![]() |
| | #102 (permalink) | ||
|
Stiam chestia cu double cast, si pe cea cu lasatul de trupe. Cand i-am spus unui impatimit de Heroes de double cast, mi-a sarit in cap ca nu sunt o jucatoare adevarata pentru ca folosesc cheaturi. Ce astea sunt cheaturi? Cheat consideram parolele prin care imi puneam dragoni in erou, sau prin care imi luam resurse. Anyways...
__________________ Ne scapa mereu cate ceva in viata, de aceea trebuie sa ne nastem mereu. | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
zic si eu cateva pentru linistea mea sufleteasca )- punerea unei creaturi in fata porti cand ataci un castel duce la nedeschiderea portii astfel cei din castel nu mai pot iesi (in afara de cele care zboara )daca ramai cu un erou in castel urca toate creaturile de pe erou in castel si lasa creatura cu speed cel mai mare astfel ca urmatoarea zi mergi mai mult (nr de pasi se calculeaza si dupa o medie de speed a creaturilor) - cand clonezi archangeli, clona reurecteaza la fel ca si originalul, iar daca moare clonand iar archangelii resurecteaza din nou (reintregirea armatei ) si apropo de asta daca dai frost ring iti poti omori clona (ar mai fi meteor shwoer si altele dar frost ringu' e cel mai ieftin) sau daca ataci un erou lasa-i balista ca sigur trage in clona sau un castel si nu e tower du-l in santzl din fatza zidului asta normal dupa ce a resurectat- cand esti expert fire cand dai blind pe o creatura si apoi o lovesti hand-to-hand aceasta nu retaileaza - armor of damned si angellic alliance isi dau vrajile intr-o poarta unde nu se pot da vraji - pe cursed ground si holy ground moral=0 - in whirlpool iti mor din creaturile cele mai putine (adica daca ai 6 sloturi cu creaturi si-ti pui doar 1 in cel de-al 7-lea aia se duce - rumorile din taverna iti dau informatii despre ceilalti playeri - iti poti face erou intr-un castel aliat si mai sunt ... | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
de fapt nu e un damage, prin death stare (DS) mor un anumit nr de creaturi indiferent de HP-ul care il au. de ex intre1-7 mighty g si dai in 100 pikeman moare 1 de la DS si la fel daca dai in 100 de azure tot unul moare de la DS. inca nu am facut un calcul insa la 2000 de mighty mor vreo aproximativ180 de creaturi indiferent deci cat au HP-ul. Banuiesc ca ar tb sa fie din 10 in 10. adica la max 10 mg-1 creatura; 20mg-2creaturi samd Nu am calculat, cifrele sunt aproximative oricum am mai obs ca daca ai mai multi MG sansele ca ei sa dea DS sunt f mari sau maxime.
| |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Am gasit la H3 un bug prea marfa. Jucam pe o harta "War of the mighty". Harta asta iti permite sa faci maxim la atac, aparare etc. Maximul este 99. Un timp nu te mai lasa sa cresti dar apoi se face 0. Va imaginati un erou de nivelul 50 cu 0 la atac?(fara artifacte). Spuneti-va parerea.
