![]() |
| | #83 (permalink) | ||
| Bleah...
Deci ... mai exista o modalitate de a trisa !!! la H3 in retea , pe MSN si pe orice server !!! 1. Mai intai faci rost de un hex editor 2. Cauti cu editorul o valoare (poate fi nr de unitati sau de bani sau de resurse)...valoare care sa o poti modifica pe tura ta (in joc) 3. Dupa ce modifici valoarea ii dai editorului sa caute valoarea noua... 4. Modifici valoarea dupa cum crezi tu ca e mai bine 5. Ai grija la sfarsitul turului sa o modifici la loc sau cel putin sa o lasi la limite umane sau credibile ![]() ![]() ![]() 6. Ai grija ca daca uiti sa o modifici la loc adversarul se poate uita la Autosave.GM1 si se prinde de smecherie. P.S. Am folosit-o si eu 1 data pe MSN ![]()
__________________ Life is too short to be pissed off all the time !!! | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Hai sa va invat sa va dublati spell point-urile de 2 ori pe tur. Stiti ca pe rough e fantana aia... Magic Spring, care iti da spell points dublu fata de cat ar trebui sa ai. Te poti duce o singura data pe saptamana la ea si doar cu un singur erou. Hai sa va invat cum faceti sa mearga de 2 ori pe saptamana: Vedeti ca Spring-ul are 2 patratele, adica te poti duce la el atat la partea din stanga cat si la partea din dreapta (ca la oaza sau la Watering Hole). Ei bine, dupa ce te duci la una din jumatati, aceea va fi "visited", dar daca veti muta cursorul mouse-ului pe cea de-a doua jumatate, veti constata ca scrie "not visited". Daca dupa aceea te bati, faci ceva... ma rog: consumi spell points, te poti duce la jumatatea "not visited" si ti le va ridica iar la dublul normalului. :Dar sa nu intelegeti de aici ca te duci prima oara, ti le dubleaza, te duci imediat alaturi si ajung de 4 ori ca nu-i asa: Tre' sa fi consumat nitelus din ele si ti le ridica la 20xKnowledge. De asemenea, veti constata ca si dupa a doua vizita, o jumatate ramane "not visited", dar din pacate doar cu numele, ca nu mai merge smecheria inca o data. Gauss[ro]: Ma, omule, tu nu te-ai prins ca aici nu se cauta modalitati de a trisa, fiti-ar hex editor! Ma si revolta ideea! Noi cautam sa demonstram ca cine cunoaste la micul amanunt jocul poate avea un real avantaj fata de unul care nu cunoaste aceste trucuri. Scopul este nu sa castigi, ci sa dovedesti ca stii mai mult decat altii. Tu cu hex editor-ul tau ce dovedesti? :fuckoff:
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
Salut baietzi, Eu am descoperit din grehseala acum un an de zile un bug shi respectiv acum 2 ani de zile altul. Primul bug consta in inceperea jocului din prima zi cu totul construit in castel inclusiv grail in orice mod single shi multi inclusiv ZONE... Al 2-lea consta in vanzarea artifactelor la Artifac Merchants cu valoarea cea mai mare a unui artefact pe care il ai in backpack. -De ex: eu am in backpack 10 scroluri shi 1 artefact "Orb of Vulnerability", scrolurile costa parca 1500 nu mai shtiu sigur...shi orb-ul 7500...eu pot vinde cele 10 scroluri cu 7500 inclusiv orb-ul...exista un singur dezavantaj...daca nu shti sa-l foloseshti se crasheaza jocul. Eu am ultima versiunde de h3 shi bug-urile astea merg. | ||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2002 Location: Iasi |
loooooooooollll mai baieti mai, voi catzi ani avetzi ??? deci n-am citit nimic nou si va pot explica toate trucurile citite pana acum.. am jucat heroes3 de cand a aparut pana acu vreun an ... oricand v-as bate pe oricare ... in ceea ce priveste sec retele de luat in mormant... ca sa pleci cu toate cladirile construite... la mintea cocosului, trebuie pus codul pt toate cladirile ... numai ca asta se face in single inainte, si nu7 iesi din joc ci numai din single ... restul va prindetzi voi cu ce era celalat ???? ahhh, da, ... sa vinzi artifacte scump ... kaka maka ... este cel mai intalnit bug ... compu face confuzie intre ceea ce era selectat la un moment dat si ceea ce este acum ... deci... ai orbu si 5 scrooluri... nu mai stiu sigur cate dar si cifra conta parca... intri la merchant ... selectezi orbu si muti cu sageata la dreapta sau stanga si pretu ramane neschimbat ... ceva de genu...mai uit si eu ca sunt tot om..., in acelasi timp imi aduc aminte ca parca trebuia sa lesi niste spatiu intre orb si scrooluri ...testati si voi.... ba daca imi aduc bine aminte puteai sa vinzi si aer .. ![]() mai sunt multe buguri inca .... mai avetzi de invatzat ![]() oricum, ma distrez de minune citind forumu de h3 de la computergames .. pana acum unconected ala pare cel mai cunoscator ...
__________________ Dragongirl Sayfury - lvl20 R/M | ||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
Am citit tot ce a scris fiecare.Constat cu parere de rau ca va cam impungeti aiurea. Parerea mea este ca ar trebui sa discutam civilizat, chiar daca din afara vazute aceste mesaje sint distractive(unele),unii sint atotstiutori, altii se cred si altii mai noi incearca sa invete ceva.Acum sint curios cine o sa-mi dea vreo replica naspa. | ||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Pai asta nu-i bug, asta face stables - creste movementul pe saptamana + upgradeaza cavaliers la champions | |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|