![]() |
| | #41 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | mi se pare mie sau s-au modificat multe lucruri in skilluri? de exemplu ma uit la necromancer si vad pe primul nivel la luck 4 chestii din care pot alege desi erau 3 pana acuma. gresesc, sau sunt schimbari masive facute de ubisoft? | ||
|
| | #42 | ||
| Quote:
Skillwheel 3.0 cred ca a durat mai putin, desi l-am rescris complet. Despre ce zice Mandea, chiar ma manca limba sa zic aici pe forum ca i s-a adeverit dorinta, adica rearanjarea arborelui de skilluri, dar semnasem un NDA. Nu zic ca e neaparat mai bine acum (mai ales la Wizard, unde la Logistics mi-a fost maltratata roata in ultimul hal ). | |||
|
| | #43 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | deci am dreptate, am sesizat eu si in timpul jocului asta, nu numai din skillwheel. poate acuma reusesc si eu sa fac ultimate mai usor. in 10 zile apare oficial, o sa ne povestesti atunci . p.s. NDA = non-disclosure agreement? | ||
|
| | #44 | ||
| Da, a existat un NDAgreement, ca mi-au furnizat datele cu 2 luni inainte de demo. Si ca urmare, pe DVD va fi si Skillwheel ![]() | |||
|
| | #45 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | oau, asta da realizare. inseamna ca le place si lor si cum arata si utilitatea. e bine asa ![]() dupa demo nu mai pot juca h5+hof, mi se pare slab AI-ul. in demo era bun. plus toate cladirile si artefactele noi. de-abia astept. | ||
|
| | #46 | ||
| Aurelain, toata stima si respectul. Este extraordinar ceea ce ai facut tu cu skeelwheel-ul asta. Pe langa faptul ca este f util mai este si artistic... ![]() PS: Felicitari pt includerea lui pe dvd! Este MARE lucru! Bravo! ![]()
__________________ | |||
|
| | #47 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | exista ceva informatii privind heroes 5 gold edition? ca jocul asta mi-l cumpar in original dar as vrea sa am jocul+ambele add onuri, stui ca exista o silver edition. ma gandesc ca ar fi normal sa apara si gold edition. | ||
|
| | #48 | ||
| Nu stiu prea multe despre datele de lansare. Stiu ca au scris DVD-ul rusesc la vreo 2 sapt dupa DVD-ul pt celelalte limbi, dar asta nu te ajuta... | |||
|
| | #49 | ||
| a aparut skillwheel-ul pt Heroes V - Tribes of the East? astept un raspuns pls ![]()
__________________ ERROR.....No signature.....ERROR | |||
|
| | #50 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | e demult. se gaseste si pe cd-ul cu tribes of the east. | ||
|
| | #51 | ||
| Chiar cum zice Mandea. Il ai deja pe calculator . Start Menu > Ubisoft > Heroes > Fan Content. Dar cred ca mai bine folosesti skillwheel-ul de pe Celestial Heavens, ca are niste mici adaugiri: http://celestialheavens.com/viewpage.php?id=520 | |||
|
| | #52 | ||
| ms ms mult ![]()
__________________ ERROR.....No signature.....ERROR | |||
|
| | #53 | ||
| Am si eu o intrebare: (re)joc Heroes V din pachetul "Heroes of Might and Magic Complete Edition" care la instalare este la ver. 1.5 peste care am aplicat ultimul patch, ver. 1.6 EU. Am inceput campania SP, joc cu Isabel si la un moment dat, dupa ce am luat "Divine Guidance" si "Benediction" (printre altele)... mi-a aparut "Aura of Swiftness".... , din skillwheel nu reiese asa ceva!S-a schimbat cumva skillwheel-ul la ver. 1.6? Ori imi scapa mie ceva...
__________________ My BF2 user = BlueMax.BaiaMare | |||
|
| | #54 | ||
| Este explicabil: Heroes 5.1.6 (originalul) foloseste acelasi Skillwheel ca si Heroes 5.2.1 (HoF): http://www.aurelain.ro/works/aurelain_skillwheel/ . Pare ca aici e corect sa apara Aura of Swiftness, nu? Heroes 5.3 (ToE) foloseste noul Skillwheel: http://celestialheavens.com/viewpage.php?id=520 Ideal ar fi fost ca CelestialHeavens sa nu suprascrie vechiul Skillwheel, dar oricum, el exista inca pe siteul meu. | |||
|
| | #55 | ||
| Multumesc pt. explicatii... eram putin "in ceata", credeam ca Skillwheel 3.0 e valabil pt. tot jocul, nu doar la ToE... Mai am undeva pe HDD Skillwheel 2.03, asa ca o sa o folosesc pe aceasta, nu am observat diferente fata de 2.1, care o ai tu pe site... asta pana voi ajunge sa joc ToE, cand voi apela la 3.0
__________________ My BF2 user = BlueMax.BaiaMare | |||
|
| | #56 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Super tare skillwheel-ul ! il folosesc inca de la versiunea 1.0 :P ... acum m-am reapucat de HOMM V si cautam chiar versiunea 1.0 pentru ca am formatat comp-ul si imi era chiar necesar wheel-ul ... felicitari inca o data ![]() | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|