| |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
vad ca inca se mai scrie aici si mai vad ca nimeni nu a spus urmatorul bug... la a. merchant mere sa vinzi un artefact cu pretul altuia?da. dar sa-l vinzi la un pret nesimtit de mare?DA. cum? 1)nu merge in MultiPlayer. 2)nu merge in WOG. 3)ai nevoie de 2 eroi si de artefacte.puneti artefactele de pe un erou pe altul in asa fel incat sa aiba doar 2 vazute in backpack.intrati la a. merchant si dati la dreapta sa vedeti artefactele.o sa va placa pretul de pe artefacte mai mult ca sigur. 4)exista sansa sa vindeti alte artefacte decat cele selectate asa watch out. altele (mi-au mers doar in wog): puteti lua mai mult de 10 skill-uri, dar platiti foarte mult pe ele de la scoala de vraji si aia de lupta. la fel si cu garniture of interference (basic la o magie chiar daca ai depasit 10 skill-uri) ambele manusi conteaza la mers. poti lua mai multe magii (diferite) de la acelasi shrine daca falosesti mithril pe el(ca sa schimbi magia) cand esti la distanta de un patratel. poti lua de mai multe ori learning stone-ul (merge rar) daca il iei prima oara cu right click (iti tre' sorcery) si mai dai inca o data right click (merge pana cand iti scrie visited) poti sa iei inapoi graalul din castel:dupa ce ai distrus toate cladirile de armata poti sa "distrugi" si graalul (ti-l baga la erou in backpak)--->avantaj la tower vs. necro la taverna(pe harta nu in castel) daca ai magia fortune si 5 puncte de mana ca sa o dai nu ai sanse sa pierzi, dar tre' sa te bati cu niste animale dupa ce castigi. Last edited by fallax; 06-05-2005 at 03:10. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
sami spun shi eu o parere dupa mine la heroes 3 ... daca eshti bun .. joci pe harta generata cel mai bine cred eu ... shi intr`un joc nu conteaza cel mai mult sa ai numai aramata 50% sunt secialitatzile eroului .. care daca shtii cum sa le foloseshti .. faci varza un inamic cu de 2 ori mai multa aramata ca tine
| ||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Asa e! E un bug de joc, mi s-a intamplat si mie insa poti evita sa ti se intample facand clona cand nu ai archangelii pe vreo margine a campului de lupta (marginea de jos sa de sus). In acest caz clona o face cumva in afara campului vizual si nu o mai poti folosi, la finalul luptei ramanand fara archangeli.Daca se intampla asta, si e o lupta de durata , poti face urmatoarea chestie:Iti omori archangelii cumva pt oricum nu-i mai poti clona (clona din afara disparand) si apoi ii faci la loc terminand lupta cu clona si cu originalul si in final ramai cu ei. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
bai fratilor... azi 8:44 PM 5/12/2005 este o zi memorabila pt. toti cheat-arii care joaca hmm3... am aflat cum sa fac rost de 99 attack,defence,S.power,knowledge...dar nu am de gand sa-l spun nu pentru ca sunt scartar, dar pentru ca ar strica toata frumusetea jocului ![]() ma jur ca nu e vrajeala...daca nu ma credeti e treaba voastra...dar totusi cine vrea sa joace cu mine in retea pe tcp/ip sa ma caute pe messenger (fallax_010).las toata ziua PC pe download deci cine vrea sa joace (fara buguri de genu asta).va astept. Last edited by fallax; 12-05-2005 at 21:01. | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
auzitzi ma baietzi decat sa va injuratzi mai bine jucatzi unu impotriva altuia .. cu bagurile voastre cu tot .. aa.. shi am vazut aici un bug .. care cica dai de 2 ori pe zii dimension door .. apropo daca ai expert air magic dai de 3 ori pe zii!
| ||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
La unlee posturi am crapat de ras.. de ex faza cu ciclopii ) cum adica bug chestia ca ataca zidurile castelului ) pai sunt trupa de siege!!!! si de aia ciclopul normal ataca o data zidul iar cel upgradat de 2 ori )(ca sa nu mai vb - cursorul se face ca cel de la catapulta poate o folosii pietroaiele catapultei ) .. iar faza cu skillurile care ajung la 99 si se reseteaza e cam asa de fapt jocul arata pana la 99 max.. iei skilluri si mai sus pana la 120 unde se reseteaza... ca sa va convingeti faceti 98 atac si puneti angelic aliance. daca puneti orice care sa va dea 19 la atac nu merge.. tot 99 aveti.Oricum in wog chestia ca eroul ramane fara trupe deja nu mai e bug ca ai commander si e chiar super sa joci doar cu el ca faci magic resistance ( din skillul lui). 140% dupa care mergi doar cu el si dai cu armaggedon :P .. la 3 castari mai apare un commader si sa vezi ce plange adversarul atunci :P(adica in loc sa ii dea dmg ii creste viata O_O adica la un comm cu 1000 viata dai armaggedon si face 1400 :P) . Oricum in wog sunt multe chestii care se pot numii si buguri bagate noi dar si multe eliminate )
| |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
pt multiplayer cel mai mortal e un memory editor...si iata cum se intampla... iti iei armata in prima zi de primul nivel si te duci in lupta cand incepe lupta ii dai sa caute valoare care e egala cu cate unitati ai apoi ataci sau te lasi atacat ca sa se poata schimba valoarea de de 3 ori si de fiecare data o mai cauti...odata gasita adresa in memorie bagi un numar de 5000 unitati si rupi tot dar inainte de a se termina lupta schimbi inapoi pe cat a fost sau aproximativ....si gata..distractie garantata....eu zic ca nu te poate detecta..
__________________ There is nothing to last forever under the sun... | |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|