![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
bai baieti si fete (eventual ) eu vreau sa fac o pagina web DOAR despre heroes 3 in care sa gasiti harti , tips , saves concursuri de heroes etc ; dar am nevoie de ajutor din partea voastra (ex. trimiteti hartile voastre , save-uri interesante , sfaturi , opinile voastre etc) la Dread@home.ro , poate impreuna vom reusi sa facem un site dedicat CELUI MAI BUN JOC PE PC
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
am nevoie de niste articole ,harti facute de voi , save-uri , idei despre cum sa arate site-ul bla bla bla toate astea la trimiteti la Dread@home.ro
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2001 Location: la ma-ta in pat | mda
dread...concursuri se mai pot face la jocu asta....facetzi si voi concursuri ...pe net...in sali ....no conteaza unde numai facetzi...sa jucam si noi mai mult pana apare heroes 4 adeca de craciun anu asta......atzi vazut pozele din heroes 4? nu...... meretzi la www.toheroes.com ......sunt super
__________________ ....sunt nebuuuun!!! | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Bey, ideea e buna, Eu am facut o gramada de harti de h3 la viata mea. mi-ar place sa am unde sa le pun, sa se bucure si altii de ele. Ca eu, evident nu pot. ...In afara de una care era atat de complicata, incat cand am terminat-o am jucat-o singur, si aproape ca n-am reusit sa o fac. Hm, mi-ar place sa am unde sa le pun...
__________________ ovidius over! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| H3 Best TBS ever!
E buna ideea cu site-ul dar m-ar interesa in ce stadiu te afli momentan... adica in primulrind trebuie savii cu idei.... iar daca e sa iasa fain o sa te ajutamsi noi. Harti.. am auzit deja ofertanti... dar deja poti da jos de pe net o gramada deci nu vad care e spilul dar np...orice este rominesc si de calitate e bine venit
__________________ Liberate tu te me ex inferis! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
de site nu m-am apucat sa-l fac pentru ca nu prea au fost oameni care sa-mi trimita ceva prin mail , oricum va avea interfata ca ecranul din h3 bla bla bla , poate si un clan de h3 , poate niste tutoriale pt cei care abia invata h3 , sfaturi , discutii din experiente propri designul va arata ca www.4gamers.go.ro dar mai bine (ca doar omul din greseli invata)
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Dread ... ideea sincer nu poate decit s ma incinte dar clan e obligatoriu iar tutorialul nu stiu sigur daca isi are rostul... in schimb un story ar fi super care sa il puna pe jucator in tema cu ceea ce se intimpla la locul accidentului... stii? Si cred ca o rubrica de genul black mail .. unde sa scrie fanii opinii si idei despre joc e binevenita,nu? oki! Pai am fost si pe site www.4gamers.go.ro si e destul de fainut dar mai are multe de improvizat si multe modificari mai fi-vor aduse... ) ok ... until next time... keep on rollin`....
__________________ Liberate tu te me ex inferis! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| trader Join Date: Mar 2006 | Liga românească de Heroes of Might & Magic 3.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|