![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Chestia cu uitatul setarilor poate sa fie ca nu esti logat ca admin la xp, ai folderul my docs protejat cumva sau e pe retea. The crusher incerca sa rulezi dxdiag, te duci la sound si muti hardware acceleration la stanga putin. TheGreatFusilli asta e de obicei ca ai placa video sub cerinte. Ce pv ai? Assassin salv de 1.0 si 1.1 sunt incompatibile cu 1.2 . Daca incepi harta noua merge? | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Quote:
Nu sunt incompatibile deloc... de unde ai mai scos asta? Din aprilie, de cand am inceput jocul, si pana acum 2 saptamani , cand l-am terminat... am trecut cu salvarile prin toate cele 3 ver. ale jocului (1.0; 1.1 si 1.2) si toate mi-au mers fara probleme. Trebuie doar sa fiti atenti ce ver. a patchului puneti, fiecare patch avand atat ver. "normala" cat si collector edition !
__________________ My BF2 user = BlueMax.BaiaMare | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Aia am avut si eu la probleme,imi dadea crash la load save,sau pur si simplu in timpul jocului,aleatoriu imi aparea cate o eroare,am instalat collectors edition patch si nu am mai intalnit probleme.Eu prin aplicarea patchului corect am rezolvat problema,prima oara instalasem patch normal pe collectors edition,a 2-a oara collector patch pe collector versiune,de atunci ruleaza fara probleme
| ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
...nu inteleg,mie imi merge,si nu imi da vre-un fel de eroare,btw vecinu si-l cumparase original si tot la fel,fara probleme,la inceput si el o avut tot cu save,dar dupa ce o bagat collector's patch..nu o mai avut probleme,si cu versiunile "reloaded" tot la fel tre facut,dar si alalalt lucru pe langa patch tre sa fie tot de aceeasi versiune ca si jocul.Pe ambele merge,nush la tine unde ar fi baiul,ai incercat sa le trimiti un mail la technical staff? sa vezi aia ce iti raspund
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|