![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
am gasit si un convertor: am mai inceput odata harta faithkeeper < am scris o idee despre solutia ca sa nu pierzi nimic (3b de doua ori moral in prima tura si experienta ca genist ), da' prietenii au considerat ca ii ajut prea mult pe altii, asa ca postul mi-a fost modificat, cine a apucat sa citeasca s-a scos, restul ...assassin < no harm done | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Ok, vad ca timpu' a trecut si ca Heroes IV e foarte aproape de lansare ), si Homm a fost readus in discutie din nou , asa ca va mai intreb: cine se incumeta sa rezolve salvarea aia?Va provoc, din nou, sa bagati aici salvari similare ![]() Glove
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
singurul mod in care poti sa nu pierzi nici o trupa e sa folosesti dublu cast ![]() ![]() | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Eu jucat mult Heroes3 si sunt un jucator bun (cel putin asa imi place sa cred). Cu toate astea parerea mea e ca este imposibil sa bati 1800 ciclopi cu eroul ala. Poate imi scapa mie ceva acum cand am incercat salvarea de vreo 4-5 ori. Deja m-am enervat, poate o sa mai incerc desi raman la parerea initiala.
| |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Occulus
1500, 1800, ce conteaza? Nu stiu daca am mai facut precizarea asta, insa chestia e ca sunt impartiti in 2 grupe . Banuiesc ca asta era elementu' care iti lipsea, ca altfel nu imi explic dc dupa ce nekromancer a primit si hintu' asta a reusit pana la urma
|
| | #30 (permalink) | ||
| mda...
Mi-a spus Assassin cum se face salvarea lui si mi-e rusine sa recunosc ca nu m-am gandit la tactica asta . Dar merge doar impotriva calculatorului sa il "pacalesti" in modul asta. Totusi am facut cealalta salvare postata de Assassin si vreau sa stiu cati dintre voi au incercat sau au reusit sa o faca. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| O noua provocare...
Urmand initiativa lui Assassin m-am gandit sa postez si eu o salvare care sper sa va dea dureri de cap ![]() Problema e simpla : trebuie sa atacati castelul si sa il cuceriti. ![]() Restrictii nu sunt in afara de exploatarea bug-urilor (cum este Double Cast) Astept solutiile voastre. Mentionez ca m-am chinuit jumate de zi ca sa construiesc salvarea asta si sper sa nu imi fi scapat nimic (cum ar fi o solutie banala )Incercati si va rog sa imi trimiteti solutia prin Private Message sau mail: occulus33@yahoo.com Cam esta e tot. Succes. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Inca o problema cu nabadai
Hehe, primul meu post pe ComputerGames... si pasesc cu dreptu': am o salvare pentru voi deosebit de interesanta. Adica foarte, foarte grea. Este un asediu careia trebuie sa-i rezistati (de fapt, asta este partea cea mai proasta, ca tre' dat end-turn si veti astepta cateva sec). E o salvare netrucata. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| pana la urma m-ati lasat cu ochii in soare
cred ca lumea care vrea sa stie, stie deja cum se rezolva aceste salvari... ce-ar fi sa ma luminati si pe mine... ca nu am reusit la prima salvare in nici un fel... mersi bbcdshop@hotmail.com
__________________ Alex - 0727.571.253 | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
pana la jumatatea bataliei Restu' a fost usor Oricum, e o salvare draguta Vezi ca ti-am trimis in e-mail screenshot![]() Ahh, si inca ceva, am reluat-o sa o imbunatatesc, si am dat de un mic "bug": AI-u' nu m-a atacat din ziua respectiva, asa ca tura urmatoare am mai cumparat un leech
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Mai grea decat cea a lui Aurelain . Din cate am inteles io de la Occulus, am folosit o metoda barbara Oricum am terminat-o la limita. Mai vreauOcculus, explica-i lui Balki cum se face salvarea mea
|
| | #39 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Salvarea se poate face fara cheaturi, nu pot concepe "jucatori" de Heroes of the Might and Magic care joaca, de exemplu, cu dublu cast
|
| | #40 (permalink) | ||
|
m-ati omorat de tot... am incercat si cu dublu cast si fara... si nu prea am facut mare lucru... nici macar pe-aproape de castig... trimite-mi si mie asasine un mail cu rezolvarea... pls bbcdshop@hotmail.com danke
__________________ Alex - 0727.571.253 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|