![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am shi eu o intrebare... de unde pot sa fac shi eu rost de harta "the end of pride ep X" ? Eu de obicei imi iau hartzile de la http://www.h3trio.com dar nu o gasesc... Oare nu a mai fost facuta? Daca vretzi putetzi sa facetzi shi un top al celor mai bune hartzi shi locul de unde sa le luam.... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Fac site de heroes (cu news, downloads, forum, in fine multe) si am nevoie de harti de heroes (1,2,3 orice) pentru sectiunea de downloads. Hartile trebuie sa fie facute de voi si nu luate din alte locuri. Se va specifica autorul si probabil se va face un top cu cele mai bune harti. Trimite-ti mail cu atasament la Mage_of_Light@email.ro | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
MageofLight RG, mi-a crescut inima cand te-am auzit . Sa dea Dumnezeu sa itzi duci la capat proiectu', vai astfel o premiera in lumea romaneasca, shi dak va fi shi server ...Te voi trece in "Lista magica cu siteuri" pt. publicitate
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Site-ul o sa fie gata in cateva zile. Adresa e www.heroesmania.f2s.com, desi azi nu veti vedea decat ceva de genul under construction. Deci dupa cum spuneam site-ul se afla in versiune beta(e cam pe jumate gata-are culoare albastra nu crem ca acum) si poate o sa-i fac un upload sa comentatzi design-ul. Hartile le astept la Mage_of_Light@email.ro sau la mage@heroesmania.f2s.com Dati si voi sfoara-n tara! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
mdeah,...era de asteptat sa apara la un moment dat si un site de heroes romanesc,...care ati jucat pe TOH (Tournament Of Honor) stiti despre ce vorbesc,...MageOfLight scrie si tu pe acest topic nr tau de mobil sau unde pot fi contactat...
__________________ Life is too short to be pissed off all the time !!! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Puteti intra pe site. Este www.heroesmania.f2s.com Zice-ti daca va place. Forumul e disponibil www.forummania.f2s.com Primele 20 sec netaxabile | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Si iar Heroes III
de data asta este vorba despre harti de heroes 3 pe care le puteti gasi la www.dread.home.ro -as aprecia daca mi-ati trimite si voi niste harti pe cere sa le pun pe site , oricum mai am cam 150 harti de uploadat (dar fffff multe sunt prea banale , idioate , simple , ordinare ) asa ca din cele 150 au mai ramas cam 20-30 harti care vor fi uploadate curand
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
ok dar am nevoie de harti ca eu am doar de restauration of erathia nu si de ab sau sod asa ca trimiteti-mi harti >>> site-ul arata simplu pt ca nu vreau sa fie ceva cu ffff multa animatie (se va incarca intr-o eternitate +++plus ca ocupa si spatiu pe server am doar 10mb)
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Fa rost de Pride Campaign: Titanic Pride(I-III), Angelic Pride(IV-VI) shi Devilish Pride (VII-IX) E poa' cea mai mishto "campanie" pe care am jucat-o la Heroes 3... Rating-u' ei pe www.astralwizard.com spune totu'
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|