Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-01-2007, 09:54   #1 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

caut partener h3

Sal, caut partener de h3 (4.0) pt tcp/ip sau chiar hot seat daca se doreste si socializare. Ofer nivel competitional ridicat, nu cer neaparat acelasi lucru (e de preferat totusi) ci doar sa nu pierd timpul cu jucatori...well, lame.
Contact aici/pm/mail, multumesc.
Hf

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2007, 08:41   #2 (permalink)
Registered User

TheIceScorpion's Avatar

cool... Greu mai gasesti pe cineva sa joace H3, sa nu mai vb de 4... zi-mi ip-ul tau de hamachi si cand esti online... eu in general pot sa joc dupa ora 18, 19 ...

TheIceScorpion is offline    Send Message via Google Talk to TheIceScorpion Reply With Quote
Old 22-01-2007, 08:54   #3 (permalink)
Armoured

Dragon Warrior's Avatar

Quote:
Originally Posted by unq_flipmo View Post
Sal, caut partener de h3 (4.0) pt tcp/ip sau chiar hot seat daca se doreste si socializare. Ofer nivel competitional ridicat, nu cer neaparat acelasi lucru (e de preferat totusi) ci doar sa nu pierd timpul cu jucatori...well, lame.
Hf
Tu esti lame si nu partenerii tai potentiali. Mandria si aroganta nu au ce cauta in Heroes 3. Un jucator experiementat si tactic stie ca ti-o poti fura de la cei mai lame dintre lameri.

Un jucator competitiv si care te face praf in 5 ture cu 15 centauri va fi deosebit de modest.

Cautare placuta. As fi jucat cu tine dar m-ai enervat.

P.S. Orice putzica care a invatat sa dea cu magic arrow crede ca e expert la heroes. (nu fac referire neaparat la initiatorul threadului)

Last edited by Dragon Warrior; 22-01-2007 at 09:30..

Dragon Warrior is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2007, 13:14   #4 (permalink)
pustnic

crys41's Avatar

Poate unq este patit si doreste calitate pt oponenti, eu asta am inteles.
Si daca vreti sa jucati (nu 2-3 ore la 2 saptamani) veniti fratilor pe LRH, ca aici m-am convins de mult timp cat de des joaca lumea Heroes .

crys41 is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2007, 16:53   #5 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dragon Warrior View Post
Tu esti lame si nu partenerii tai potentiali. Mandria si aroganta nu au ce cauta in Heroes 3. Un jucator experiementat si tactic stie ca ti-o poti fura de la cei mai lame dintre lameri.

Un jucator competitiv si care te face praf in 5 ture cu 15 centauri va fi deosebit de modest.

Cautare placuta. As fi jucat cu tine dar m-ai enervat.

P.S. Orice putzica care a invatat sa dea cu magic arrow crede ca e expert la heroes. (nu fac referire neaparat la initiatorul threadului)
Sal, am invatat de-a lungul timpului ca nu are rost sa ma agit la orice vorba aruncata aiurea. Daca intelegi ce o sa zic bine, daca nu la fel de bine.
Nu am facut pe nimeni `lame`si nu sunt genul care sa arunce cu noroi (cum faci tu, si o faci in necunostinta de cauza). Nu sunt mandru si cu atat mai putin arogant si de acord cu tine, ca si alte lucruri negative nu au ce cauta in H3, ca de altfel in orice joc. Prin `lame` inteleg `comportamental lame`, gen `da de ce stai asa mult ?`, `da cat te bati ?`, `mai stai mult ?` (asta pe tura de 2 minute) sau chestii d-astea. De asemenea trebuie sa recunosc si ca prefer sa joc cu un jucator cu un build mai elevat decat town hall -> marketplace -> blacksmith -> mage guild > city hall -> citadel -> castle -> capitol, cu un jucator care nu tine mortis sa joace mortis cu gunnar/kyrre pt ca a vazut el ca merg mult iar motivul pt care-o evita pe Dessa e ca `barbarii sunt prosti, n-au vraji`.

Esti invitatul meu la un joc indiferent de nivelul tau si te scutesc si de un `ps` jignitor si deloc subtil (ca al tau, evident).

Toate bune

Old 01-04-2007, 00:10   #6 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Wrong button

Last edited by unq_flipmo; 01-04-2007 at 00:20..

Old 03-06-2007, 17:29   #7 (permalink)
Registered User

raspuns

Quote:
Originally Posted by unq_flipmo View Post
Hf
ok. hai sa jucam. nu prea stiu cum sa intru in joc. l/am jucat acasa dar din greseala mi l-a sters cineva din memorie. se poate juca on line ? cand incepem ?

menelau is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules