![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Cele mai tari 2 unitati din joc,1 e phoenix,si celalat e death knight,ala e prea de tot,ma cam dispera ca are 25% sanse sa scada jumate din orice trupe,adica daca 20 de death knights dau in 50 archangeli,au 25% sanse sa injumatateasca stacku
| ||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
greu de facut rost de 20 de dk, mai bun e un pit lord, mai ales in armate mici.cu un pitlord omori un black dragon instantaneu, are o abilitate de omoara automat o trupa din stackul atacat. eu n-am inteles un lucru, black dragonu e imun la magie si eu ii pot da cu lightning bolt ?! | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
Daca e sa luam dupa fonduri infinite,Heaven face tot"griffin eternal" daca ai un income urias,poti face ce vrei tu mai inainte am terminat o tura,aveam 50 archangel,300cavaleri si 600 inquisitor,si restu enemy care erau pe heroic,aveau cam sfert din trupe,bine avea 60 titani,dar restu nici la sfert nu era din trupe,mi se pare un pic prea de tot ca in prima luna eu am deja 300 arcasi sau mai mult,recrutez peasants+ aia din castel si voila. Daca iei hunter master,si cu hunterii din sylvian mai poti face ceva,cu favored enemy,dar degeaba,daca heaven isi converteste trupele,nu ai ce ii face.Cu un cavalyr commander daca convertesti 200 preoti in 150 cavaleri,tot poate alalalt sa aibe 1K hunters cu favored enemy cavaleri,ca dau o data cavelrii in hunter si aproape toti pica. Btw,nu are cineva chef de heroes 5 prin hamachi? version 1.1,m-am plictisit,am terminat campaniile e normal si cateva misiuni pe heroic,am terminat aproapte toate hartile custom,in afara de 2,deja mor de plictiseala,stiu pe de rost aproape toate hartile Last edited by nosferat; 26-06-2006 at 00:32.. | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Eu nu inteleg cum naiba faci training din tarani in arcasi. Am construit tot ce se poate in oras (Haven), sunt cu Godric, are advanced counterstrike si expert trainer, dar imi spune ca ori nu are eroul capacitatea sa antreneze, ori imi lipseste o cladire. Am absolut tot construit, doar nu am upgradat archer tower ca nu-mi plac marksmanii. Ce nu fac bine?
__________________ .... | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
| ||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Da e clar cred ca nu aveam bani destui ca vroiam sa upgradez cateva sute de tarani .Dupa cum am zis am toate abilitatile si skilurile. M-a indus in eroare pt ca daca vreau sa fac upgrade imi spune cati bani ma costa, da la training vad ca nu....THX.
__________________ .... | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
la training nu arata,nush sper ca se va rezolva in urmatorul patch mult asteptat,oricum daca ai gold la greu,heaven face orice,nu din cauza ca sunt cei mai tari,ci din cauza ca poti face la trupe de numa....poti sa ai 10K de skeleton archers,dau in ei 500 cavaleri facuti din preoti+erou cavalry commander si daca le pica luck,ii omoara aproape pe toti.Dati seama ca numa din peasants daca ai si macar o cladire,poti face mai bine de 100 arcasi pe saptamana,pe care daca ai bani ii convertesti in footman,pe care daca ai bani ii faci preoti,pe care daca ai bani ii faci cavaleri....daca e vorba de razboi de uzura,heaven castiga,ca ajunge sa isi faca destui bani de convertirea trupelor
| ||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | training nu e chiar atat de tare
banii aia in cantitati enorme pot fi obtinuti numai dintr-o gramada de castele ... in cazul in care tu ai o gramada de castele , e normal ca si adversarul sa aiba o gramada de castele... iar printre castelele alea poate sa aiba mai multe de aliniamentul lui , in care poate construi creaturile chiar si pana la lvl 7 de banii de care tu te chinui sa upgradezi de la tarani la cavaleri .... si poate sa contracareze astfel cavalerii tai ... si nu uita ca exista si magii gen blind si altele, asa ca nu privi trainingul ca pe ceva invincibil , eu zic ca singurul avantaj al lui e conversia tarani -> arcasi | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
Depinde din ce unghi privesti,de ex daca ai cavalry commander si ai 50 cavaleri si altu vine cu un daemon care are 50 arch devils,tu castigi din cauza la charge de la cavaleri.Si daca ai expert counterstrike,iti vine un skill care mai da inca 10%reducere la training trupe,si daca ai 4 castele,ala tot poate sa vina cu 4 creaturi de lvl 7 din 4 castele diferite,1 ca la scade morala si luck drastic daca ai o diversitate mare de trupe pe erou,si 2..nu strangi asa de mult ca si celalalt prin training
| ||
|
| | #34 (permalink) | ||
daca ai 4 castele diferite nu are rost sa le construiesti pe toate 4 ... eu am zis in cazul in care ai mai multe de acelasi tip ... oricum ca sa faci training de la tarani la cavaleri iti trebuie mai mult de 4 castele ... cavalerii aia sunt tari , dar odata adusi in mijlocul stackurilor inamice , desi poate o sa dea jos un stack integral o sa fie nimiciti de celelalte 6...
| ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Din cate ati jucat pana acum... ce clase de magii se potrivesc cel mai bine la fiecare castel? E clar ca Necro merge pe Dark Magic, Heaven pe Light Magic si Inferno pe Destructiv Magic... insa la restul nu m-am lamurit. De ex. la campania cu elfii, am zis si io ca nu ma mai dau dupa Ultimate si am bagat puternic in Nature si Destructive Magic... insa deja in misiunea a doua am cam luat-o pe coaja, asa ca am reluat toata campania si am urmat skill levelul "recomandat" pt. elfi (adica logistic+atack+luck+nature magic+etc. , daca-mi amintesc bine). Acum sunt la campana cu Wizard's si la fel am urmat skill level-ul, am toate cele 4-5 skiluri obligatorii pt. ei dar aici iti mai ramane un skill disponibil, care-l alegi tu dupa preferinte. Eu am luat Destuctive Magic, plus ca mai am si Nature Magic cel "obligatoriu" pt. ultimate. Insa cand mi-am facut turnul de vraji de nivel 5... mi-a dat Summon Phoennix (Nature Magic) si Ressurect (Light Magic), iar acum imi pare rau ca n-am ales Light Magic in loc de Destructive Magic! De aceea cei care deja ati jucat mai mult custom maps sau multiplayer... va rog face-ti o lista cam cu ce clase de magie e mai bine sa alegi la fiecare tip de castel... cel putin asa, informativ.
__________________ My BF2 user = BlueMax.BaiaMare | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Castele si magii
Heaven - evident light magic Sylvan - tot light magic, dar se poate incerca si destructive magic cu imbue arrow si rain of arrows! poate si summon magic. Dark magic cam greu, ca nu prea apar magii de genul asta in mage guild. Recomandarea mea e oricum Light Magic Academy - aici merge cam oricare... de vreme ce academy e wizardry pe fata ... Summoning Magic e necesat pentru ultimate asa ca e posibil sa fie cel mai important, dar in functie de stilul de joc merg toate.Inferno - Dark Magic, altceva nu prea vad ce ... e necesar si pt. ultimate, si demon lords nu prea au spell power asa ca destructive nu merge, si nici summoning nu pare prea interesant fara spell power. Poate ar mai merge si Light Magic , dar sunt greu de obtinut magii de Light in Inferno, asa ca mai bine fara ![]() Necropolis - Dark Magic ( necesar si pentru ultimate), dar si Summoning Magic mai ales pentru raise dead !!! Raise Dead e prea important pentru necropolis si din cauza asta nu poate fi ignorat Summoning Dungeon - Destructive magic e de baza... Pe langa asta se poate lua si Dark Magic sau mai greu Light Magic, dar nu prea e recomandabil, pentru ca in majoritatea timpului va fi nevoie de magiile Destructive pentru a dobori adversarul, nemaiavand timp pentru altele ! | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
Haven:Light combinat cu destructive si cu summon magic,oricum la haven conteaza f mult offense,deffense si counterstrice,magiile mai mult light restu nu prea Necro.Dark cu destructive si eventual summoning magic Demon:eu la ala bag destructive si poate dark,restu bag logisticks cu pathfinding ai 50% faster gating,si bag si la luck caci cu soldier's luck ai sanse sa vina pana la 30% mai multe trupe prin gating La sylvian nush exact ce magii ,dar recomand oricum destructive si summon,pe llanga asta mai mere si light,sylvian nu se bazeaza asa tare pe magii La dungeon pe langa irresistible magic,destructive e un must have,altfel nu prea poti face elemental chains calumea La academy mere cam oricare,ala oricum numa pe magii se bazeaza,acolo faci ce combinatii ai chef,am reusit sa fac la implosion 1200 damage cu academy | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|