Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-04-2002, 22:29   #401 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

inca o zi...

Am fost luni la Best sa-mi iau Heroes-ul (cu banii dupa mine): aveti...? Nu. Cand il aduceti ? Saptamana asta. Mai treceti.
Am fost marti(tot cu banii):aveti...? Nu. Cand il aduceti ? Saptamana asta. Mai treceti.
Am dost miercuri (cu banii) :aveti...? Nu. Cand il aduceti ? Saptamana asta. Mai treceti.
Am fost si azi asa, sa nu zic ca nu ma duc(fara bani):aveti...? DA !!! Cand inchideti ?(era 5 si ceva,6). La 7.Credeti ca-l mai gasesc pana diseara sau maine? Puteti sa m-il pastrati si mie ? Nu pot sa va promit nimic...(cred ca altfel era daca saream cu 100000).
Am incercat sa ajung pana la 7 da am nimerit un taxi basit cu un bosorog la volan .
Maine sunt acolo la usa cand deschid. Ba sa nu va prind ca-l luati ca nu stiu ce fac .

P.S. Off-topic

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2002, 22:35   #402 (permalink)
Registered User

cum dracu ma?...pe mine m-au sunat acum 5 zile sa vin sa-l iau dar le-am zis "sa se duca undeva" ca au zis ca-l au pe 1 aprilie...

OverLord[ro] is offline    Reply With Quote
Old 12-04-2002, 23:53   #403 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Da ma ce dracu' nu mananc caca. Mi l-am luat azi dimineata. Ultima bucata.

Ce se mai aude cu paciu ?

Old 13-04-2002, 00:07   #404 (permalink)
Registered User

nimic...deocamdata sper

OverLord[ro] is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2002, 08:31   #405 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Quote:
stai in fotoliu, primesti e-mailuri si intri in codul sursa () si verifici ce ar insemna modificarea respectiva...
verificarea astea la un joc de strategie ar insemna ore in sir de singleplayer si multiplayer la greu. Iti dai seama cat timp s-ar pierde daca ar face asa cu fiecare modificare? Ar scoate patchul la toamna....sa nu mai vorbesc de joc ca nici nu ar fi aparut in 2002. E mult mai bine asa. Fac si ei precum Via cuchipseturile. Baga unu pe piata....vad cum se comporta......scot revizia cu A in coada. Numai ca aici nu trebuie sa mai cumperi jocul inca o data.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2002, 14:57   #406 (permalink)
QD
Cooler's Master

QD's Avatar

Explicati-mi si mie cum e cu demonologis pls.

Oricum jocu e cool .

QD is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2002, 22:54   #407 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Demonologist
Death Magic and Nature Magic determine the Demonologist class. The Demonologist's class ability gives him +50 to all Demon Summoning spells.

Old 14-04-2002, 02:36   #408 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Intamplarea face ca tocmai am un necromant pe care l-am facut demonologist. Insa voi verifica daca devenind Archmage (pot?) summoning-ul de demoni va deveni mai prost (adica 20%). Hmm, nu stiu.
Apropos de specializarile astea care se calca unele pe altele: aveam un field-maresal (tactics+scouting) shi cand am bagat un al doilea skill la Combat am devenit general!!!

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 22-04-2002, 22:36   #409 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Am mai citit o data thread-urile legate de Heroes si pt mine ramane un mister cum la inceput aproape toata lumea (2 3 exceptii) l-ati injurat, ati zis ca e un jeg de joc...etc...si acum va place la toti.
Chestia tare e ca si in afara a fost acelasi fenomen.
Mie mi-a placut, imi place si de abia astept sa apara mp-ul. Pana atunci hot-seat. Astept propuneri

Old 22-04-2002, 23:13   #410 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Si pe mine m-a mirat chestia asta dar numai pentru ca in afara nu a fost chiar ca la noi. Pe forumul asta abia daca erau 1-2 care sa aiba ceva bun de spus despre Heroes4.

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2002, 23:17   #411 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

mie mi'a placut de la inceput si'mi place in continuare. recunosc ca are mari probleme ai'u, da jocu e cum trebuie sa fie. sa speram ca patchurile vor indrepta unele lucruri.

daca stau sa ma gandesc am fost printre primii, daca nu primul care a zis ceva bun despre h4, si chiar ma mandresc cu asta...

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2002, 20:49   #412 (permalink)
slayer

Zeratul's Avatar

oricum heroes 4 imi place mai mult decat heroes 3, nu stiu de ce, pur si simplu imi place mult mai mult

Who wants to live forever-Queen

Zeratul is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2002, 02:47   #413 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

Eu inca il injur,pentru ca am jucat destul de putin

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2002, 19:11   #414 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

Quote:
Originally posted by unq_flipmo
Am mai citit o data thread-urile legate de Heroes si pt mine ramane un mister cum la inceput aproape toata lumea (2 3 exceptii) l-ati injurat, ati zis ca e un jeg de joc...etc...si acum va place la toti.
Chestia tare e ca si in afara a fost acelasi fenomen.
Mie mi-a placut, imi place si de abia astept sa apara mp-ul. Pana atunci hot-seat. Astept propuneri
Atunci cum iti explici ca in momentul in care conducerea 3DO a vazut ce "podoaba" a iesit pe piata,au facut concedieri masive printre realizatorii care au lucrat la el?

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2002, 23:13   #415 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Nu e asta motivu'. Jocul in momentul actual toata lumea zice ca e beton. Mai sunt unii care nu sunt de parerea asta totusi ..

Old 29-04-2002, 00:03   #416 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Jocul e intradevar superb dar e neterminat, grabit. E mai mult un beta cu cateva buguri imense : AI, memory leak.
Are potential...

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2002, 22:23   #417 (permalink)
hunting for wabbits

Elmer_Fudd's Avatar

Jocul ar fi beton cu MULTIPLAYER.
Restu e poveshti (ca sunt sub 50). AI-ul, memory leak se rezolva. (am zis si repet: nu se face sa joci contra calculatorului....... e pacat.........)
Pentru unq_flipmo man, maine e meci (suna-ma maine pana in 12:00)

Elmer_Fudd is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2002, 22:33   #418 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Da si tu pm ca se supara unii oameni.
Offtopic: o sa te sun.

Old 21-06-2002, 22:41   #419 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Cool Nou review...

... de la Ginfo - http://www.computergames.ro/stiri.php?sid=1268

Arata bine pdf-u' ala

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2002, 06:25   #420 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Unhappy mdeah

mda am ajuns si eu la concluzia ca h4 are multe de oferit- e mult mai complex- dar toate opiniile negative la adresa lui sunt si din cauza ca dupa cum spunea ochi aduce foarte mult a versiune "beta" -in bataie de joc dupa parerea mea-.Oricum merita jucat desi la inceput am zis ca n-o sa fac asta niciodata )
ps:hf

GunDam is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules