![]() |
| | #102 (permalink) | ||
| Quote:
Ce ma distreaza cand mai aud unii colegi care sustin ca a aparut..ca le-a zis lor cineva ca-l are...bla bla.Nici macar nu stiu care-i diferenta intre H3:Wake of Gods si H4.
__________________ We're nothing but shadows and dust. | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest,Romania |
Bai Max...nu mai vorbi daca nu stii...in primul rand fan siteurile au vuit...si multescreenshotsuri care le-ai vazut sunt facute de niste rusi tocmai din beta-ul asta care a aparut acu cel putin o luna. Cat despre diferenta dinte Wog si H4 te-as ruga sa nu ma pui in aceeasi oala cu colegii tai. Stiu mai multe despre Heroes decat crezi. Vrei sa-ti cumpar beta-ul si sa ti-l aduc? Vezi ca e la Sf. Gheorghe la tiganii aia dar nu te-as sfatui sa-l iei de la ei ca te tapuiesti destul de usor...No offense dar m-am simtit jignit..
__________________ Are you willing to flirt with Death ? | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Scuze daca te-ai simtit jignit....
__________________ We're nothing but shadows and dust. | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
3DO Europe updated its release list today, and confirmed that both Heroes of Might IV and Might and Magic IX should be available on March 29th. The games will be released simultaneously in North America and Europe. ![]() Pina atunci va fi gata si www.heroes.ro | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
UITATI-VA PUTIN... Hi there, Unfortunately, I do not have a release date on Heroes 4. Just keep checking back and hopefully we will know more soon. We will put you on our mailing list for Heroes 4. Check this out! http://www.3do.com/mightandmagic/heroes4/ Thanks, 3DO Direct Sales The 3DO Company http://www.3do.com 1-800-336-3506 3do-direct@3do.com -----Original Message----- From: Liviu Ovidiu STEFAN [mailto:liviu@e-go.ro] Sent: Thursday, December 20, 2001 1:21 AM To: 3do-direct@3do.com Subject: HEROES IV Hello! Visiting your site it's not at all clear WHEN the "Heroes ... IV" will "arrive". Coming soon is not enough, since I see this from the summer. I really need to know, at least aproximatively, when the big launch will take place, because I need to know if I can offer it for Christmass or New Year to my girlfriend. Or maybe for the Valentine's day... So, please, justtell me a hint, to buy anything else, just in case, or to wait... Thanks beforehand. ovidius
__________________ ovidius over! | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 |
Ovidius, nu scrie clar cand ti-a trimis tie nenea/tanti raspunsul, dar stirea asta cu 29 martie e de ieri (01-07-2002). Intr-adevar, sunt cam scumpi la informatie cei de la 3DO.Madu, poate ca nu e inca de deasupra tuturor, dar multa lume asteapta jocul cu sufletul la gura, asa ca pentru a evita panica .. cred ca l-au pus in fata. Io zic sa facem 2 topicuri cu war3 si homm4
__________________ Bizzare Cosmic Industries !! | ||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2000 | pentru cei care se lauda ca l-au vazut
Va tot laudati ca l-ati vazut , prin Obor, pe la tigani. Ciudat ca nici unul dintre voi nu l-a luat pana acum. Tanjiti dupa un release macar, va laudati ca l-ati vazut si ii intrebati pe altii daca l-au cumparat, cand de fapt sustineti ca era sub nasul vostru. Ce se poate intelege de aici? Ori ca nu l-ati vazut, ori ca l-ati vazut dar v-a fost lene sa-l luati, ori de fapt nu va trebuie atat de tare pe cat sustineti. | ||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Se poate intelege ca au vazut niste shmekeri care incercau sa fraiereasca lumea cu un produs care nu exista inca, si n-au fost destul de fraieri sa-l cumpere. De exemplu. Eu nu l-am vazut deloc. Iar baietii de la 3DO bag seama ca nici ei nu l-au vazut... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ovidius over! | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Eu am gasit imagini cu unitatzi daca va intereseaza ... http://www.toheroes.com ... plimbati-va un pic ca nu va pare rau .... doar pentru cunoscatori!!!!
__________________ What goes arround, Comes arround !!! | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| homm4 in regie
lolz aia a fost o timpenie de zvon!!! idiotzii noshtri de romin nu shtiu sa faca diferentza dintre un addon shi un nou joc din aceeashi serie. Asha am ajuns io sa-i bag pe git unuia un CD pe care imi trasese commandos: beind the call of duty in loc de commandos 2. Asha am aflat io ca la romani Commandos II se traduce cu Commandos 3 !!!!! In aceeashi ordine de idei, homm4 e probabil dracovenia de wake of gods (sau cum dreaq ii zice ultimului addon). Zvonul a existat in regie shi intrasem shi io in priza nitzel (speram la un beta shterpelit de vreundeva ce-i drept). Dar dupa ce am vizitat citeva din sursele mele din zona (shi credetzi-ma ca au fiecare 300+ cd-uri numai cu jocuri) m-am lamurit despre ce e vb: nu e nici un fel de alpha, beta, gamma sau delta. E pur shi simplu un zvon. btw de ce pm va ducetzi voi la tziganii din obor in regie se trag CD mai repede, mai bine, MULT mai ieftin, shi in plus shu la comanda!
__________________ There are 10 kinds of people in this world: those who understand binary, and those who don't... | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
| latest news
cititi aici: http://www.h3trio.com/Heroes_4/H3Trio_interview.htm | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Disclaimer...
[offtopic] Quote:
Adica io nu promovez pirateria (daca pirateria m-ar plati sa fac lobby pt ea poate am mai discuta). ![]() Acu pe bune daca va faceam o oferta de jocuri shi va dadeam shi lista de pretzuri, atunci ash promova pirateria. Io recunosc ca in viatza mea nu am cumparat vreun soft, muzica sau film original. Daca voi nu recunoashtetzi ca 90% din softul pe care il folositzi shi mai ales jocurile pe care le jucatzi sunt procurate pe cai ilegale suntetzi nishte snobi. [/offtopic]
__________________ There are 10 kinds of people in this world: those who understand binary, and those who don't... | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Quote:
Te BeSe
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Heroes IV impressions, new screens
Si mai latest news ![]() Gamespot: "We go hands-on with a preview build of 3DO's upcoming turn-based strategy sequel" Gamespot's Heroes IV impressions, new screens | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
In legatura cu noile screenshoturi din linkul lui Peke - sunt cam dezamagit de cum arata jocul : in primul rand nu imi plac culorile si noul stil de design al iconurilor, nu imi place cum arata castelul si nici spellbookul. Culorile mi se par cam sterse iar ecranul de combat cu noua perspectiva izometrica mi se pare complet nereusit. Nu stiu, poate cand o sa-l joc o sa imi placa dar deocamdata imi place mult prea mult cum arata Heroes3 (si nu ma refer la gameplay ci la feelingul prin aspectul grafic)
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|