![]() |
| | #1 | ||
| stiati ca se pot da 2 (doua) vraji pe tura ? daca da, nu cititi mai departe; daca nu, try this : cind vreti sa dati o vraja va duceti cu mouse-ul pe erou si in momentul cind dati click pe el apasati si tasta C (cast); o sa vedeti ca dupa ce dati prima vraja ca mai apare odata cartea cu vraji si mai puteti da una, amindoua costa mana totusi ... n-am incercat inca in Heroes2 dar la H3 merge de la Restoration pina la cele 4 Chronicles ... | |||
|
| | #2 | ||
| looooooll!!! i can finally beat my brother then ![]() Stokky | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Ploiesti | Stiam bug-ul cu 2 vraji pe tura si totusi am citit pana la sfarsit ce ai spus tu pentru ca am ramas impresionat deoarece chestia asta mi-o zisese un tovaras din Germania pe mIRC si credeam , ca putini cunosc acest bug ( de fapt cred ca INCA am dreptate ) . Enjoy it ( the bug ) ! | ||
|
| | #4 | ||
| Ehee faza asta o stiam de vreo 1 an.Mai e chestia aia in multi cand dai end turn poti vedea cati bani are inamicu . | |||
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Ploiesti | Care din voi mi-ati trimis acum cateva minute un E-MAIL ? Il rog din suflet sa mi-l mai dea inca o data deoarece cand am dat sa sterg e-mail-urile l-am bifat si pe ala si in timp ce-l stergea am vazut ca era unu nou in legatura cu Bug-ul ! Te rog frumos sa ma scuzi ca ti l-am sters dar mai trimite-l o data please !!! | ||
|
| | #6 | ||
| Da... Mai este cum sa ataci inamicul in sanctuar!!!! Cand el este in sanctuar, te duci normal sub el si dai cu in sus de sageata. Iar aia cu vrajea este PARSHIVEALA 100%!!!!!!! | |||
|
| | #7 | ||
| Deci mai este un bug in Heroes III de care banuiesc ca nu-l stiu multi... acest bug lasa eroul fara trupe,...iar eroul merge pe drum de parca ar avea Advanced Logistics (un avantaj f mare la inceput) Bug-ul se face asa: trebuie sa ai un erou in POARTA castelului (NU in garnizoana),...apesi K si te duce la Kingdom Overview acolo selectezi castel(e) si dai dismiss la trupele de pe eroul din poarta castelului... Look and learn... P.S. vreau si eu un cd-key si un CD oiginal daca se poate. E-mail : brainless_d0rk@hotmail.com
__________________ Life is too short to be pissed off all the time !!! | |||
|
| | #8 | ||
| asta-i nesimtire din partea unora sa stie cum sa profite de altii si sa nu spuna norocu' meu ca n-am intilnit pe nimeni care sa stie mai multe chestii din astea ca mine p.s. GUI-ul asta keeps gettin' better ... | |||
|
| | #9 | ||
| E veche shmecheria ( adica se shtie de mult)..... shi e nesimtzita rau...oricum ... numai looseri o folosesc...tzin minte ca a vrut unu sa ma pacaleasca odata la un concurs acu' vreo shase luni...noroc ca m-am prins ... era sa-l bat rau (fizic vorbind). ![]() | |||
|
| | #10 | ||
| faza cu eroul fara trupe mi sa-a intamplat si mie dar cand ma bateam --cu un calculator destul de ciudat -faza cu doua magii pe turn o faci doar calculatorului ca in multi sau split screen nu se joaca pe asa avantaje
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #11 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 | Mai e un bug destul de cunoscut dar despre care nu s-a scris aici, asa ca il voi zice acu.In multiplayer sau hotseat poti vedea cu usurintza pozitzia castelului inamic; cum.. Pai in clipa in care adversarul da end turn tu cand incepi sa joci, pe mini-harta de sus dreapta vezi patratul ala de miscare, el e pozitianat exact in locul unde e inamicul insa dupa o fractiune de secunda se pune in dreptul castelului tau.Dupa cum am spus bugul este vechi si stiut de multzi asa ca nu ma injuratzi daca il stiti deja.
__________________ trala lala lalala | ||
|
| | #12 | ||
| Registered User Join Date: May 2001 Location: la ma-ta in pat | hmmm majoritatea bugurilor sunt cunoscute de jucatorii de heroes 3 si poate le-au folosit si ei o vreme ...nu si in meciurile oficiale..in fine... lasatzi bugurile si ganditziva si voi la niste concursuri.... eu unu somez... ma gandesc ca mi-am ales meseria gresit ...poate trebuia sa ma apuc de alt joc...in rest ne vedem la concursuri daca avem noroi de asa ceva...apropo in heroes 2 nu existau buguri
__________________ ....sunt nebuuuun!!! | ||
|
| | #13 | ||
| in Heroes2 nu existau bug-uri ? sa mori de ris, nu alta ![]() | |||
|
| | #14 | ||
| Registered User Join Date: May 2001 Location: terra obskur | heroes II rulez | ||
|
| | #15 | ||
| ati vazut in Heroes2 cum puteti folosi Dimension Door si prin afara hartii ? mergi pis-pis pe linga harta pina la castelu' inamic, nu te vede nimeni si dintr-o data sari din boscheti ![]() | |||
|
| | #16 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 | mda Care esti mai rau la joculetzu asta si cind poti juca cum prin net de preferintza in vichend ![]()
__________________ za truf iz aut zo al bi in | ||
|
| | #17 | ||
| Registered User Join Date: May 2001 Location: la ma-ta in pat | esti cretin omule ![]()
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: May 2001 Location: la ma-ta in pat | si apropo sie sa nu mai dai save la password ca intra altzii cu contu tau .. de ex eu !!!!
|
| | #19 | ||
| Doamne, la ce-ati mai facut threadu' asta? Nu le stiati? Hai sa incepem si cu bugurile la StarCraft..... ![]()
__________________ «But whom that hides a dark soul and fool thoughts, benighted walks under the midday sun, Himself is his own dungeon.» John Milton | |||
|
| | #20 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 | cretina ie mata fraiere n-ai nici o sansa sa intri cu nicku meu poti sa sugi poola cit vrei
__________________ za truf iz aut zo al bi in | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|