brat Heroes of Might and Magic VI - Page 59
Page 59 of 63 FirstFirst ... 94956575859606162 ... LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 1259

Thread: Heroes of Might and Magic VI

Registered User
    Cum adica dynastry weapons?

Hdv
    Hdv is offline
    Registered User Hdv's Avatar
    Quote Originally Posted by Blue Max View Post
    Christmas Treasure Hunt!
    O harta facuta de cei de la Ubisoft Romania... a fost si un concurs de Craciun, avand ca premiu o figurina cu Arhanghelul Mihai (probabil cea oferita in Collector's Edition).
    Dragul, dar CE-ul nu are nici o figurina.

---------- Post added at 01:13 ---------- Previous post was at 01:03 ----------

Quote Originally Posted by Danie View Post
    Cum adica dynastry weapons?
    Sunt arme care cresc in nivel (artefacte). Sunt vreo 25 parca, 1/2 sunt pentru might, restul pentru magie.

CG Editor Branco's Avatar
    Am si io o intrebare, oare sunt singurul care a reusit sa nu joace homm6 (si 5, de altfel) doar din cauza graficii?
    Nu zic ca-i urata, doar nepotrivita. HOMM s-a afirmat prin grafica 2D, parca i-a pierit tot farmecul ala cand a fost introdusa perspectiva asta ciudata..parca nu mai vad jocul de copacei, ceturi si alte efecte care sunt in plus. Si chiar n-am reusit sa joc nimic de la H4 in sus..si nici H4 nu era prea breaz.
    E ca la revolutia asta cinematografica, cineva trebuie sa le spuna celor de la holywood ca nu toate filmele trebuie sa fie 3D acuma, ca ma doare capu :P

Pe bune, mai e cineva in asentimentul meu?
    A foul and fair a day i have not seen..

Registered User
    mie mi-a placut mult grafica la 6, partea artistica e chiar misto, sunt niste peisaje de ramai mut. as fi preferat, pe alocuri, alte unitati (ca grafica), dar eu zic ca isi face treaba, si oricum dupa cateva ore uiti de ea.

Registered User Chifteluta's Avatar
    Quote Originally Posted by Branco View Post
    Eu nu. Si in H5 si in H6 grafica este excelenta. H4 nu mi-a palacut nu din cauza graficii, ci mai ales din cauza gameplayului.

Registered User djlethal's Avatar
    Quote Originally Posted by Chifteluta View Post
    Eu nu. Si in H5 si in H6 grafica este excelenta. H4 nu mi-a palacut nu din cauza graficii, ci mai ales din cauza gameplayului.
    Exact sentimentele mele.

Registered User IonutGhionea's Avatar
    si ale mele.
    I work for the Government. I'm a teacher.

CG Editor Branco's Avatar
    Ok, deci sunt singurul, cool :P
    A foul and fair a day i have not seen..

Registered User Anubis22's Avatar
    Am si eu cateva intrebari legate de campania finala. Am terminat misiunea cu Michael. Partea proasta este ca as vrea sa joc si misiunea din Abyss dar nu prea pot. Banuiesc ca trebuie sa ai un erou maxat pe blood? Eu am 5 pe tears...

Daca se poate sa imi dea si mie cineva o salvare cu o campanie terminata pe blood. Salvarea de la ultima misiune inainte sa o termini... Am curatat toate hartile de orice monstru si resursa/cufar, prima data am rabdare dar sa rejoc o campanie de la 0 nu mai am rabdare...
    Recrutam jucatori in clanul OGRE (World of tanks): http://ogre-nation.eu/index.php?topic=78.msg256#msg256

Registered User
    salut,
    poate cineva sa-mi spuna si mie cu ce setari de timp se joaca in multiplayer pe serverul original?sau cum e facut sa nu poata adversarul sa o lungeasca cand pierde pina te plictisesti si iesi tu din joc?

Registered User
    Quote Originally Posted by Branco View Post
    Am si io o intrebare, oare sunt singurul care a reusit sa nu joace homm6 (si 5, de altfel) doar din cauza graficii?
    Nu zic ca-i urata, doar nepotrivita. HOMM s-a afirmat prin grafica 2D, parca i-a pierit tot farmecul ala cand a fost introdusa perspectiva asta ciudata..parca nu mai vad jocul de copacei, ceturi si alte efecte care sunt in plus. Si chiar n-am reusit sa joc nimic de la H4 in sus..si nici H4 nu era prea breaz.
    E ca la revolutia asta cinematografica, cineva trebuie sa le spuna celor de la holywood ca nu toate filmele trebuie sa fie 3D acuma, ca ma doare capu :P

Nu esti singurul. Ani de zile m-am enervat vazand ca multe jocuri 2D au fost continuate cu grafica 3D, desi aratau ca naiba. Intre timp grafica 3D a ajuns sa fie destul de buna, cea din King's Bounty mi se pare chiar reusita. Cea din Heroes 5 si 6 e si ea ok, eu m-as multumi si cu 2D, dar nu asta m-a deranjat. In Heroes 5 dura prea mult pana intrai in castel sau deschideai inventory-ul eroului. Era un delay care iti taia toata pofta de joc si aveam calculator peste medie. Heroes 6 am jucat doar beta, deci am sa mai astept pana ma pronunt. Am rejucat Heroes 3 acu 2 luni si ramane cel mai bun din serie, cel putin pana joc H6 varianta finala. Chiar si Heroes 2 e super joc, fata de 3 avand un minus pt grafica si sunet si pt. lipsa optiunii de asteptare (wait) in timpul luptelor.

