Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-01-2007, 09:57   #1 (permalink)
Registered User

Concurs !

Oke. So... concurs de Heroes of Might & Magic III Complete (v4.0). Inscrierea si participarea GRATUITE. Premii in bani oferite de subsemnatul. Regulile de gameplay vor fi stabilite in acest thread. Astept reply-uri pentru confirmarea interesului vostru.

pasha is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2007, 18:53   #2 (permalink)
pustnic

crys41's Avatar

Bine, dar unde, ce si cum se joaca??
Una e sa stii ca joci random (3DO) cu free for all si alta template-uri existente pe net cu t-spe reguli. Se strange lumea intr-un loc (i-cafe?) sau cum?
Please, mai multe detalii.

crys41 is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2007, 12:20   #3 (permalink)
Registered User

ma gandesc la...

* Mai multe etape eliminatorii de 1vs1 L (preferabil 6LM10 sau Meeting in Muzgob)
* Presupun prin absurd ca vom fi Pro Gamers deci fara time limit (ne descurcam repede oricum )
* Daca un jucator nu are acces la ambele mine (fier & lemn) din prima saptamana, se incepe alt joc (la alegerea lui, desigur)
* Random hero, random castle si a 3a optiune la alegere I guess
* Nu sunt sigur daca la HOMM III v4.0 Complete mai sunt bug-urile gen Artifact Merchant, Combat Spell x 2 etc. dar in orice caz folosirea lor e strict interzisa
* Ar mai fi importanta flag-uirea cladirilor externe peste lvl.2... nu stiu sigur daca ar trebui interzisa sau permisa
* De asemenea, flag-uirea castelelor pe harta... ma gandesc ca nu ar fi corect sa o interzicem dar ar trebui totusi o limita a cladirilor construite in ele... de exemplu maxim city hall.
* Jocul se va juca pe internet... exista o multitudine de posibilitati... totusi, nu stiu sigur cat de mult sau de putin se poate trisa astfel.

Astept sugestii si recomandari !

Old 22-01-2007, 08:44   #4 (permalink)
Registered User

TheIceScorpion's Avatar

Cand incepem? Dale-n colo de premii, jocul conteaza....

TheIceScorpion is offline    Send Message via Google Talk to TheIceScorpion Reply With Quote
Old 22-01-2007, 12:21   #5 (permalink)
Registered User

Unde , ce varianta si cand incepe(sper sa nu ma fi trezit prea tarziu)
P.S. daca castelul e random, cum facem cu aia care nimeresc Necro?
dwelingurile de lvl 7 sunt permise?(ofera un mare avantaj celui care gaseste)
dimension dorr si fly ar trebui interzise
se joaca la quik combat cu unitatile externe?
Si ca o idee, bagati H3 sod,ca wog are prea multe buguri.
Si ca sa inchei: pe situ unde se fac inscrierile, pune si un rmg(am eu un rmg bun pt harti L daca ai nevoie) la download si cu ceva explicatii pt nestiutori ca sa nu existe probleme cu harta.
Sper ca nu te-am plictisit si abia astept sa ma inscriu si eu.

Last edited by skil; 22-01-2007 at 13:18..

skil is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2007, 14:32   #6 (permalink)
Registered User

ma bucur ca vad putin interes

ideea ar fi... all random, nu se flaguiesc dwellingurile de lvl3+, evident interzis fly (spell si artefactul corespunzator), dimension door, orb of inhibition dar nu si recanter's cloak... despre necro nu stiu ce sa spun, nu mi se pare o provocare dar totusi interzicerea cloak of undead king este mai mult decat necesara... se joaca heroes 3 v4.0 adica Heroes of Might & Magic Complete, NU WoG (mare atentie)... in privinta rmg, nici nu se pune problema, vom creea/modifica un rmg propriu in care sa fie exact regulie de mai sus (si da e foarte bine L)... nu conteaza quick sau nu, eu zic mai bine fara quick pentru ca nu am chef sa pierd thunderbirds, efreets sau master genie degeaba

Old 01-02-2007, 18:18   #7 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Oameni crede-ma ca se gasesc, nu sunt aici pt ca nu dai nici o informatie concreta. Unde si cand mai precis. La regulile alea trebuiesc adaugate multe, btw pt a reduce factorul bulan drastic

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2007, 09:09   #8 (permalink)
pustnic

crys41's Avatar

Daca vreti sa fie echilibru aproape total, jucati random pe template balance, acolo nu ai artefacte puternice, pandore sau alte chestii majore. Doar eroul cu armata lui si ce cladiri de skill prinde.

crys41 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules