![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #141 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #142 (permalink) | ||
| Quote:
ps: daca lasi celalalt erou sa faca cafteala il aduci in timp rezonabil la lvl 17
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #145 (permalink) | ||
| Quote:
PS: 16K arcasi WAW , cate luni a durat jocul ala sau ai dat mirror image(sau cum se mai cheama acum) | |||
|
| | #146 (permalink) | ||
| Quote:
E cazul ca Nival sa iasa repede-repede si cu generatorul, mai ales ca nu cred sa fie asa greu de realizat.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. Last edited by Umbra; 15-05-2006 at 00:10.. | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #150 (permalink) | ||
|
in lupta imi place banda de jos unde este enumerata ordinea de miscare a creaturilor, e un avantaj strategic imens. poti sa gestionezi mai bine atacurile sunt la a doua campanie si pana acum mi se pare mult superior asteptarilor mele. din cauza graficii 3d mi se pare un pic greoi, si ametitor, dar dupa o perioada de joc zic ca te inveti. grafica e de 10+. animatia fiecarui caracter e grozava.
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #151 (permalink) | ||
|
Mai ATB-bar-ul a aparut numai pentru ca au bagat aberatia de intiativa. Joaca o lupta cu niste neutrali de 8 ori si o sa vezi ca din cauza intiativei o sa iasa de 8 ori altfel. Imi placea in heroes 3 unde stiam vitezele si in functie de ele intram in batalie acu ai sansa sa dea de 3 ori sprite-ul de 3 ori turnurile si dupa aia sa mute d-abia un zombie care oricum nu mai ramane nimic din el. Chestia aia e facuta ca sa poti sa intelegi cum muta trupele ca daca nu ti-ai blestema zilele incercand sa aflii care muta urmatorul. In Heroes 3 stiai. Era simplu dadeau de sus in jos toate trupele in functie de viteza. Primele ale atacatorului. E un randomness inutil aruncat in batalie care nu are nici o treaba cu fundamentalul bataliilor in heroes. Imi place ca randomness-ul sa fie legat de erou si ce face acesta (adica da slow, haste, benefactions). Ai dat cu slow vreodata dupa care sa te uiti pe unitatea inamica sa vezi ca mai are 30.34 turnuri left? O sa vezi ce chestii o sa se intample cu bara aia cand o sa ai 5 la moral, 20% de pe intiativa de pe inelul ala si alte chestii ca 2%??? (de la erou). Varza aia o sa se faca. NU mai e nici o stategie. E vb de care are chef sa miste primu. | |||
|
| | #152 (permalink) | ||
|
pana acum cam putine magii cam in toate castelele apare summon creature si town portal dar oare nu se putea cumva un skill pt adventure spell?? adika town portal si summon creature din ce castel vrei pe baza unui skill mai greu de obtinut..sau o fi vreunu da eu nu l-am vazut ...in fine spectaculoase magiile dar pt town portal de exemplu.. de ce e cu verde de la summon magic si cand aveam expert summon magic nu o puteam invata... dar dupa ce am ajuns si expert destructive magic am invatato?? care e sphilu? unele special races ability le-am inteles(artificier, upgrade la heaven..dar unele nu...ce face skiluu ala la dungeon in afara de a sacrifica creaturi pt grow in castel?? acum sunt in faza de descoperire ) si imi place dar dupa ce termin hartile si invat jocu cat de cat ce mai fac??![]() | |||
|
| | #153 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #154 (permalink) | ||
|
aici ai dreptate dar numai eu stiu cate sute de random map mi-au mancat zilele si mi-a fakut placere totusi asa ca joc heroes 3 si azi(wog binenteles) si tot nu ma plictisesc-tot fac o mapa large la munca ) cand n-am ce face. asa ca map generatoru ne lipseste mult de tot... | |||
|
| | #155 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha |
io nu m am bagat la campanii...alea si in h3 au fost de kko pe langa hartile jucate in lan cu baietzii... . Singura dezamagire majora (pana acum) pe langa o gramada de satisfactie (mi se pare mishto realizat...am regasit feelingul de h3) a fost AI-ul. Am jucat harta very big am luat vreo 3 castele din 6 si ramasesera doua computere, blue si teal. Ma rog dupa niste loaduri am facut blue dar ramasesse teal cu care am facut o lupta de incercare si mi am luat o de nu stiam de mine...Ma gandeam deja sa incep iar dar pana una alta am inceput sa fug pe harta...si am fugit asa vreo 40 de ture cu eroul principal si boul de teal venea dupa mine FARA SA MI IA NICI UN CASTEL... go figure it out...dupa 40 de ture i am luat si ultimul castel si l am asteptat acolo...raportu de forte era altu...l am spulberat...game over...dar dezamagire la AI...de ce n o fi intrat el pe castelele mele nu stiu... alta chestie. in h3 aveai sate in salbaticie pe care puteai sa le faci castele...mi se pare o FOARTE mare lipsa ca acum nu gasesti sate din alea sa le faci castele.... in plus...si mie mi s a parut ca degeaba dai wait...nu apuci sa dai de 2 ori dupa wait...tot o data dai mai revin cu detalii dupa ce mai joc | ||
|
| | #156 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #160 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha |
[quote=FAQ]Nu e vorba ca dai de 2 ori, doar iti amani un pic tura cu unitatea respectiva. Daca vezi tura viitoare pe bara de jos da wait si ai sa vezi ca portretul se muta spre stanga. Nu stiu exact cat la % sau cum se recalculeaza initiativa cand dai wait. pai da dar daca mi aduc bine aminte...la h3 cand dadeai wait dupa wait dadeai de 2 ori comed in handy...
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|