![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Intai originalul care contine toate template-urile din heroes 3 de baza: Rmg original.txt. Si aici cel de 6lm10 si 8xm8 : rmg.txt. E ushor de folosit pt ca e .txt si daca vrei un tip anume stergi restu si lasi template care il vrei. O problema este aceea ca in daca in rmg.txt lasi doar un template de harta small nu poti creea harti M, L si XL. Se foloseste sub denumirea RMG.TXT in directorul HEROES3(sau cum ii zice la tine pe pc)\DATA... adica copy/paste acolo si atat. Mai sunt si alte template pe net, spre exemplu, la toheroes.com (apare la un search cu google) si acolo sunt unele destul de misto... poze etc... Hai HF GL GG. Postati nedumeriri...
__________________ Can u handle the truth? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am facut un rmg pt harti de la medium in sus si care contine urmatoarele template: 6lm10, 8xm8, balance, cube, extreme, extreme 2, jebuss2, marathon, si unul care imi place frozen dragons. Primele 2 le cunoasteti, iar restul sunt luate de aici unde va puteti si uita: Heroes III - X-Large Maps gl&hf rmg.txt
__________________ Can u handle the truth? | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
daca ar putea sa ma ajute si pe mine cineva: am intrat pe "toh", am luat niste templates am jucat, toate bune si frumoase, doar ca acum as vrea sa joc si un template in single. Pt asta as vrea sa aiba minim 7 jucatori (un fel de skirmish) si nu stiu cum sa fac. M-am uitat eu prin acel fisier am pus alt numar la players dar nu se intampla nimic in joc. Ma poate ajuta cineva ? eventual eu pot sa va spun 2-3 templates care ma intereseaza si cineva sa mi le dea deja modificate, sau sa imi spuna ce trebuie sa modific
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|