Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-01-2002, 10:17   #41 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

hai sa clarificam niste lucruri.
in primu rand ktulu n'are nimic de'a face cu toata povestea asta, el mi'a spus faza cu questu - cum sa scapi de trupe, atat!
bataliile sunt facute de mine si de un prieten al meu: nivelu 1 si 3 de el si niv 2 si 4 de mine. mai am cateva batalii de genu asta da decat pe astea le'am inclus in harta.
faza cu pandora's box e reala, deci nu o deschideti ca o sa pierdeti jocu, pe bune. bine, nu imediat da pe la jumatea jocului o sa va dati pumni in cap.
bataliile nu tre facute imediat ci veti afla cand, da daca vreti puteti sa le faceti fara sa deschideti ...
eu v'am zis sa incercati din cauza threadului lui assassin cu salvarile

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2002, 22:30   #42 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

K'tav Nekros
Am jucat harta pana am ajuns cu Astral la fire elementals. Am reusit sa bat prima grupa de elemente destul de usor, am ajuns la dwelling, am recrutat cativa si pe urma la urmatoarea grupa de elemente am luat bataie. Tu ai testat efectiv harta asta dupa ce ai construit-o?
Deci aveam 14 magi, 1 arch mage, toti golemii, cativa scheleti si 5 elemente de la dwelling. Singurul spell viabil era weakness. Si tot mi-au dat-o aia. Poate daca pierdeam mai putine trupe pe parcurs se poate dar nu am pierdut decat la leech-urile de dinainte de labirint.
Una peste alta, e frumoasa harta si bine gandita. Felicitari.
Dar este prea complicata. Cine vrea sa o termine trebuie sa o reia de multe ori ca sa afle ce a fost in mintea ta si ca sa afle ce trebuie sa faca mai departe. Este si foarte plictisitoare, sincer sa fiu nu am intalnit o harta mai plictisitoare decat a ta Totusi merita jucata macar numai pentru luptele alea de la lvl 1, 2, 3 si 4.

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2002, 22:46   #43 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Hai, maaah!

Tu vrei sa-mi distrugi viata? Cum adica daca deschizi Pandora's Box pierzi? (Credeam ca-ti bati jok)... Deci: sunt in luna 7... ma chinui ca nebunu' sa fac leechuri (apropos, waw!) si vrei sa-mi spui ca am pierdut deja! Ai grija, sunt instabil psihic!

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 16-01-2002, 22:50   #44 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Nu poti sa-i reprosezi nimic, doar te-a prevenit.

Old 16-01-2002, 23:15   #45 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

offffff

deci,
harta e destul de plictisitoare primele 4,5 luni - asta e! bine e plictisitoare da e interesanta, in sensul ca are tot felu de chichite
harta e testata si rastestata, crede'ma ca m'am saturat s'o tot testez, plus ca au jucat'o si cativa prieteni de ai mei. cand ajungi la fire elementals tre sa ai ceva scheleti ca altfel nu merge si oricum tre sa eviti elemente cat poti, in total tre sa te bati decat cu vreo 2 sau 3 gramezi, restu ii lasi ca o sa ai nevoie de ei mult mai tarziu.
hai sa va zic care e faza si cu pandora's box
cine va pus s'o deschideti!
deci in ea e un taran. dupa ce termini cele 4 nivele vei putea face Power of the Dragon Father care iti va trebui la un quest. ca sa'l dai eroului principal tre sa te retragi cu un erou pe care il vei cumpara de la o anumita taverna cand vei ajunge acolo (prin luna a 18a, cred). si nu te poti retrage decat daca te bati cu taranu ala si dai retreat

Old 18-01-2002, 22:44   #46 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Mda, foarte ingenios cu Pandora Box.
Dar tot cred ca e prea grea harta.

Old 19-01-2002, 09:58   #47 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Impresie

Na acuma! De ce ne-ai spus faza cu Pandora's Box? De obicei ma simt mandru ca le dibuiesc singur (ca de exemplu faza cu Azur Dragon, care nu e chiar la indemana).

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 19-01-2002, 14:41   #48 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

nu am dezvaluit nimic, chestia asta face parte din poveste, nu tre sa'ti dai seama de nimic
am spus ca sa n'o mai deschideti

Old 19-01-2002, 16:18   #49 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Thumbs down The scavenger hunt

Harta cam scurta si destul de simpluta. Pacat ca am terminat-o inainte sa dau un tur complet prin ea - de exemplu, nici nu a fost nevoie sa iau artifactele alea pazite bine

Privind Astrogonia o sa o iau de la capat, bineinteles fara sa deschid Pandora's Box

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 19-01-2002, 21:52   #50 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

nici nu trebuia sa le iei
si dureaza destul pt o harta small fara calculatoare
oricum e facuta dupa MM7 si eu zic ca e destul de misto

Old 20-01-2002, 01:18   #51 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Astrogonia e un monstru, nu e o harta!
Credeti-ma, am jucat 14 luni la ea... si se pare ca mai am. De frumoasa, e frumoasa, da' e si dureroasa.
Un singur lucru mi-as fi dorit: LOGISTICS!