Registered User
    Mai joaca cineva jocul asta? Vad ca nu mai zice nimeni nimic. Eu am terminat campaniile, si am incercat sa mai joc si niste skirmish-uri, dar mai mult pt achievements, decat pt altceva. Ca idee, cu cat joc mai mult, cu atat ma plictiseste mai mult. Incepe sa ma doara si mault faptul ca au scos factorul random de la skillurile eroului, pt ca tree-ul ala mereu disponibil cam duce la niste configuratii standard pentru niste castele/clase de eroi. Spre finalul jocului conteaza mult mai mult ce trupe si ce cantiate ai decat skillurile care ar putea sa compenseze pentru asta. Vrajitorii sunt buni doar pt harti mici, unde un erou nu se poate dezvolta la maxim sau nu isi creste foarte mult armata, asa ca un implosion sau fireball mai poate schimba o lupta, dupa aia, adio vraji ofensive.

In al doilea rand, cred ca programtorii care au facut jocul asta au auzit de optimizare doar in povesti. Jocul mi se misca ok pe un desktop cu i5 2400 si GeForce GTX 550, la 1920x1080, full detail, dar pe un laptop cu i7 2670Qm si GeForce 555M, la 1366x768, cu detalii la minim, se misca execrabil. L-am si dezinstalat, oricum probabil nu il voi mai juca.

M-am intors la Heroes 3 si la generatorul de harti random. Asta il joc din '98 incoace fara intreruperi, si probabil il voi mai juca cat timp va mai fi suportat de vreun sistem de operare viitor.

Registered User
    pai si eu am simtit ce ai simtit si tu, ca pe final de joc, conteaza mai mult cate trupe ai decar orice altceva. sigur, la trupe egale sau aproximativ conteaza si altele, dar la o armata dubla...

Vrajitorii mi se par si mie inutili, in campanie erau super utili ca puteam sa conserv multe trupe, creand unitati cu summoning si aruncandu-le la atac intai pe ele. dar in skirmish nu ma incanta deloc. nu mai zic ca daca upgradez si armele din dynasty rup totul in cale in campanie.

de mers imi merge bine pe pc, dar totusi cere destule, e mai solicitant ca h5, desi nu prea se justifica. o sa mai joc campania candva ca mi-a placut totusi. per ansamblu nu are acel ceva care sa ma faca sa il mai joc si sa il mai joc si.....La capitolul asta KB e rege inca.

Registered User
    , bine ca am prins colectia King's Bounty pe Steam cu 6 EUR toate 3 jocurile. O sa ma apuc si eu de Crossworlds, ca pe asta nu-l jucasem.

Registered User
    Si eu am mai jucat...nu asa de mult in ultimele luni.
    Sper sa aiba cel putin un addon .
    Btw armele dynasty nu sunt chiar asa op, insa una la nivel maxim te ajuta clar
    Q6600 2.4GHz /4GB DDR2 1066/ 640GB HDD,EVGA GTX 260(216) SC/ Philips 170C

Registered User
    daca joci pe nivel hard nu sunt op, daca joci pe normal...

Registered User Chifteluta's Avatar
    Quote Originally Posted by Skavenger View Post
    Mai joaca cineva jocul asta?
    Intr-adevar, l-am lasat din mana. Cred ca l-am lasat cel mai repede din toate seria. Chiar HOMM 4 care nu mi-a placut mai deloc, l-am jucat mai mult. Vorba unui user, poate am imbatranit, poate ca m-am cam saturat de gen, nu stiu. Dar ii lipseste acel vino'ncoace care te face sa stai lipit de el. Dupa parerea mea sistemul de vraji este la pamant. Imi lipseste balista, cortul si carul. Imi placea mai mult sistemul de ture bazat pe initiativa din H5. Oricum, este jucabil si are multe idei interesante. Pacat ca ideile bune nu se intalnesc intr-un singur joc. Poate in vreun WOG 6.

Registered User thor76's Avatar
    Salutare, sunt la a treia misune din campania cu barbarii. Vin din toate partile eroi ai castelului Naga, ii bat dar de la o sapt la alta vin din ce in ce mai puternici. Nu prea mai am ce sa fac pe harta, am doar quest-ul principal si nu stiu cum sa ajung la ultimul lui erou.
    Cineva pe un walkthrough spunea ca tre sa bati toate trupele neutral de pe harta ca sa apara eroul final, va rog spuneti-mi ca nu e asa
    Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi..
    F.H.

Registered User ciocanul's Avatar
    Am inceput si eu sa-l joc, am bagat un skirmish cu 3 PC-uri. Nu pare rau, e bine ca se mai experimenteaza chestii noi.
    Are inca buguri urate, nu-i ok sa iesi din joc si sa mai crape ca nu a iesit ieri pe piata(e mai ieftin acum, in jur 100 de lei).
    The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place. It will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me or nobody is going to hit as hard as life. But it ain't about how hard you hit, it is about how hard you can get hit and keep moving forward, how much can you take and keep moving forward. That's how winning is done! Rocky Balboa

Registered User
    Si eu sunt la aceeasi harta . Abia am inceput deci nu stiu mare lucru si da e un q unde trebuie sa bati 40 de stack unitati naga ca sa se intample nush ce ....

Eu joc pe normal si parca au mai umblat la dificultate cu ultimul patch 1.2.1 . Am fost ok pana acum inclusiv campania pe inferno .

Daca sunt probleme imi pun Angelic Alliance pe erou si resurectez o unitate de baza in lupta Ma cam oftic ca am ales sa merg pe blood si am pierdul arma care se primea pt tears dar nu e mare chestie ca am colectie .
    Q6600 2.4GHz /4GB DDR2 1066/ 640GB HDD,EVGA GTX 260(216) SC/ Philips 170C

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 59 of 63 FirstFirst ... 94956575859606162 ... LastLast