![]() |
| | #1 | ||
| Heroes of Might and Magic V - Skillwheel Am updatat Skillwheel la versiunea 1.0. L-am trimis la celestialheavens, dar pana il pun ei sus, il atasez si aici. Daca gasiti erori sau aveti sugestii, nu va sfiiti. Initial am vrut sa adaug urmatoarele trasaturi in program: - reverse mode: sa poti clicka pe un skill si sa afli toate caile unde te poate conduce - buildup mode: sa poti 'construi' un erou, adica skilurile pe care dai click sa de adune la cele pe care ai dat deja click. Am luat insa decizia ca se complica mult programul, si nu le-am implementat. | |||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Cred ca erau utile alea 2 trasaturi. Cel putin pt mine. nu neg insa ca pe multi ii bagai in ceata si probabil iti era si tie foarte greu de facut. | ||
|
| | #3 | ||
| o mica eroare iti sesizez: skillul leadership are scris enlightment
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #4 | ||
| Si tocmai am mai vazut o eroare la skillul de Magic Insight (Sorcery) .L-am tradus pana acum in Franceza si in Rusa. Ma pregatesc de Ceha . | |||
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Aurelain nu poti face reverse mode ? ce spuneai mai sus? M-am jucat acuma cu un trainer ca sa vad daca reusesc ultimate. Ala iti da 40 de level up. Din 20 de incercari cu 2 eroi diferiti pana acuma nu am reusit ultimate. Ideea e ca pentru a reusi trebuie sa selectezi skill-urile intr-o ordine exacta altfel nu merge. Adica daca dupa un anumit skill dau altul, care chit ca imi trebuie si ala dar nu ar fi trebuit dat in momentul ala, gata, nu reusesc ultimate. | ||
|
| | #6 | ||
| Sa inteleg ca am fost foarte norocos ca am reusit ultimate-ul ? cred ca ar trebui sa-i fac print si sa-l pun in rama ![]()
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #7 | ||
| De fapt, ce ti-ar folosi tie ar fi un reverse-mode combinat cu un bildup-mode . Pentru ca tu faci in felul urmator: ai deja cateva skiluri alese, si jocul iti da sa alegi un skil nou. Si tu te intrebi: "Oare la ce imi va folosi acesta nou, in conditiile in care deja am si alte skilluri alese?"Oricum, bildup se apropie cel mai mult de ce doresti tu. Nu voi gasi insa timp sa-l implementez in viitorul apropiat. Daca reusesti skillul absolut (mai ales la Knight sau Necro), sa-mi spui . | |||
|
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Cred ca am peste 40 de incercari acuma vreo 20 numai cu demon. Niciodata nu am reusit ultimate. Imi este insa din ce in ce mai clar ca nu e ceva aleator. Trebuie urmata o ordine exacta altfel nu ajungi la el. Si mai e ceva, cu cat te chinui sa nu alegi decat alea 4 de baza pe care sa le dezvolti cu atat se incapataneaza si jocul sa nu iti dea ce trebuie. Poate totusi o fi si ceva aleator desi e naspa daca e asa. Cel putin la demon ultimate-ul e senzatie. Gating instant as incerca sa il fac mereu ca e super util. Ajung incet incet la concluzia ca mai bine nu ma chinui cu ultimate ci sa dezvolt eroul in functie de harta si de ce am eu nevoie. Edit: E o problema cu luck: dead man's curse. Nu mi-l da absolut niciodata desi am totul pentru el. Ciudat. iar dupa level 33 nu mai pot baga nnici un skill. nici o abilitate, nimic. Nu imi mai da nimic. Ori e ceva cu trainer-ul asta ori asa e jocul. | ||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Ma las pagubas de 2 ore ma tot chinui si la 4 eroi diferiti incercati la nici unul reusit. E clar, ori ceva e gresit in tabelul ala ori mie imi scapa ceva. Ori e facut cu curu sistemul. | ||
|
| | #10 | ||
| Eu ti-am dat un hint in celalalt thread, prima oara trebuie sa alergi sa ai cele 4 skilluri necesare asta e prima prioritate, nimic mai putin nimic mai mult. Dupa ce ai alea 4 te apuci sa le completezi in ordinea in care le-ai facut adica ii dai primului skill intotdeauna prioritate pana nu mai poti sa-l maxezi si mergi asa. Eu asa am gandit-o si a mers perfect, cu toate ca jocul e o jigodie ordinara aproape ca m-a fortat de vreo 2 ori sa iau ce nu trebuie. Ca sa-ti lasi portite libere nu maxa niciodata skill-ul primar al eroului sau o sa te trezesi in situatii fara ierire de genul navogation sau alte minunatii de skilluri. Culmea e ca la academy imi scria clar ca ultimate-ul mi-a fost dat de expert artificier si cold steel... nu stiu daca are o legatura sau cold steel e musai sa fie uitimul skill. Skillurile le-am selectat in ordinea asta: summon, enlight, sorcery si attack. Light magicul a fost selectat dupa ulty ps: la academy, dungeon si heaven don;t even bother sunt aproape inutile, singura aplicatie pe care o vad e sa bagi paladinii la sinucidere cu retaliation strike in mijlocul trupelor inamice, altfel ai-ul stie intotdeauna care e trupa protejata.