Old 21-01-2002, 19:01   #52 (permalink)
Registered User

Arrow

Salut. Duminica m-am intilnit cu Assassin si mi-a dat harta+salvarile lui Aurelian si Occulus. Salvarile le-am facut din prima, apoi am inceput harta. In doua ore n-am facut decit prima zi deoarece am vrut neaparat sa fac cele patru batalii si am reusit. Nu am mai putut sa ma joc deoarece a trebuit sa plec dar mi-am propus sa fac harta miercuri seara (sper sa o termin pina dimineata). In legatura cu bataliile: cea mai grea a fost binenteles cea de level 4, apoi de level 2. Bataliile mi-au luat de fapt 30 min, o ora si jumatate a durat pina m-am prins de smecherie. Banuiesc ca nu mai este nevoie sa specific ca joc pe impossible si ca nu am trisat.

Joker is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2002, 23:57   #53 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

Thumbs up

tocmai am primit mail de la aurelian care mi'a spus ca a terminat astrogonia
bravo lui!

Old 23-01-2002, 22:10   #54 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Congrats!

Cred ca ar trebui sa dam Cezarului ce-i al Cezarului (...sau in cazul asta K'tav-ului). K'tav Nekros, meriti felicitari pentru Astrogonia!!!
Sincer, a iesit prea marpha. Oameni buni, trebuie sa o incercati, caci altfel pierdeti ultima ocazie de a incheia conturile cu Heroes3 (pt ca apare curand H4).

Old 25-01-2002, 04:39   #55 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Thumbs up The Ancient City

Am terminat-o si pe asta... Draguta, mi-a luat vreo 146 de zile sa o fac, am iesit cu punctaj de 426

O sa ma reapuc zilele astea de Astrogonia, stiu ca e bestiala De data asta, nu o sa trec de prima zi pana cand nu o sa faca bataliile alea de la inceput, mai ales ca Joker (fratele meu) mi-a dat niste indicii "pretioase", indicii pe care i le-am pasat si lui Occulus, insa se pare ca vrea, ca de obicei, mura-n gura

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2002, 11:15   #56 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Eu mai am de facut level3 la care momentan nu gasesc solutii. Level 4 nu e chiar asa de greu dar a durat mult "sa-mi pice fisa"
Cred ca se poate face si cu mai putini vampiri.

Old 26-01-2002, 10:09   #57 (permalink)
... a shadow

Ktulu's Avatar

Re: Hai, maaah!

Quote:
Originally posted by Aurelain
Tu vrei sa-mi distrugi viata? Cum adica daca deschizi Pandora's Box pierzi? (Credeam ca-ti bati jok)... Deci: sunt in luna 7... ma chinui ca nebunu' sa fac leechuri (apropos, waw!) si vrei sa-mi spui ca am pierdut deja! Ai grija, sunt instabil psihic!
Eu am jucat 9 luni si dup'aia am aflat ca nu trebuia sa fi deschis in prima zi... That sucked!

Ktulu is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2002, 10:15   #58 (permalink)
... a shadow

Ktulu's Avatar

Quote:
Originally posted by K'tav Nekros
hai sa clarificam niste lucruri.
in primu rand ktulu n'are nimic de'a face cu toata povestea asta, el mi'a spus faza cu questu - cum sa scapi de trupe, atat!
Am o mica observatie de facut! Batalia cu vampirii vs Rust Dragons ai facut-o singur prima oara cu 1000 de vampiri si cu alta solutie. Mi-ai dat-o mie si eu am gasit o solutie mai buna, care mergea si cu mult mai putini, de unde s-a ajuns si la 500. Deci hai, ca am avut si eu o contributie...

Ktulu is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2002, 20:03   #59 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Nu-s io chiar asa de carcotas, dar se poate face si cu vro 350 de vampiri.

Old 26-01-2002, 21:39   #60 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

sa zicem ca ktulu mi'a dat o idee, hmmmm, da contributia lui a fost asa de mica incat pot spune ca n'a prea contribuit. oricum, daca stii asa de bine cum se face te rog sa o castigi din prima, da din prima, si daca reusesti, te cred pe cuvant, atunci retrag tot ce'am spus.

sincer nu cred ca se poate face cu mai putini vampiri, am testat'o si cu 450 si nu merge. poate imi scapa ceva, deci aurelian te rog sa'mi trimiti un mail si sa'mi zici cum.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules