![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | Concurs !
Oke. So... concurs de Heroes of Might & Magic III Complete (v4.0). Inscrierea si participarea GRATUITE. Premii in bani oferite de subsemnatul. Regulile de gameplay vor fi stabilite in acest thread. Astept reply-uri pentru confirmarea interesului vostru.
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | ma gandesc la...
* Mai multe etape eliminatorii de 1vs1 L (preferabil 6LM10 sau Meeting in Muzgob) * Presupun prin absurd ca vom fi Pro Gamers deci fara time limit (ne descurcam repede oricum ) * Daca un jucator nu are acces la ambele mine (fier & lemn) din prima saptamana, se incepe alt joc (la alegerea lui, desigur) * Random hero, random castle si a 3a optiune la alegere I guess * Nu sunt sigur daca la HOMM III v4.0 Complete mai sunt bug-urile gen Artifact Merchant, Combat Spell x 2 etc. dar in orice caz folosirea lor e strict interzisa * Ar mai fi importanta flag-uirea cladirilor externe peste lvl.2... nu stiu sigur daca ar trebui interzisa sau permisa * De asemenea, flag-uirea castelelor pe harta... ma gandesc ca nu ar fi corect sa o interzicem dar ar trebui totusi o limita a cladirilor construite in ele... de exemplu maxim city hall. * Jocul se va juca pe internet... exista o multitudine de posibilitati... totusi, nu stiu sigur cat de mult sau de putin se poate trisa astfel. Astept sugestii si recomandari ! | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Unde , ce varianta si cand incepe(sper sa nu ma fi trezit prea tarziu) P.S. daca castelul e random, cum facem cu aia care nimeresc Necro? dwelingurile de lvl 7 sunt permise?(ofera un mare avantaj celui care gaseste) dimension dorr si fly ar trebui interzise se joaca la quik combat cu unitatile externe? Si ca o idee, bagati H3 sod,ca wog are prea multe buguri. Si ca sa inchei: pe situ unde se fac inscrierile, pune si un rmg(am eu un rmg bun pt harti L daca ai nevoie) la download si cu ceva explicatii pt nestiutori ca sa nu existe probleme cu harta. Sper ca nu te-am plictisit si abia astept sa ma inscriu si eu. Last edited by skil; 22-01-2007 at 13:18.. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | ma bucur ca vad putin interes
ideea ar fi... all random, nu se flaguiesc dwellingurile de lvl3+, evident interzis fly (spell si artefactul corespunzator), dimension door, orb of inhibition dar nu si recanter's cloak... despre necro nu stiu ce sa spun, nu mi se pare o provocare dar totusi interzicerea cloak of undead king este mai mult decat necesara... se joaca heroes 3 v4.0 adica Heroes of Might & Magic Complete, NU WoG (mare atentie)... in privinta rmg, nici nu se pune problema, vom creea/modifica un rmg propriu in care sa fie exact regulie de mai sus (si da e foarte bine L)... nu conteaza quick sau nu, eu zic mai bine fara quick pentru ca nu am chef sa pierd thunderbirds, efreets sau master genie degeaba | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Oameni crede-ma ca se gasesc, nu sunt aici pt ca nu dai nici o informatie concreta. Unde si cand mai precis. La regulile alea trebuiesc adaugate multe, btw pt a reduce factorul bulan drastic
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|