![]() |
| | #61 | ||
| ce bah, ti'e frica ca ti'am furat incultura ![]() aici nu e vrei sa fii miliardar, daca sti ceva spui nu ne pierzi timpu' cu ghicitori ca nu'ti da nimeni premiu pt assassin: unde pot sa'mi pun hartile? | |||
|
| | #62 | ||
| la intrebarea lu ktulu: quicksand si teleport | |||
|
| | #63 | ||
| Quote:
In alta ordine de idei: a remarcat cineva cat de tare il deruta Cover Of Darkness pe calculator in Restoration...?
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. | |||
|
| | #64 | ||
| oricum metoda asta e slaba, merge in putine cazuri asa ca nu te baza pe ea | |||
|
| | #65 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: Craiova | ....asa de chestie ... Chestia aia sa faci erou fara trupe pe el cu dismis dismis din castel nu mere in schimb mere sa ti-l faci din questuri in care sa duci trupe sau sa sumonzi elemente dar nu prea e folositor sa folosesti un erou bun pt asa ceva .... oricum necropolisu pe harti mai mari este cel mai tare daca ai expert tactics shi mass haste cu multi scheleti shi lichi mai mere sa despartzi ghosti dragoni in cateva grupe de cate unu 2-3 shi pt a-ti mari sansele sa injumatatesti hp-ul unitatilor adverse ...... daca shtitzi shi voi unde se poate juca H3 pe net postatzi shi voi ok _____________________ >>>>SC rulez 4ever<<< | ||
|
| | #66 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Re: ....asa de chestie ... Quote:
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #67 | ||
| Arcasi Cand ataci un castel doar cu arcasi, merita sa-i imparti in grupe astfel: 100,1,1,1,..., deoarece turnurile castelului incep sa traga de jos in sus! Evident ca dupa 2 turnuri ti-au murit 6 arcasi (aceia izolati din josul ecranului), in loc de 10 sau mai multi (depinde de viata arcasilor: cu cat mai mica cu atat merita mai mult). | |||
|
| | #68 | ||
| Nu shtiu daca e un bug, un exploit, sau doar o chestie care se vrea implementata asha... am constatat insa ca e f putzin cunoscuta: In multiplayer, pe tura inamicului, daca intri intr-un castel de-al tau, in loc de lista castelelor tale in dreapta jos apare lista castelelor inamicului. Potzi vedea daca a facut capitol, resource silo, stuff like that. Alta chestie enervanta cu grailul la conflux e ca itzi da shi titans bolt. Asta nu mi se pare corect; potzi sa faci un erou level 1 sa bage damage cacalau (trebuie sa aiba insa destule trupe sa apuce). Cu citeva pixies puse in grupe de 1 potzi "fragezi" armata eroului care vine sa te atace inainte sa se ajunga la un siege serios. Ca sa nu mai vorbim ca a facut harta good to go (shi cele asemanatoare) de nejucat cu altceva decit conflux. Io inca nu am pierdut inca nici un joc pe good to go cu confluxul, chiar shi impotriva unor jucatori mult mai buni ca mine.
__________________ There are 10 kinds of people in this world: those who understand binary, and those who don't... | |||
|
| | #69 | ||
| Malitios fiind: panzer, nu cumva vizitezi site-uri de h3 (astralwizards) shi apoi pompezi aici bug-uri? | |||
|
| | #70 | ||
| asemanator cu chestia de pe tura inamicului , ca sa-i vezi castelele , tot in prima versiunea se putea vedea in taverna ce eroi are de recrutat....poza era a eroilor pe care ii aveai tu de recrutat , dar numele era al celor din castelul oponentului...asta la jocurile de doi , ca in mai multi n-am incercat.... asta doar asha , nu ca ar fi extrem de folositoare.. ![]()
__________________ Wanted dead or alive for being a bad.......... | |||
|
| | #71 | ||
| Nu, aurelian: asta mi-a spus-o un adversar de la mine din retzea, dupa ce l-am facut cheater. Ma freca tot jocu cu mesaje de genul: "Abia acuma ai facut capitala? LOL! Io o am de 3 ture!" Dupa cum arata cred ca nu e totushi un bug, ci chiar asha s-a vrut.
__________________ There are 10 kinds of people in this world: those who understand binary, and those who don't... | |||
|
| | #72 | ||
| Quote:
Oricum, la jocuri de mai multi, nu vad cum s-ar perpetua bug-ul | |||
|
| | #73 | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 | Putin cam off topic, dar cum iei confluxu pe good to go???
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #74 | ||
| Pai trebuie sa ai Armageddon's Blade instalat. ![]() Nu vad care e problema ta. | |||
|
| | #75 | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 | Lord_C vezi ca pe msn gaming zone se joaca heroes3 mult si bine! ![]()
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #76 | ||
| Armageddon's blade shi SOD sunt doua add-onuri diferite. Daca ai SOD-ul nu inseamna ca ai shi AB. Trebuie sa le ai pe amindoua shi ai shi conflux shi atrefacte compuse shi random map etc.
|
| | #77 | ||
| E un lucru ciudat cu versiunile astea multe. Daca incepi un joc Ab (desi ai si Sod), spre exemplu, si salvezi, salvarea o sa o vada toata populatia. | |||
|
| | #78 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: Bucharest | Chestia e in felul urmator : Nu conteaza in citzi joci (atita vreme cit joci in lan), pe tura inamicului vei vedea (daca intri in castelul tau si apesi dreapta mouse pe castelele tale care apar in dreapta jos), numele si tipul castelelor inamicului in ordinea lor. Dar ATENTIE, daca tu ai trei castele sa zicem si inamicul de pe tura are doua iar tu apesi pe al treilea castel al tau itzi va iesi in Windows deoarece ai apasat buton dreapta pe un catel pe care inamicul nu il are (adica al treilea), s.a.m.d. Tot asa vezi ce trupe are in acele castele (trupele recrutate of course). Alta faza e ca atunci cind joci random maps in lan, atunci cind se genereaza harta pe ecranul inamicului apar diverse trupe. Daca trupele sunt de nivel mare (6 sau 7) atunci harta va fi plina de bunatati ( utopii, pandore......), dar daca apar tzugurlani ca impi,pikemeni s.a.m.d. harta va fi una arida! Oricum daca jucati in lan cu random maps avetzi grija ca oponentul sa stearga harta generata din directorul Random Maps fiindca are posibilitatea clara sa va faca (uitindu-se la harta cu editorului in timpul turnului vostru. Cam atit pentru azi!!! Chestiile astea sunt din experienta (aka cei care traduc articole de pe net)!!! GUBAI
__________________ ![]() HEROES FOREVER !!! | ||
|
| | #79 | ||
| griffin conservatory... pentru cei care inca nu shtiu , la griffin conservatory , in cazul in care ai trupa slaba dar te tenteaza , poti vedea ce il apara... Dai attack , dar cand te intreaba zici nu , te dai un pas in spate shi cu click dreapta o sa-ti zica acum griffin conservatory guarded by trong , lots sau cati or fi griffins... asta ca sa nu-ti sacrifici un erou....
__________________ Wanted dead or alive for being a bad.......... | |||
|
| | #80 | ||
| asta o poti face la orice cladire aparata, chiar si la dragon utopia | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|