![]() |
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 |
Aidetzi buey ca arata bestial grafica ![]() Si mie mi se pare ca ar fi un castel vazut de pe harta, deci din afara , numa ca e cam ciudat cu atat de multe ziduri. Poate ca e un loc neutru ca io parca ginesc in camera din mijloc pe un Gigel in roshu care se agita (dehh, imaginatzia ).Plus ca bajetzii schimba "universul" .. Mai bine nu ziceai Peke ca nu mai pot dormi
__________________ Bizzare Cosmic Industries !! | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 |
poza este excelenta de fapt daca va uitati atent pe harta cum sunt facute peisajele si potecile...osa fie 3D sigur... da sunt sigur ca asta nu o sa strice jocu...o sa il faca chiar mult mai bun ...
__________________ Educatia nu este un substituent al inteligentei... F.Herbert | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
"Although the game will still be two-dimensional like its predecessors, it will feature significantly enhanced graphics." Asta iti spune ceva? ... ![]() Eu cred ca esti prea entuziast .. se vede clar ca inca e 2D ... Om trai si om vedea. ---------------- Vivernu' ...
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Check this (prin amabilitatea lui Vincent)Mishto, nu?... Mai sunt inca 3 poze... Se vad clar urmatoarele: 1. Va fi turn-based. 2. Pe adventure map se vad skillurile secundare. 3. Vor fi hartzi destul de uriashe... Poate shi un al 3 nivel "celest".
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
AOW e mult mai bun ca Heroes 3,dar fireste nu le putem compara din cauza ca aow a aparut dupa H3.Asa ca ar fi firesc ca H4 sa imite de la cel mai bun ![]() In dreapta jos:Valoryn,level 1,soldier.E clar,ca in AOW.Ah poate nu ati auzit ,apare AOW 2 ![]() O chestie de efect era povestioara de la fiecare unitate.Te introducea in lumea fantasy. Dati cu parerea nu cu pietre ): | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
mda ft marpha aow dah parca nu are acelashi replay value ca heroes
__________________ Now Disciples of the Watch See your Prince of Darkness rise Through famine and destruction The Four Horsemen at my side I demand a victory, I demand a sacrifice Or spend all eternity In the flaccid gut of Christ! | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
desper AOW2 gasiti la www.4gamers.go.ro/news.html -pozele din Homm4 arata destul de bine (chiar daca l-au facut 3d) oricum bai fratilor gameplay-ul conteaza cel mai mult la un joc de talia HOMM-ului -Bai eu vreau sa fac un site doar pentru HOMM3 in care sa gasiti harti , tips , saves , poate si concursuri online de Homm3 dar am nevoie de ajutor ; daca va intereseaza dati mail la Dread@home.ro pentru ca am nevoie de ajutor din partea voastra
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Dristor |
am vazut grafica 3d nu cred ca asta astepta lumea, goana din ultimul tip dupa grafica cat mai extraordinara a facut ca feelingul jocurilor sa scada; de exemplu ultimele jocuri din 99 incoace sunt rebuturi. cel mai bun exemplu e dune2000 care are grafica excelenta dar nu l-ar juca nici var-miu de 10 ani . raman la parerea ca mai bine mai baga niste castele sau niste creaturi ceva vraji si niste campanii mai diferite nu sa omori in disperare pe toti in toate campaniile, ceva aliante ar fi o idee.
__________________ Atunci ,cand itzi va fi mai rau sa stii ca din cauza mea itzi este si sa mai stii ca EU ma bucur !!! | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
Yo .. de unde naiba or avea fratii nostrii rushi toate screenshoturile astea ... hmm. Nu conteaza ![]() http://www.freelancer.ag.ru/homm4/sc...ndex_eng.shtml Buey, astia care delirati cu 3Du' ... respirati adanc inainte sa postati ![]() PS: am gasit o explicatie a pozelor: "Today 3DO has sent us a couple of new exclusive images from the strategy game Heroes of Might and Magic 4. Thanks a lot to 3DO for their help"
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|