![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
vip >>>pe site pun doar harti care nu le gasesti in h3 ,arma blade sau sod (doar daca sunt modificate in bine) assassin pe harta aia este o intrare sus in dreapta (underground ) prin labiriuntul ala de apa Hei Idee noua >>> trimitetimi un rating pt fiecare harta jucata asa cei care vor vrea sa ia o harta se vor putea ghida dupa el. In caz ca nu v-am spus adresa de mail la care trimiteti harti , opinii si rating este dread@home.ro
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Assassin, cine spune ca 3b debarcat acolo ? se poate ajunge altfel acolo ... vai ce tzeapa am luat la Titanic Pride ... am lasat-o pe Catlin underground sa stea degeaba pina am 'crescut' monstrii de nu i-am mai putut bate ... tre' sa ma apuc din nou ...referitor la salvarile alea din attachement-ul din celalalt thread, inca nu am apucat sa le 'duc' acasa ... btw, ati facut un scor mai mare de 498 ? ca am facut la mai multe harti 498 si ca experiment aveam una din harti terminata in 56 de zile, si aceeasi harta terminata si in 70 de zile si tot 498 de puncte ... | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Off topic Quote:
Shi cand ma gandesc cat am jucat la harta aia shi cat de bine m-am descurcat (cu timpu' alea alea - am nimerit la o taverna o "fraiera" pe care o invinsesem in apropierea castelui Dungeon in subterane, in stanga sus. Era asha de bine dotata incat eroului meu barbar i-am retras rolu' de personaj principal - l-am lasat sa se ocupe de "resturi" ...2. Privind Catlin - cu ocazia asta ai un indiciu privind alt topic legat de H3 - ma refer la "save contest"
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
mai Assassine, harta aia se termina altfel, go ahead and try again because I already finished it ... trust me, nu tre' sa debarci acolo ... cit despre rolul principal, eu din principiu nu joc cu barbari, deh, prea prosti ... cu toate ca la armate de mii de creaturi un implosion nu face mai nimic ... harta am terminat-o in schimb cu un necromant caruia ii gasisem artifactu' de facut liches in loc de scheleti si aveam vreo 100k care dadeau vreo 2M damage (aveam 99 la toate) ... stiu din cite am citit save contestu' ca e vorba de harta aia, o sa o mai incep odata ca sa iau cuvintu' cu Caitlin sa le dau drumu la aia de sus sa vina underground ... | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Sunt de acord cu tine ca in general barbarii sucheaza insa dak ai grija de ei pot ajunge nishte eroi potentzi shi, in particular, referitor la respectivu' scenariu, asta era destul de "viril", insa nu suficient pentru harta respectiva, dak vrei sa o termini cu scor mare... ![]() Shi nu e vb de Caitilin - m-am inshelat - am rejucat asta-noapte salvarea shi am mai bagat in thread-u' respectiv nishte lamuriri suplimentare
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
. Cre'ca eroii aia nu pot sa ii eliberez de la inceput Problema este ca, fiind acu' in luna a 4-a, am facut rost si de al doilea erou astfel ca am mai scapat de plictiseala ce incepuse sa ma cuprinda - numa' end turn, end turn etc. Putea fi mult mai imprevizibila si mai palpitanta, plus ca si povestea conteaza... si zic chestiile astea avand in minte Pride Campaign![]() Voi reveni
|
| | #34 (permalink) | ||
|
mda, deh stiu ca la inceput e putin plictisitoare da asta ca sa fiu sigur ca cel care joaca harta are rabdare de otel pt ca harta dureaza in jur de 25 luni sau chiar mai mult oricum harta e gen rpg si cred ca n'o sa te mai plictisesti de acum incolo![]() PS: PT NIMIC IN LUME SA NU DESCHIDETI PANDORA"S BOX!!! | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
recunosc la capitolul story am fost cam lenes, ce vreti nu sunt scriitor ![]() oricum tot ce tre sa stiti e spus aaa si bataliile de la inceput POT fi facute. pe parcurs veti afla cum (destul de tarziu) da ele POT fi facute. sunt ca salvarile alea, asa ca sa va vad. incercati sa le faceti inainte de a afla cum. succes! | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Astrogonia
Cateva pareri dupa ce am jucat 5 luni: - Pregatiti-va pentru mari frustrari (atunci cand ti se zice "Este un moment bun pentru a salva" e cam trasa de par treaba). Hartile profesioniste (3DO) puteau fi facute teoretic fara a salva deloc! - Macar daca dureaza 25 de luni, trebuia ca turnul calcului sa nu dureze deloc (sau foarte putin) - O idee pentru K'tav Necro: Decat sa postezi Harta, mai bine postezi o salvare a primei zi (in care inca nu ai miscat) pentru ca asta face joku mai cheat-proof. Ideea e ca oricum nu iti poti alege castel + erou la inceput. - Mare pacat ca incepe sesiunea. Aurelain. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
hai sa fim seriosi, cum sa pun salvarea. asta inseamna sa nu mai existe nimic random in joc, si in jocu meu sunt cateva chestii care tre sa fie random, o sa vezi. asta ca sa nu fie jocu la fel de fiecare data cand il joci. turu calcului chiar dureaza putin ca n'are mare lucru de facut nu inteleg ce te deranjeaza ca am zis sa salvati jocu? pt ca imediat urmau niste one way monolyth prin care trebuia sa intre un anume erou... si oricum in orice joc de heroes cand dai de one way monolyth salvezi jocu inainte, nu crezi? | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
K'tav Nekros : am jucat doar 1 zi din harta ta ![]() Am niste intrebari totusi : -Ce e cu Pandora Box? Am deschis-o, care e faza? -Am trecut de level1 si level2 dar la level 3 se complica faza Stiu cum se poate face, inca nu am incercat. Frumos gandit dar e prea mult de muncit si trebuie sa incerci de multe ori ca sa iti iasa.-Chiar poti sa bati Legiunea de Rust Dragons? | |||
|
| | #40 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
, mai ales ca n-am facut decat batalia aia de Level 1
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | ||||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |