![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
Panzer ... si eu joc fotbal din clasa a 3-a cred da' asta nu inseamna ca sint fotbalist. Frati-miu joaca si el Heroes de ceva vreme da' asta nu inseamna ca nu e varza (si o stie si el )Ca sa nu mai ne dam in barci aiurea vezi si tu link-ul de mai jos, mergi la structura numita "stables" si tradu-mi si mie ce scrie acolo. Si asta e de pe Astral Wizard, site care orice jucator de Heroes ar trebui sa-l stie. http://www.astralwizard.com/heroes3/h3grden5.htm | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
Problema discutiei asteia e ca nimeni nu a specificat din cate imi aduc eu aminte daca e vorba de stableul din AFARA oraselor, sau de stableul din palatu' lu ingerashu'... Stable din oras este adevarat, nu face upgrade ci doar da miscare suplimetara pentru 1 saptamana. IO , the NashuL' | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Adevarul este ca se putea mai bine la capitolul grafica. Ce nu imi place mie este view-ul ala izometric, nu imi place deloc! E bine totusi ca au invatat de la alte TBSuri ceea ce era de invatat, nu tot, dar au priceput ceva. Din partea mea mai bine faceau Master of Magic 2 decat Heroes 4. Is maniac cu seria Heroes, si sincer va spun ca , ca feeling imi place mai mult Heroes 2 iar ca complexitate imi place mai mult MoM decat H3. La feeling-ul din 2 contribuie foarte mult atmosfera aia de poveste de copii, grafica aia migaloasa, muncita. H3 devine parca prea realist si asta ii scade din fun. Cand am auzit prima oara de H4 mi l-am imaginat ca un fel de Total Annihilation. Eh, sper sa nu dezamageasca. GamePen :: “Another reason to live” | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Pana cand shi dc? - http://www.computergames.ro/article....thread&order=0
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
"De la GamePen am aflat ca Heroes of Might & Magic IV, asteptat sa apara in noiembrie ..." ![]() Baietii aia sint in urma rau inseamna, Heroes 4 e aminat pentru primavara 2002 inca de la sfirsitul lui August parca. Il asteptam cu disperare pentru Septembrie cind a iesit vestea proasta (Gamespot parca) cum ca o sa fie la primavara. E adevarat ca nu se stia de Martie pe vremea aia dar se stia sigur ca o sa vina cind o da coltzu ierbii ![]() Da-le un mail la aia sa se trezeasca | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Se amana - era de ashteptat Quote:
"Heroes of Might and Magic IV delayed The next game in 3DO's turn-based strategy game series won't be released until next year. We spoke to 3DO today about the progress of the company's upcoming turn-based strategy game, Heroes of Might and Magic IV. According to a company representative, the game has been delayed from its previous November release date until early next year. The delay was necessary to give the developers time to balance and play-test the game." Mda, shtiam ca se amanase, insa looserii de la Game Pen, probabil, i-au mai intrebat pe aia de "sanatate" shi au primit shi ei un raspuns "nou" Imi cer scuze
|
| | #88 (permalink) | ||
| Ce fel de muzica va fi in Heroes of the Might and Magic 4?
... plus detalii despre Asylum la http://www.computergames.ro/article....thread&order=0
|
| | #89 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: in canal |
Se sa spus despre jocul asta ca apare in vara anului acesta peorma ca in coamna anului acesta ,si in final se "spune" ca apare in februarie ramine de vazut !!! Jocul din cite poze am vazut este frumos dar ma face sa astept prea mult
__________________ Ce gindeste ROMANUL!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Quote:
Dupa ultimele shtiri, va apare in America de Nord in martie 2002. Mai mult ca sigur ca va aparea un addon prin toamna anului viitor ![]() Inca ceva, versiunea care s-a vazut pe warezuri shi in alte locuri, a fost o varianta alpha trimisa pe la diferite siteuri...
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|