|
| | #11 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Am facut exact asa. Nici gand de vreun ultimate. Facut cu curu. M-am chinuit cateva ore azi. Nu mai repet pana nu aflu exact modalitatea astfel incat sa imi reuseasca intotdeauna. | ||
|
| | #12 | ||
| Ce e interesant e ca GunDam a avut nevoie de doar cele 29 de puncte. Se mai poate trage de timp daca investesti si in skillul mort (in cazul lui, Light Magic), dar se pare ca nu a fost necesar. | |||
|
| | #13 | ||
| Am avut unul in plus, consume artifact nu e listat ca obligatoriu dar nu au vrut sa-mi dea cold steel decat dupa ce am luat consume artifact. Am avut noroc cu un hut of the magi care mi-a ridicat offense la advanced si s-a echilibrat putin skill-ul altfel aveam nevoie de lvl 29. Nota: ulty a fost obtinut la lvl 28, putea sa fie si la lvl 27 dar nu s-a putut. Alt lucru pe care nu-l inteleg, este faptul ca uneori nu iti da decat 2 optiuni de alegere desi ar putea sa-ti dea lejer 3. La un moment dat aveam de ales intre consume artifact si battlefrenzy desi aveam alte 2 skill-uri libere pentru avans. La faza aia ajunsesem sa cred ca jocul ma uraste complet. Sau in loc de cold steel imi dadea tactics si basic war machines plus inca altceva. Era pur si simplu insane.
__________________ Ignorance is Bliss... Last edited by GunDam; 25-05-2006 at 22:06. | |||
|
| | #14 | ||
| foarte bun skillwheelul dar am si eu o intrebare despre o abilitate si anume resistance care ar avea nevoie de 4 locuri la abilities (din cate am vazut eu in campanie are nevoie de endurance si protection, dar endurance il faci din vitality si automat ocupi toate cele 3 sloturi - doar la eroii de la dungeon). dupa cum am vazut si p skillwheel decat warlocku are bugu sau eroarea asta ca la wizard si necro e facut cum trebuie. sry daca e offtopic ca nush exact unde sa incadrez faza asta... edit:gata m'am lamurit. ma gandeam ca poate se pot combina abilitatile in vreun fel sau ceva de genu, da nu am citit la ei p site de bugurile alea. asta e, daca e bug e bug nu ai ce sa'i faci. asteptam un patch ceva Last edited by gozu; 27-05-2006 at 10:21. | |||
|
| | #15 | ||
| Cred ca era bine sa scriu aici pe forum si Change History-ul (pentru 0.9 spre 1.0): Quote:
Dupa cum vezi, am catalogat Resistance ca bug. Insa daca imi explici mai precis cum ar trebui sa fie, o sa repar. Pentru cine stia versiunea 0.9 a skillwheelului, e interesant sa compari conform Change History-ului ce texte s-a gandit Nival sa schimbe . | |||
|
| | #16 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Am reusit de 2 ori la sylvan sa obtin ultimate. Insa e nevoie de un erou care sa nu aiba cumva de la bun inceput vreo abilitate care nu iti trebuie. Ca atunci nu se mai poate. Si chiar si asa e mult prea greul la alti eroi nu am reusit, bine nici nu am incercat ore intregi. Prefer sa imi fac un erou in functie de harta si sa trec peste ultimate. | ||
|
| | #17 | ||
| Un update minor, care repara: - Leadership se numea Enlightment - Wisdom avea Attack ca prerequisite - Skillurile Knight-ului si ale Necromancerului nu cer Abilitatea Ultimata Pana acum, este tradus in 4 limbi. - franceza (http://www.heroes-fr.com/database/roue.php ) - rusa (http://heroes.ag.ru/h5/skillwheel/ ) - ceha (http://www.heroes-centrum.com/h5.php?loc=dovednosti ) - germana (http://www.drachenwald.net/heroes5/s...skillwheel.php ) Urmeaza ungara si o readaptare in rusa pe siteul Nival . | |||
|
| | #18 | ||
| Quote:
![]() Quote:
|
| | #19 | ||
| "Fixed prerequisites for Absolute Gating, it was impossible to take it." Lol, Mandea, puteai sa incerci 2 saptamani si tot nu reuseai ulty pe demon lord, hahahaa
|
| | #20 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | am descoperit o greseala: la wizard. spoils of war (luck) nu deriva din tears of asha. am obtinut spoils of war fara tears of asha. poate ca e invers nu stiu inca. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|