Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-09-2001, 01:22   #61 (permalink)
Registered User

jucaushii's Avatar

Re: Quote...

Quote:
Originally posted by Assassin
"If we decided to create a real-time game it would no longer be Heroes, therefore we would have to call it something else. Heroes will always remain the ultimate turn-based fantasy strategy game"
heh, ce chestie! chiar cu citatul asta imi incheiam si eu articolul, dar se pare ca nu a mai fost publicat...
da, din pacate "iarna asta" sper sa nu se prelungeasca pana dupa februarie 2002.
Si daca da... poate ma mai distrez intre timp cu zip-ul tau care l-am luat anterior
Stokky

jucaushii is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2001, 22:54   #62 (permalink)
Registered User

brave_heart's Avatar

Am trecut azi pe langa obor si erau aia cu jocurile,l-am intrebat pe ala daca are heroes 4 si a zis ca il are ,ma duc maine sa vad daca il are si il iau

brave_heart is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2001, 23:11   #63 (permalink)
Beautiful Evil

babulu's Avatar

Vezi ca il au sigur.

babulu is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2001, 11:20   #64 (permalink)
Registered User

Nashu's Avatar

Bulangiilor, daca vine omu si se uita la ultimele kestii scrise pa un topic pa care e afisat mare HOMM4, si vede ca "e la aia de la obor", "da ba sigur il au!" ar putea kiar sa va creada!

Nashu is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2001, 11:29   #65 (permalink)
Registered User

Hodoronc Tronc's Avatar

Talking

Quote:
Originally posted by brave_heart
Am trecut azi pe langa obor si erau aia cu jocurile,l-am intrebat pe ala daca are heroes 4 si a zis ca il are ,ma duc maine sa vad daca il are si il iau

Bah daca-l iei te rog io da si tu un mail la 3Do sa afle si ei ca a aparut sa nu se mai chinuie sa-l scoata

Hodoronc Tronc is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2001, 11:35   #66 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Sigur exista Heroes 4. L'am scris eu cu un vecin de bloc.

Si l'am botezat Heros 4: the revenge of last episode return.

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2001, 00:31   #67 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

Nu stiu cum vi se pare voua, dar pe mine grafica cel putin ma dezamageste complet la Heroes4. Culorile alea sunt amestecate fara nici cel mai mic bun simt, verde fosforescent cu maro etc. In plus, plansile sunt facute parca numai din patrate (sau romburi mai degraba). Fiecare cladire sau copac are la baza un romb mare si astfel toata vederea in ansamblu are uin aspect neplacut. In plus orasele arata sub orice critica. Ce ma seaca pe mine la heroes e ca pur si simplu vine momentul in care te saturi de joc in utlimul hal pentru ca ajungi sa cunosti orice unitate, orice magie, orice artifact. Cred ca absoult ultima chestie pe care am aflat-o asteazi este ca ai sanse ca atunci cand vizitezi stables cu un erou de la castle care are cavaleri neupgradati sa ti-i upgradeze (foarte ciudat, habar n-aveam , nu mi s-a mai intamplat niciodata- aveam 2 cavaleri neupgradati- H3Blade). In rest, cred ca si de heroes 4 ma voi plictisi foarte rapid. Fog-ul mi se pare un neajuns mai ales ca un calculator va vedea intotdeauna prin ceata si nu va fi un concurent corect. In afara de calculele brute pe care le face in heroes 3 pentru a determina punctul in care sa te prinda in cazul in care are o armata mai puternica decat tine, calculatorul deocamdata e redus si face destul de multe greseli, mai ales la atacurile in castele. SPer sa rezolve si chestiile astea. Ce marfa era daca H4 era 3d......
Intrati aici pt a vedea multe poze din h4 -orase, monstri etc.http://www.hmm4.com/index.htm

UNCONNECT3D is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2001, 00:50   #68 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Wink

Quote:
Originally posted by Unconected
Ce ma seaca pe mine la heroes e ca pur si simplu vine momentul in care te saturi de joc in utlimul hal pentru ca ajungi sa cunosti orice unitate, orice magie, orice artifact.
Daca tu zici...

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2001, 02:01   #69 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

Asasin, care este un mare iubitor al heroes-ului si cafe a fost profund jignit de afirmatiile mele, a gasit de cuviinta ca cel mai bun raspuns al lui ar fi cel de sus. Asa o fi.. Oricum orice om inteligent ajunge sa stie ca la un joc de genul heroes, la care dupa un anumit timp ajungi sa cunosti tot ce misca, si dupa ani de stat in fata calc jucand ore dupa ore acelasi joc, ajungi sa te saturi definitiv. Dar pentru ca il ai in sange te apuci iar sa joci, si iar il lasi, si ia te joci si iar il lasi. iar parerea mea despre grafica heroes 4 este ca e mai slaba decat cea de la heroes3. Pentru a nu deveni super monoton, un JOC TREBUIE SA AIBA MACAR O GRAFICA DECENTA SI NU BATAIA AIA DE JOC.

