![]() |
| | #62 (permalink) | ||
|
daca tu joci cu minute pe tura - e alegerea ta, eu n'am jucat niciodata asa da' oricum cred ca nu imi ia mai mult de 2,3 minute pe tura (exceptand turele cand ma bat) punctaju? nu mai tin minte, stiu ca aurelian a scos cat pt un titan vreau si eu o rezolvare cu 400 vampiri in pm (cu toate ca am gasit si eu o metoda mai buna) | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: WTC |
Pentru cei are au deschis cutia pandorei.. K'tav Nekros spunea sa nu deschidem cutia pandorei...Mai pe la mijlocul hartii avem nevoie de un erou din cei patru..Daca ai deschis cutia nu te mai poti retrage si nu-l mai poti recruta ca sa rezolvi questu..Problema asta se rezolva avand multi bani..Te apuci si "prasheshti" la taverna pana iti vine eroul
__________________ relaxeaza-te, maine va fi mai rau | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Quote:
Bah, omul avea dreptate. ![]() E pe-acolo si un elf care seamana cu Gelu! | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| E GATA!!!
E gata harta la care lucrez de 10 (zece) luni. Sunt foarte mandru de ea, desi acuma ca am jucat-o, nu mi se pare harta de 10 luni lucrate la ea... hmm... Testati-o si voi! Va rog insistent sa imi transmiteti toate opiniile despre ea, chiar daca sunt foarte proaste, ca sa o imbunatatesc... Nu e prea lunga si nici foarte foarte grea, dar nici usoara si sunt destule chestii de care trebuie sa te prinzi. Va recomand insistent sa cititi toate mesajele, deoarece povestea e foaaaaarte misto si m-am saturat scriind la ea. De asemenea, mesajele contin indicii foarte importante, si pentru cine le citeste cu atentie, secretele sunt mura-n gura Consideratiile filosofice din harta imi apartin in marea lor majoritate, pe cand elementele de mitologie sunt preluate din mitologiile iraniana si africana vechi. Harta a fost conceputa si testata in totalitate pe Shadow Of Death, deci... Hai, jucati-o ca merita!
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. Last edited by Ktulu; 24-02-2002 at 21:38.. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
(not kidding )
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Bai, baieti, deci tocmai am realizat ca m-am facut de cacat!!! Imi cer mii de scuze!!! Varianta hartii pe care am postat-o nu era varianta finala; de fapt nici nu prea e jucabila. Imi cer mii de scuze. Declar oficial deschis sezonul de injurat Ktulu... Ziceti-mi de familie si de sfinti ca merit! Am editat si post-ul anterior si acum aia e varianta corecta...
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: WTC | Quote:
Nu l-am gasit Spune-mi mai exact pe harta unde este.M-am uitat cu map editorul la toate questurile si nici unu nu imi dadea orb of silt..Merci anticipat..
__________________ relaxeaza-te, maine va fi mai rau | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Baieti ce parere aveti ? Vreau sa refac harta "Isles of sorcery" din Warlords 2 pentru Heroes 3 sau 4 mai degraba . cu mici modificari sa para mai interesanta poate underground putin.
__________________ Oamenii care muncesc toata ziua nu au timp sa faca BANI. | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Ktre Ktulu: Am inceput harta ta... mare pacat ca zilele astea joc wake of gods, ca altfel terminam harta. Oricum, primele impresii: -K'tav spunea ca-i mult de citit. O fi, da' e marpha rau. Am si uitat ca harta era facuta de un amateur (in sensul bun al cuv), intr-atat erau de naturale dialogurile. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|