![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha | cata prostie este pe lume
mi am luat mai demult heroes V collector edition...2 mil 200...n am avut timp sa l joc desi l-am instalat. azi dupa ceva vreme hai sa ma mai bag un pic in el...si ce credeti. desteptu de securom mi a detectat ca am imagine! si nu joc original! sa inebunesc nu altceva )...bai frate oare cand o sa se trezeasca astia din industria jocuriilor! am jurat ca nu mai cumpar cele 2 jocuri pe care voiam sa le cumpar pana la sfars anului si de la ubisoft nothing ever ever.... ce tampenie... | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Serieux dans nos affaires | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha |
lol? or ...get lost! sa vinzi asta cui vrei tu. daca niste idiotzi de la marketing le spun sa faca asa ceva aia trebuie toti concediati. pe cine crezi tu ca impiedica ei cu chestii de rahat de genu asta? fratioare singura chestie care i impiedica pe oameni sa si ia jocu original e puterea financiara. restu sunt barbile inventate de papagali care n au din ce sa traiasca si vin cu tot felu de statistici fake ca uite ce pierderi avem. ai pierderi daca nu faci joc ca lumea fratioare! si de fapt chiar masura te contrazice. adica tu joc original detectezi faptul ca este daeomonu instalat pe hard!!! lol lol lol stupiditatea la ea acasa. n am auzit pe nimeni cu warez sa aiba problema asta! iti dau cuvantul meu ca nu as fi cumparat jocul daca stiam ca pot face ceva atat de stupid. si crede-ma nu mai iau nimic de la ubisoft...(bine nici nu cre ca as mai avea ce lua...nici original nici warez ...) | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti | Aici chiar nu ai dreptate. Explica-mi si mie cum cineva care are PC destul de puternic sa ruleze Oblivion nu are puterea financiara sa il cumpere... E vorba de mentalitate aici. Romanasii nostri baga mana in buzunar doar atunci cand nu au de ales, nu poti pirata hardware-ul, nu?
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha |
si atunci cum iti explici multitudinea de oameni care cumpara acum jocuri originale? oare nu puteam sa piratez heroes V? oare toti aia care si au luat diverse jocuri originale chiar nu puteau sa le ia de la pirati? poate o mica parte nu puteau dar majoritatea puteau si totusi iau jocuri originale? de ce? pentru ca vrei sa ai coperta si cd ul ala inscriptionat bla bla bla. vrei sa n ai probleme cu jucatul on line. etc etc ai niste avantaje. asa ca repet. cine are putere financiara cat de cat isi ia jocul original si tot ce fac tampeniile astea de protectii il impiedica sa mai ia alt joc original de la firma respectiva de frica sa nu mai aiba parte de aceasi experienta neplacuta...
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti |
S-a divagat putin de la ideea initiala. Astea sunt concluziile mele: 1. Cei ca tine, care cumpara jocuri originale, tot respectul. Voi faceti industria sa existe. Multumesc. 2. Cei care pirateaza jocuri originale, jocuri care necesita sisteme spre high end, nu merita nici un scuipat in fata. 3. Companiile care pun sisteme de protectie care mai dau gherle din cand in cand nu pot fi considerate vinovate. Isi protejeaza produsul. Pentru ele este un risc "acceptabil" sa nu mearga jocul pe anumite sisteme. Nu le invinovati. It's just business.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
protectiile sunt degeaba in ziua de azi.cum apare o protectie noua in maxim 2 saptamani e sparta....daca companiile de jocuri au pretentia ca noi consumatorii sa cumparam doar produsele lor originale atunci ar fi bine sa faca si jocuri care sa merite cei 30$ 40$ 50$.personal imi cumpar originale doar jocurile care vreau sa le joc online. Quote:
ps:eu am calculator de 400 euro si joc gothic3 1024....si de exemplu la cate buguri are nu merita sa ma duc in magazin sa dau banii pe el.... ps2 : nu incurajez warez-ul
__________________ We dont need walls other than our fears I'm not racist, I hate Everyone equally "deci eu n-am global cooldown ca am mac... luativa si voi mac, nu le puneti nici un addon si o sa vedeti ca nu aveti nimic"Raduy | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
O problema asemanatoare am avut si eu. In general iau jocul piratat si dak imi place il cumpar. Fara discutie, nu-mi place sa ma joc pe servere pirat sa nu pot face updaturi si alte porcarii de genul asta, plus in cazul in care ceva nu merge bine, poti sa pui mana pe tel si sa faci putina gargara, ca doar ai platit si pentru un serviciu de asistenta, nu? Nicaieri, in nici un txt sau help nu spune ca nu-ti functioneaza un joc dak ai drive-uri virtuale... In general pretul la jocuri e putin prohibitiv dar dak te tine sa-ti iei calc sa-ti ruleze bine, si iti permiti o conexiune la net pe care platesti x euro lunar, poti din cand in cand sa mai dai un ban si pe cate-un joc... Parerea mea...
__________________ TheIceScorpion RuLeZ! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
atata timp cat de ceva vreme buna industria se cazneste sa ne convinga ca e "normal" sa ne livreze un fel de beta versions la release, pai apai respectiva industrie sa fie sigura ca si publicu' se va adapta si va lua intai jocu' piratat s'abia dup'aia o sa bage mana in buzunar daca vede ca ce se zice in demo si reviewuri cumparate chiar se si intampla si nu's baliverne. Am luat si 3 copiii ale aceluias joc pe care deja il jucasem de ma plictisisem pt. ca am crezut ca merita incurajat produceru'. Da' tampenie de a'mi cumpara un joc inainte de al juca n'am de gand sa fac; cre' ca toate jocurile pe care le'am dl-at '06/'07 erau intr'un stadiu de... mai stai mata s'asteapta inca 1 an si x patchuri pana cand oi avea ceva valid. In conditiile astea: pai, ma producere, mai stai mata dupa banii mei undeva pana dupa sfantu' asteapta... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|