![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Heroes of Might and Magic V - Q&A http://www.dgagames.com/HMM/HMM5.html m-am plimbat pe aici un pic si m-am uitat la descrierea unitatilor... nu-mi dadeam seama dar lipsea ceva... cautam unitati de barbari.... ... sper sa fie n add-on macar.... ![]()
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #2 | ||
| In buna traditie a jocurilor moderne de a stoarce mai multi banutzi de la cumparatori este de asteptat sa vedem unul sau doua addonuri lansate in urmatorii doi ani pentru h5. Era normal ca UBI sa puna deoparte ceva bunatatzuri irezistibile pentru addon(uri), si am o presimtire ca barbarii intra in categoria asta... ![]()
__________________ | |||
|
| | #4 | ||
| o sa apara mai mult ca sigur.. in campania cu haven chiar se aduce aminte de craig hack ![]()
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #6 | ||
| Quote:
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #8 | ||
| Quote:
Dap nu este heroes 4 si culmea e mai bun decat h3, nu mai este ceea ce a fost ![]()
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Unde se gaseste pe Internet de cumparat Heroes 5 Unde este de cumparat h.5.? nu am chef sa caut. si nu am acasa internet. | ||
|
| | #10 | ||
|
| | #11 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | adica e naspa, nu? | ||
|
| | #12 | ||
![]() | |||
|
| | #13 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #14 | ||
| Se poate da split unit???!?!?!?!?!?!?!?
__________________ "I found no people for killing time...so I found time for killing people" | |||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #16 | ||
| Merci mult! ![]()
__________________ "I found no people for killing time...so I found time for killing people" | |||
|
| | #17 | ||
| De unde pot recruta Death Knight?!?!?!?Mi se pare ca am vazut si Phoenix,exista?dak da de unde pot lua?
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Nu se pot recruta,exista mod pentru death knight..pentru phoenix nu stiu de vreun mod,dar de recrutat in joc nu poti Poate cand o sa apara urmatorul add-on cand vor fi cragg hack cu barbarii,atunci o sa apara si confluxul si death knight-ul la vreun neutral bulding Oricum death knight pe moment sunt mult prea tari,sanse ca sa injumatateasca orice trupa,e prea de tot,si daca ii vei putea recruta,vor fi un pic balansati.Sa dai cu 15 death knights in 4K de skeleton archers,din care raman 2K..e prea de tot | ||
|
| | #19 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Se poate face ca town portalul sa functioneze ca in heroes III, adica sa iti alegi in ce castel te teleportezi? Dar summon creatures? ca eu pana acum nu am reusit si sunt expert summoning magic. Mai imi trebuie ceva? | ||
|
| | #20 | ||
| Nu te poti teleporta decat la cel mai apropiat castel, adventure spells n-au nici o legatura cu summoning chiar daca apar de culoare verde.
__________________ <<Eu ma calauzesc dupa lozinca: "De cand a aparut scrisul, patru lucruri nu au disparut niciodata: pamantul, apa, aerul si fraierul">> - Dumitru Dragomir | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|