Old 16-09-2001, 02:12   #70 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Red face

1. Ai intors-o din condei la greu - macar dak o faceai nu atat de "vulgar"... Mai sus ai spus ca te-ai plictisit de H3, acu' o intorci ca "Dar pentru ca il ai in sange te apuci iar sa joci, si iar il lasi, si ia te joci si iar il lasi"... Ma rog... Altadata sa fii mai explicit...
2. Dak tu judeci un joc dupa grafica shi dupa nishte screenshots, asta iara e parerea ta. Nimeni nu te obliga sa joci H4 cand o sa apara...

P.S. Trec peste faptu' ca, de data asta, m-ai jignit indirect...

Old 16-09-2001, 02:19   #71 (permalink)
Anarki

max[]'s Avatar

Adevarul e .Unconected. ca postul tau radiaza inteligentza...

Quote:
ajungi sa te saturi definitiv. Dar pentru ca il ai in sange te apuci iar sa joci,

Sa inteleg ca tu pui pe prim plan grafica..in loc de gameplay sau feeling.La un joc cum este Heroes,dupa parerea mea. conteaza mult mai mult gameplay-ul decat grafica care este de altfel foarte detaliata...nu inteleg ce vrei mai mult?...grafica 3D?
Daca ar pune cineva un poll pa un forum de Heroes...mai mult ca sigur majoritatea ar fi contra graficii 3D.Pentru ca au existat multe cazuri in care grafica 3D a stricat un joc.
Daca producatorii au decis sa puna accent pa altceva in afara de grafica ..asta e...nu-l cumpara cand apare...si joaca-te in continuare la H3..pana te plictisesti definitiv si irevocabil...si apoi de apuci sa-l joci din nou....

max[] is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2001, 00:49   #72 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

Intr-adevar exprimarea mea nu a fost cea mai fericita, dar oricum joc de f mult timp heroes, ma satur si iar ma apuc sa joc si iar ma satur, asta am vrut sa spun si daca ati fi vrut ati fi inteles si nu ati mai fi rastalmacit cuvintele mele punand baza unei discutii legate de o mica greseala. De, poate voua va place sa aberati pe langa subiect.
Da, grafica 3D POATE STRICA si a stricat jocurile REAL-TIMe strategy, la care ai navoie de un camp vizual exact si de miscari foarte precise. Sa ma ierte vreun fan heroes, dar cat de multa precizie va trebuie voua cand va puneti eroul sa se deplaseze intr-un anumit punct? Mutati ca la starcraft cate 10 grupuri de unitati instantaneu, fiecare cu specificul ei? In ce fel ar putea strica grafica 3d un joc ca heroes? Ar arata mai bine si i-ar impresiona pe mai multi, v-ar face mult mai mare placere sa jucati? Ok, da-o naibii de grafica 3D, da macar grafic aasta 2D care poate aduce efecte la fel de spectacuoase ca si 3D-ul sa fie decenta.

Sau este chiar aatat de important NUMAI game-play-ul? Atunci de ce nu mai jucati warcarft2 oameni buni? Sau quake 1 ca e cel mai tare 3d-shooter la game-play, pur si simplu in nici un joc nu mai ai atata libertate de miscare, nici un joc nou nu-ti mai da feelingul din quake1, nu exista plansa la fel de tare ca DM4 etc etc. In afara de grafica invechita, ce i-ar putea cineva reprosa unui joc ca quake1?
Si cum desigur ma asteptam, Max ii este foarte fidel lui assasin, ca si pe canalul irc, si raspunde imediat ce stapanul sau spiritual (assasin) zice ceva.
Este atat de greu sa inteleaga cineva ca parerea mea este ca un SUPER joc ca heroes ar merita macar o grafica decenta, si macar una mai buna decat seria precedenta, din moment ce ne aflam in anul 2001 si jocul se preconizeaza sa apara in jur de 2002. Totusi, grafica aia aduce in cel mai bun caz cu red alert 2, numai ca mult mai neingrijita. Inca o data, sper ca jocul sa nu arate asa si in final. Si pentru ca m-am saturat atat de tare de heroes 3, ca fapt divers, astazi am jucat 5 ore cu niste prieteni. La fel si ieri, dar asa imi place mie sa ma cert cu de-al de assasin si al sau fidel max.

Old 17-09-2001, 09:35   #73 (permalink)
Registered User

Tovarasi ... din cate imi aduc aminte, acest thread a fost deschis pentru a impartasi noutatile descoperite cu ceilalti iubitori de homm. Daca aveti chef de cearta, faceti-o in alta parte va rog.
Ca noutate, pot sa spun ca azi am descoperit ca cei de la 3do au deschis site-ul lor de homm4. Nu am browsat foarte mult prin el, o fac chiar acum
Linku': http://www.3do.com/mightandmagic/heroes4/intro.html

SkyDanceR [addicted] is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2001, 10:28   #74 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

In sfarsit, si-au deschis si ei site-ul dedicat h4-ului. Cam foarte tarziu

Old 19-09-2001, 10:47   #75 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

Computer Games (July 2001)
“…Heroes IV is at the very least continuing the tradition of looking better than any turn-based game has any business looking.”

“If it plays half as good as it looks, it’s on the right track.”

GameSpot (July 2001)
“The charming graphics, excellent audio, and rich fantasy settings of these games have also played no small part in their success,”

asta e parerea unor reviste despre grafica si importanta ei din H3,citata chiar pe site-ul nou facut de 3DO. Eu unul sunt total de acord cu ei. Fara grafica adevarata nici un joc nu are sansa de a deveni un mit in lumea gamerilor , ceea ce bieninteles ca este si Heroes3 ( cu toate ca sunt satul si in acelasi timp dependent de el ). Gata am terminat cu discutille pe tema asta.

Old 23-09-2001, 20:35   #76 (permalink)
Tatal Lor

Peke's Avatar

"Cred ca absoult ultima chestie pe care am aflat-o asteazi este ca ai sanse ca atunci cand vizitezi stables cu un erou de la castle care are cavaleri neupgradati sa ti-i upgradeze (foarte ciudat, habar n-aveam , nu mi s-a mai intamplat niciodata- aveam 2 cavaleri neupgradati- H3Blade)."

Acum - intre noi fie vorba - fara jignire si fara nici un misto, cum naiba poti sa spui ca ai jucat Heroes 3 de te-ai plictisit si habar nu ai ca la stables se upgradeaza caii ??? Si aia nu e "sansa", pur si simplu asta se intimpla la stables (pe linga bonus-ul de mers mai mult).

Ah - si inca mai este lume care joaca Civilization.

PS. Ce enervant ca iese deabea la anu ... da' poate pina atunci ajung si eu intr-o tara cu net mai in firea lui

Peke is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2001, 06:19   #77 (permalink)
Registered User

Mr. Grumpy's Avatar

Dam', iar imi distrug viatza sociala

Nu inca : "Heroes of Might and Magic® IV It's all new. Period. Coming Soon to the PC" - 3do.com

Zo ...

Mr. Grumpy is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2001, 15:04   #78 (permalink)
Registered User

Thor_ro's Avatar

Unconected Daca tu judeci un joc doar dupa grafica, si mai ales un TBS atunci mai bine te apuci de 3dShootere ca unreal sau Q3. In schimb ce m-a intrigat la tine cel mai mult a fost cind ai afirmat ca H4 nu are grafica buna! Apai daca nici H4 nu are grafica faina, atunci domnu` Michelangello poti sa-ti dai demisia de la curte. Si inca ceva : facând abstractie de contradictiile tale, cind ai spus ca efectul fog of war este un, citez, "neajuns" atunci cred ca ar trebui sa te intorci la Pac-Man sau ceva mai simplute. La fel a fost si in Starcraft.. si asta in opinia ta insemna sa ma las de joc ca e prea nashpa? hmm....
Out!

Thor_ro is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2001, 10:29   #79 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Exclamation S-a infiintat un nou forum de Homm

http://www.computergames.ro/article....thread&order=0

Pe cand shi la noi pe forum o sectiune speciala?

Old 23-10-2001, 07:01   #80 (permalink)
Registered User

Panzer's Avatar

peke: Ma foarte indoiesc ca ceea ce spui tu e adevarat; joc h3 de o groaza de timp shi nu am patzit niciodata sa imi upg cavalerii. Pai hai sa ne gindim nitzel: ca sa faci jousting arena (sau training grounds lol nu mai shtiu cum le zice) itzi tre' stables. Daca tzi i-ar upg cavalerii moka la stabeles DE CE SA MAI UPG cladirea de cavaleri? Nu crezi ca ar fi stupid din partea creatorilor jocului?

Panzer is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules