![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
Nu i-l recomanda pe Tibi la HEROES III ca sa nu ne faca Dungeonu de ras...si nici pe TurboWarp Adu-l pe Thorr sau pe Venom sau pe ME [dupa bak] BTW......Felicitari pt Weapon[Ro] Novack,Army,Thorr,Venom,ME[Ro] pt rezultatele de la romana oral Bravo bee! La mai MARE si sa ne vedem cu baku' luat [ca vreau sa ma impun si io iara la Q2 ca prea varzar am ajuns in ultimu' timp ][Mesajul a fost modificat de Emerald (modificat 28 June 1999).] | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Quote:
it las mailu bobo_bogdi91@yahoo.com ...daca vrei poti sa imi dai ADD.-------------------- Editare ulterioară -------------------- mailu meu bobo_bogdi91@yahoo.com contactatima si jucam ^_^ datimi add daca vrei .... Last edited by Azazu; 09-04-2007 at 00:09.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
ehhh.. un jucator de h3 adevarat nu uita niciodata jocul.... eu il joc de 8 si chiar dupa o pauza de 1 an tot la fel de bine il tin minte.... e ca mersul pe bicicleta....
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
hmm.. nu stiu ce sa zic... daca te vedeam prin 99 postand despre heroes poate ma tenta... momentan sunt cam ocupat si nu am timp dar poate reusesc sa ma eliberez... t caut.. oricum exista foarte multi jucatori de h3... cati sunt buni cu adevarat nu stiu....
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
asa e multi se lauda ca stiu heroes,dar si multi dintre ei chiar stiu, cred ca e unul din cele mai jucate jocuri din toate timpurile | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|