![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Heroes of Might and Magic III - Save contest
A mai fost acu' un an juma' - "veteranii" shtiu despre ce e vb .Pe scurt, este vb de o salvare la HOMM 3 in care tre' sa intratzi cu primu' erou in subterane shi sa pierdetzi la prima batalie maxim 3 Griffins ...Bafta! ![]() P.S. Ashtept shi de la voi salvari similare
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
1. Salvarea merge numai cu AB, nu cu SOD. 2. Tre'sa batetzi, in conditziile de mai sus, erou' inamic care are 1500 de ciclopi . Rectific, nu cu primu' erou, ci cu unu' din ei , totu' desfashurandu-se intr-o singura tura ...
|
| | #3 (permalink) | ||
| Inca o salvare
Asta e luata de pe net... Putetzi sa va facetzi incalzirea cu ea pt. cea de mai sus ...Btw... solutzia de la Assassin.zip o vreau in PM sau in e-mail, deoarece nu vreau sa stricam chinu' altora... P.S.1. Pt. guppy: nu shtiu dak merge numai cu RoE... nu mai tzin minte ![]() P.S.2. Cand va reintregi Matrix arhiva, vetzi gasi solutzia in topicu' asemanator de acu' un an... O sa shterg imediat postu' meu respectiv
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Sa traiasca nenea assasinu, vad ca nu ti-a pierit pofta ) ba mai mult ai facut un thread cum trebuia facut de mult, uite promit ca diseara, daca mere netu de acasa, incerc harta asta care acu un an si ceva nu mi-a mers din nu mai stiu ce motive, si comunic rezultatele )---------------------- Heroes ramane baza (zicea un clasic in viatza) | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
O sa iau si eu salvarea asta ca tare m-ai facut curios. Banuiesc de pe-acum ca solutia ar fi ceva de genul berserk pe ciclopi cu un erou care are expert fire magic. Oricum habar nu am de ce e acolo asa ca zic doar asa. Eu nu iti dau nici o salvare ci iti propun sa termini cat poti tu de repede (asta inseman asa castigi) intr-o plansa extra large cu subsol cu 7 calculatoare pe impossible. Sa-mi zici si mie cum te descurci. Eu numai asa joc heroes (de obicei cu 4 pt ca nu-si mai fura resursele unul altuia si de obicei sunt mai puternice calc). A'Blade desigur
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Unconected, acu' cateva seri, pe #gamesromania, te-ai batut destul cu pumnii in piept privind performantzele tale incredibile la H3... Eu itzi urez sa treci de etapa in care te crezi buricu' pamantului (gen: impossible cu 7 AI, numa' AB, alea alea )P.S. Sunt sigur totushi ca te vei descurca onorabil cu salvarea mea - insa sa imi spui shi in cat timp ai facut-o (in conditziile de mai sus). Ashtept solutzia in PM sau e-mail... Poa' vi se pare haios, insa hai sa fim serioshi, cate partide de Heroes nu au depins chiar shi de numai o singura batalie? - mai ales cand joci pe impossible shi vrei sa faci un scor record
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Pt. cei care tot au incercat sa ma convinga ca salvarea mea este "imposibil" de facut shi pentru a elimina unele inexactitatzi care probabil au aparut in explicatziile mele anterioare, iata o mica recapitulare: 1. Salvarea merge cu AB, nu cu SOD. 2. Am spus ca totu' se desfashoara intr-o singura tura - shi aici m-am referit la faptu' ca in adventure map nu avetzi voie sa datzi end turn, nu in timpu' bataliei, cum au incercat unii sa se agatze de chichitza asta, doh! ![]() 3. Toata tarashenia desfashurandu-se in aceeashi tura - de aici rezulta ca e clar cu ce erou tre' sa va ducetzi - bine, bine, mai tre' sa facetzi nishte mici "modificari" privind arsenalu' eroului respectiv (cum ar fi aranjamente de trupe - alea alea )Hai ca e ushor... Ashtept solutziile voastre in PM sau in e-mail
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Fyl, solutzia trimisa de tine in e-mail e ok... Ashtept imbunatatzirile Privind tactica aia - e veche, da' buna (ma rog, nu atat ca in Homm 2, pretenii shtiu de ce )Din cate ai observat probabil, ulterior, la rece , salvarea mea nu depinde decat in foarte mica masura de noroc, morala alea alea - va fi foarte greu sa o imbunatatzeshti![]() Pt. ceilaltzi - faptu' ca tre' sa va ducetzi in subterane cu atat de putzine trupe nu tre' sa va mire atat. Paradoxal, in asta consta finetzea salvarii - maxim 3 Griffins pierdutzi
|
| | #12 (permalink) | ||
|
faptul ca le-ai spus sa se duca cu cit mai putine trupe, mentionarea unui singur halebardier de ex., mai mult ajuta decit sa incurce intr-adevar ... de fapt cu cit te duci cu mai multe cu atit te departezi de la solutie ... si se poate cistiga batalia fara sa pierzi nimic chiar, assassin cred ca o sa reuseasca pina la urma ... Last edited by Fyl; 27-09-2001 at 15:19.. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti |
L-am facut... Assassin eu sunt ala cu mailul... iar cu o strategie putin modificata la inceput fata de ce ti-am scris am reusit sa pierd decat un singur grifin E tousi nevoie de ceva noroc sa mearga... iar cu mult noroc se poate si fara sa pierzi nimic... dar o strategie bazata pe mult noroc nu mai e chiar strategie Oricum, mi-a placut mult
__________________ Keep the faith! | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Salvari asemanatoare cre'ca gaseshti la www.astralwizard.com . Tot acolo vezi gasi shi cele 3 scenarii Pride. Episodu' X nici acu' nu a aparut![]() Oricum, trebuie sa recunoshti, e greu de pus cele 3 scenarii intr-o singura campanie
|
| | #18 (permalink) | ||
|
stie cineva cum se pot converti salvari de AB la SOD ? ca m-am apucat de o harta facuta special pt. SOD (faceai un set de artifacte) si cind am vazut ca nu se compun la un loc, dupa aia mi-am dat seama ca jucam un AB, nu un SOD ... problema e ca degeaba am salvat jocul, in SOD nu-mi recunoaste salvarea hartile astea cu ... pride sint de belea aia cu Angelic Pride, am lasat un erou sa 'zaca' underground pina mi-am dat seama ca nu-l pot scoate de acolo, asta cu Titanic Pride, tocmai v-am spus ce mi s-a intimplat ...
| |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Din cate shtiu io, nu se poa' Altadata sa fii mai atent![]() Heh, ma bucur ca salvarea mea tzi-a facut pofta de Pride Campaigns, care sunt - uita-te shi la ce scor au obtzinut pe www.astralwizard.com - cele mai meseriashe scenarii de H3 49 de download-uri... 2 solutzii... sa intzeleg ca restu' cauta tutoriale de H3?
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti |
Apropos de solutii, Assassin poti sa-mi spui daca Fyl a avut aceeasi strategie ca si mine? Ca daca nu sunt curios cuma facut Se pare ca n-am destul noroc sa-l termin fara sa pierd nimic... cel putin un grifin tot se duce
__________________ Keep the faith! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|