![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
hai sa clarificam niste lucruri. in primu rand ktulu n'are nimic de'a face cu toata povestea asta, el mi'a spus faza cu questu - cum sa scapi de trupe, atat! bataliile sunt facute de mine si de un prieten al meu: nivelu 1 si 3 de el si niv 2 si 4 de mine. mai am cateva batalii de genu asta da decat pe astea le'am inclus in harta. faza cu pandora's box e reala, deci nu o deschideti ca o sa pierdeti jocu, pe bune. bine, nu imediat da pe la jumatea jocului o sa va dati pumni in cap. bataliile nu tre facute imediat ci veti afla cand, da daca vreti puteti sa le faceti fara sa deschideti ... eu v'am zis sa incercati din cauza threadului lui assassin cu salvarile | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
K'tav Nekros Am jucat harta pana am ajuns cu Astral la fire elementals. Am reusit sa bat prima grupa de elemente destul de usor, am ajuns la dwelling, am recrutat cativa si pe urma la urmatoarea grupa de elemente am luat bataie. Tu ai testat efectiv harta asta dupa ce ai construit-o? ![]() Deci aveam 14 magi, 1 arch mage, toti golemii, cativa scheleti si 5 elemente de la dwelling. Singurul spell viabil era weakness. Si tot mi-au dat-o aia. Poate daca pierdeam mai putine trupe pe parcurs se poate dar nu am pierdut decat la leech-urile de dinainte de labirint. Una peste alta, e frumoasa harta si bine gandita. Felicitari. Dar este prea complicata. Cine vrea sa o termine trebuie sa o reia de multe ori ca sa afle ce a fost in mintea ta si ca sa afle ce trebuie sa faca mai departe. Este si foarte plictisitoare, sincer sa fiu nu am intalnit o harta mai plictisitoare decat a ta Totusi merita jucata macar numai pentru luptele alea de la lvl 1, 2, 3 si 4.
| |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| offffff
deci, harta e destul de plictisitoare primele 4,5 luni - asta e! bine e plictisitoare da e interesanta, in sensul ca are tot felu de chichite ![]() harta e testata si rastestata, crede'ma ca m'am saturat s'o tot testez, plus ca au jucat'o si cativa prieteni de ai mei. cand ajungi la fire elementals tre sa ai ceva scheleti ca altfel nu merge si oricum tre sa eviti elemente cat poti, in total tre sa te bati decat cu vreo 2 sau 3 gramezi, restu ii lasi ca o sa ai nevoie de ei mult mai tarziu. hai sa va zic care e faza si cu pandora's box cine va pus s'o deschideti! deci in ea e un taran. dupa ce termini cele 4 nivele vei putea face Power of the Dragon Father care iti va trebui la un quest. ca sa'l dai eroului principal tre sa te retragi cu un erou pe care il vei cumpara de la o anumita taverna cand vei ajunge acolo (prin luna a 18a, cred). si nu te poti retrage decat daca te bati cu taranu ala si dai retreat | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Harta cam scurta si destul de simpluta. Pacat ca am terminat-o inainte sa dau un tur complet prin ea - de exemplu, nici nu a fost nevoie sa iau artifactele alea pazite bine ![]() Privind Astrogonia o sa o iau de la capat, bineinteles fara sa deschid Pandora's Box
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Terra |
Salut. Duminica m-am intilnit cu Assassin si mi-a dat harta+salvarile lui Aurelian si Occulus. Salvarile le-am facut din prima, apoi am inceput harta. In doua ore n-am facut decit prima zi deoarece am vrut neaparat sa fac cele patru batalii si am reusit. Nu am mai putut sa ma joc deoarece a trebuit sa plec dar mi-am propus sa fac harta miercuri seara (sper sa o termin pina dimineata). In legatura cu bataliile: cea mai grea a fost binenteles cea de level 4, apoi de level 2. Bataliile mi-au luat de fapt 30 min, o ora si jumatate a durat pina m-am prins de smecherie. Banuiesc ca nu mai este nevoie sa specific ca joc pe impossible si ca nu am trisat.
| ||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Congrats! Cred ca ar trebui sa dam Cezarului ce-i al Cezarului (...sau in cazul asta K'tav-ului). K'tav Nekros, meriti felicitari pentru Astrogonia!!! Sincer, a iesit prea marpha. Oameni buni, trebuie sa o incercati, caci altfel pierdeti ultima ocazie de a incheia conturile cu Heroes3 (pt ca apare curand H4). | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Am terminat-o si pe asta... Draguta, mi-a luat vreo 146 de zile sa o fac, am iesit cu punctaj de 426 ![]() O sa ma reapuc zilele astea de Astrogonia, stiu ca e bestiala De data asta, nu o sa trec de prima zi pana cand nu o sa faca bataliile alea de la inceput, mai ales ca Joker (fratele meu) mi-a dat niste indicii "pretioase", indicii pe care i le-am pasat si lui Occulus, insa se pare ca vrea, ca de obicei, mura-n gura
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Re: Hai, maaah! Quote:
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
sa zicem ca ktulu mi'a dat o idee, hmmmm, da contributia lui a fost asa de mica incat pot spune ca n'a prea contribuit. oricum, daca stii asa de bine cum se face te rog sa o castigi din prima, da din prima, si daca reusesti, te cred pe cuvant, atunci retrag tot ce'am spus. sincer nu cred ca se poate face cu mai putini vampiri, am testat'o si cu 450 si nu merge. poate imi scapa ceva, deci aurelian te rog sa'mi trimiti un mail si sa'mi zici cum. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|