![]() |
| | #401 (permalink) | ||
| inca o zi...
Am fost luni la Best sa-mi iau Heroes-ul (cu banii dupa mine): aveti...? Nu. Cand il aduceti ? Saptamana asta. Mai treceti. Am fost marti(tot cu banii):aveti...? Nu. Cand il aduceti ? Saptamana asta. Mai treceti. Am dost miercuri (cu banii) :aveti...? Nu. Cand il aduceti ? Saptamana asta. Mai treceti. Am fost si azi asa, sa nu zic ca nu ma duc(fara bani):aveti...? DA !!! Cand inchideti ?(era 5 si ceva,6). La 7.Credeti ca-l mai gasesc pana diseara sau maine? Puteti sa m-il pastrati si mie ? Nu pot sa va promit nimic...(cred ca altfel era daca saream cu 100000). Am incercat sa ajung pana la 7 da am nimerit un taxi basit cu un bosorog la volan .Maine sunt acolo la usa cand deschid. Ba sa nu va prind ca-l luati ca nu stiu ce fac .P.S. Off-topic
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #405 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #407 (permalink) | ||
|
Demonologist Death Magic and Nature Magic determine the Demonologist class. The Demonologist's class ability gives him +50 to all Demon Summoning spells.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #408 (permalink) | ||
|
Intamplarea face ca tocmai am un necromant pe care l-am facut demonologist. Insa voi verifica daca devenind Archmage (pot?) summoning-ul de demoni va deveni mai prost (adica 20%). Hmm, nu stiu. Apropos de specializarile astea care se calca unele pe altele: aveam un field-maresal (tactics+scouting) shi cand am bagat un al doilea skill la Combat am devenit general!!! | |||
|
| | #409 (permalink) | ||
|
Am mai citit o data thread-urile legate de Heroes si pt mine ramane un mister cum la inceput aproape toata lumea (2 3 exceptii) l-ati injurat, ati zis ca e un jeg de joc...etc...si acum va place la toti. Chestia tare e ca si in afara a fost acelasi fenomen. Mie mi-a placut, imi place si de abia astept sa apara mp-ul. Pana atunci hot-seat. Astept propuneri
|
| | #411 (permalink) | ||
|
mie mi'a placut de la inceput si'mi place in continuare. recunosc ca are mari probleme ai'u, da jocu e cum trebuie sa fie. sa speram ca patchurile vor indrepta unele lucruri. daca stau sa ma gandesc am fost printre primii, daca nu primul care a zis ceva bun despre h4, si chiar ma mandresc cu asta... | |||
|
| | #414 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #417 (permalink) | ||
|
Jocul ar fi beton cu MULTIPLAYER. Restu e poveshti (ca sunt sub 50). AI-ul, memory leak se rezolva. (am zis si repet: nu se face sa joci contra calculatorului....... e pacat.........) Pentru unq_flipmo man, maine e meci (suna-ma maine pana in 12:00)
__________________ Better to be a lame hacker than a hacked lamer. | |||
|
| | #420 (permalink) | ||
|
mda am ajuns si eu la concluzia ca h4 are multe de oferit- e mult mai complex- dar toate opiniile negative la adresa lui sunt si din cauza ca dupa cum spunea ochi aduce foarte mult a versiune "beta" -in bataie de joc dupa parerea mea-.Oricum merita jucat desi la inceput am zis ca n-o sa fac asta niciodata )ps:hf
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|