![]() |
| | #21 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 | direct la subiect shi foarte sublim | ||
|
| | #22 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2000 Location: Graveyard | daca avetzi chef de injuraturi-la scandal! aia cu save-ul,e stupid de ilara ![]() | ||
|
| | #23 | ||
| Don't U Wanna' FIGHT?
__________________ «But whom that hides a dark soul and fool thoughts, benighted walks under the midday sun, Himself is his own dungeon.» John Milton | |||
|
| | #24 | ||
| mda, daca nu stiati h3 are niste secrete bestiale care nu sunt cheaturi si cu care poti f usor castiga un joc! unu ar fi sa impiedici adversarii sa "se downloadeze" pe uscat (sa debarce) iar altu ar fi sa faci 2 vraji pe tur in batalie daca vrea cineva sa stie cum ma mai gandesc daca stie cineva alte secrete il rog sa le spuna | |||
|
| | #25 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 | nu sunt cheaturi, sunt "exploits-uri" care sunt considerate a fi cheaturi si care sunt reglate in patchurile ce urmeaza asa ca nu te baza pe ele...
__________________ YM: hory_r | ||
|
| | #26 | ||
| Bah... astea sint niste bug-uri super vechi. Ala cu 2 vraji pe tura, este fixat de mult, daca ai patchurile la zi. | |||
|
| | #27 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 | Nekromancer sper ca postul tau a fost o gluma.. Am vazut copii de 4 ani folosind dublu cast.. | ||
|
| | #28 | ||
| Nice Joke ![]() Bugurile astea sunt inca de la prima versiune de heroes 3 si tu vi peste 3 ani sa ne spui noua... ![]() | |||
|
| | #29 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 | saracu', acum tre sa schimbe jocul la care era si el bun ![]()
__________________ YM: hory_r | ||
|
| | #30 | ||
| ce va atacarati mah asa daca vb serios le si spuneam cum se fac da vreau sa aflu daca mai sunt si altele | |||
|
| | #31 | ||
| Mai sunt muulte. Unele patch'uite ulterior. De exemplu.Cum sa ataci un erou inamic care a parcat pe un sanctuar .(chestie extrem de enervanta ,mai ales cind e linga un castel de'al tau---->trebuie sa fi apoi cu ochii pe el ca pe butelie). Te duci cu mouse'ul sub el, itzi mutzi eroul acolo. Dar daca dupa aia dai pe SAGEATA SUS te trezesti ca l'ai atacat. Lucru care dupa designul jocului nu ar fi trebuit sa fie posibil. Da ma rog, programatorii au decis altfel. ![]()
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #32 | ||
| mah nu la buguri destea ma referam, p'astea le stiu si eu(mai era un bug care'ti permitea sa faci sacrifice pe adversari, da nu d'astea vreau) ceva gen impiedicarea adv sa debarce | |||
|
| | #33 | ||
| Guest | si? ce face? se da cu barca 3 zile?! | ||
|
| | #34 | ||
| stiti sau nu stiti cum se face asta | |||
|
| | #35 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | e o modalitate de a pleca cu un erou pe harta fara trupe la el.... si se misca mai repede decat daca ai avea ceva pus pe el
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #36 | ||
| cum? cumva in batalie sumonezi elemente si cand ramai numai cu elementele te retragi. cand cumperi din nou erou' nu are nici o trupa | |||
|
| | #37 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Quote:
nu stiam asta....esti sigur? ai incercat?
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #38 | ||
| merge sigur am incercat si merge tu cum faceai? | |||
|
| | #39 | ||
| va mai intreb odata: stiti cum sa inpiedicati adversarii sa debarce? sau va spun eu? | |||
|
| | #40 | ||
| si inca ceva va laudati ca sunteti experti in heroes da pana acum n'am aflat nici un secret care sa nu'l stiu si mai faceati si pe smekerii :fuckoff: | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|