce trebe sa fac sa scap de el ?
1. sa inveti sa joci
2. sa asculti/citesti interludiile pana la capat
3. vezi 2 sau cu alte cuvinte trebuie sa construiesti graalul

Old 14-05-2006, 19:59   #137 (permalink)
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

Quote:
Originally Posted by Raool
Multi se plangeau ca necro sunt slabi si ca sylvan sunt de neoprit. Am ajuns la concluzia ca aia sunt fanboys care au jucat numai duel mode in demo. Am reusit sa termin un meci in multi (numai pt ca a fost hotseat, pe retea e imposibil sa termini un meci) si mi-am luat-o de la necro de am cantat, am reusit sa bat doar cand aveam armata de vreo 2 ori mai mare. Si cand m-a batut nu m-a batut oricum ci nepierzand nici o creatura. Raise dead la lvl 1 plus spellpower de ordinu 20-25 mai pe la final inseamna ca rezurecta 33 de Vampire lords odata...daca n-am omorat la sute de vampiri si alte dracovenii pana mi-a venit rau. Ah si daca nu prindeam spellul phantom forces pe harta sa multiplic arcasii iar nu stiu ce iesea. Sunt foarte greu de batut tinand cont ca am avut dragoni si el nu.
parerea mea ca necropolisul si rampartul sunt cele mai puternice casteluri
in campania la necro plecam direct cu eroul fara nimic armata deoarece se aliau cu mine creaturile neutre de pe harta(cele undead ma refer) plus ca daca mai pierdeai vreo creatura o resurecta (pe langa skeletii care ii faci) , plus raise undead , cum a zis si cineva e de lvl 2 si costa 4 mana total nebalansat.
Rampartul , daca apuci sa iei si "ultimatul" de skill adica luck la fiecare lovitura si ai si cateva sute de arcasi devine de neoprit
Cel mai slab castel (in opinia mea) e dungenoul , greu de aplicat diferentele de elemente iar "ultimatul" lor mi se pare slabut (dubleaza damageul diferenteleor de elemente) pe cand "ultimatul" la necro scade -6 moral -1 luck si -10% initiativa.
Oricum pentru cei care spun ca nu aduce imbunatatiri , sa se uite la skill tree chiar l-au gandit foarte frumos si iti da posibilitatea multor strategii care trebuie sa aiba ca scop atingerii acelui skill "ultimat"
Singurul lucru care lipseste la H5 e generatorul de harti , daca va aparea ,zic eu, va depasi mitul H3

Daem0nEyes is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2006, 20:04   #138 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Daem0nEyes
in campania la necro plecam direct cu eroul fara nimic armata deoarece se aliau cu mine creaturile neutre de pe harta(cele undead ma refer) plus ca daca mai pierdeai vreo creatura o resurecta (pe langa skeletii care ii faci) , plus raise undead , cum a zis si cineva e de lvl 2 si costa 4 mana total nebalansat.
E in campanie, asa este eroul gandit, nu stiu daca e available si in custom/multiplayer maps. Nu cred ca o sa se alieze cu tine orice undead de pe harta in alte conditii decat in campanie. Poate ma insel totusi.

Quote:
Originally Posted by Daem0nEyes
Oricum pentru cei care spun ca nu aduce imbunatatiri , sa se uite la skill tree chiar l-au gandit foarte frumos si iti da posibilitatea multor strategii care trebuie sa aiba ca scop atingerii acelui skill "ultimat"
Singurul lucru care lipseste la H5 e generatorul de harti , daca va aparea ,zic eu, va depasi mitul H3
Asa e, de abia astept sa il cumpar, vreau limited edition-ul sau macar collector-ul.

Victory!
Attached Thumbnails

Name:	ScrnShot_140506_195700.jpg
Views:	190
Size:	211.4 KB
ID:	106305  

Old 14-05-2006, 20:07   #139 (permalink)
Registered User

Lipsesc multe la h5. Mai multe trupe neutre, mai multe explicatii pt skill-uri, artefcate fara explicatii nu pricep de ce exista, generator de harti, inca are bug-uri (de ex nu mai imi cresteau resursele desi aveam multe mine), trupe de apa lipsa, interfata cam mare si mai sunt. Dar cu toate astea e super adictiv. JOc in prostie la el.

Dar sa nu inchidem ochii ca mai sunt destule de imbunatatit.

Old 14-05-2006, 20:45   #140 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea
Lipsesc multe la h5. Mai multe trupe neutre, mai multe explicatii pt skill-uri, artefcate fara explicatii nu pricep de ce exista, generator de harti, inca are bug-uri (de ex nu mai imi cresteau resursele desi aveam multe mine), trupe de apa lipsa, interfata cam mare si mai sunt. Dar cu toate astea e super adictiv. JOc in prostie la el.

Dar sa nu inchidem ochii ca mai sunt destule de imbunatatit.
Nu a zis nimeni ca e perfect, dar are potential =)

Don't run! We are your friends!
Attached Thumbnails

Name:	ScrnShot_140506_203525.jpg
Views:	215
Size:	158.8 KB
ID:	106316  

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools