Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-10-2001, 11:44   #21 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

am gasit si un convertor: am mai inceput odata harta

faithkeeper < am scris o idee despre solutia ca sa nu pierzi nimic (3b de doua ori moral in prima tura si experienta ca genist ), da' prietenii au considerat ca ii ajut prea mult pe altii, asa ca postul mi-a fost modificat, cine a apucat sa citeasca s-a scos, restul ...

assassin < no harm done

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2001, 14:58   #22 (permalink)
Registered User

Fyl, poti sa i imi spui si mie unde ai gasit convertorul ala?

Mersi

unic is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2001, 12:26   #23 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

tu esti turc ? mai citeste odata ce am scris ...
Quote:
am mai inceput odata harta

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2002, 17:12   #24 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Cool

Ok, vad ca timpu' a trecut si ca Heroes IV e foarte aproape de lansare (ce mai conteaza inca 2 luni?), si Homm a fost readus in discutie din nou, asa ca va mai intreb: cine se incumeta sa rezolve salvarea aia?
Va provoc, din nou, sa bagati aici salvari similare

Glove

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 06-01-2002, 09:31   #25 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

Cool gata cu salvarea

assassin vezi ca ti'am trimis solutia in mail

daca mai vreti astfel de batalii "imposibile" luati harta mea "Astrogonia" de la topicu "Harti heroes!"

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 06-01-2002, 12:40   #26 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Thumbs up

Hehehe, ti-am zis io ca e simpla, insa e frumoasa Mama ce pofta de Homm am acu'

Old 06-01-2002, 21:44   #27 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

Exclamation observatii

Quote:
Assassin:
[b]sa pierdetzi maxim 3 Griffins - dak reushitzi sa pierdetzi mai putzini sau nici unu' bravo voua - deshi nu o sa va ramana spell points pentru ressurection - eu oricum nu am reushit...[b]
chiar daca ar ramane spellpoints pt resurection nu merge ca'ti trebuie cel putin advanced earth magic

singurul mod in care poti sa nu pierzi nici o trupa e sa folosesti dublu cast

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2002, 09:13   #28 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Eu jucat mult Heroes3 si sunt un jucator bun (cel putin asa imi place sa cred). Cu toate astea parerea mea e ca este imposibil sa bati 1800 ciclopi cu eroul ala. Poate imi scapa mie ceva acum cand am incercat salvarea de vreo 4-5 ori. Deja m-am enervat, poate o sa mai incerc desi raman la parerea initiala.

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2002, 18:31   #29 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Occulus

1500, 1800, ce conteaza? Nu stiu daca am mai facut precizarea asta, insa chestia e ca sunt impartiti in 2 grupe. Banuiesc ca asta era elementu' care iti lipsea, ca altfel nu imi explic dc dupa ce nekromancer a primit si hintu' asta a reusit pana la urma

Old 08-01-2002, 11:54   #30 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

mda...

Mi-a spus Assassin cum se face salvarea lui si mi-e rusine sa recunosc ca nu m-am gandit la tactica asta . Dar merge doar impotriva calculatorului sa il "pacalesti" in modul asta. Totusi am facut cealalta salvare postata de Assassin si vreau sa stiu cati dintre voi au incercat sau au reusit sa o faca.

Old 08-01-2002, 15:56   #31 (permalink)
BLK
Balki

BLK's Avatar

mail me ca sa nu raman prost... cum se face salvarea aia prima???

bbcdshop@hotmail.com

danke

BLK is online now    Reply With Quote
Old 09-01-2002, 15:58   #32 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

O noua provocare...

Urmand initiativa lui Assassin m-am gandit sa postez si eu o salvare care sper sa va dea dureri de cap
Problema e simpla : trebuie sa atacati castelul si sa il cuceriti.
Restrictii nu sunt in afara de exploatarea bug-urilor (cum este Double Cast)
Astept solutiile voastre. Mentionez ca m-am chinuit jumate de zi ca sa construiesc salvarea asta si sper sa nu imi fi scapat nimic (cum ar fi o solutie banala )
Incercati si va rog sa imi trimiteti solutia prin Private Message sau mail: occulus33@yahoo.com
Cam esta e tot. Succes.
Attached Files
File Type: zip occulus.zip (22.8 KB, 61 views)

Old 11-01-2002, 02:39   #33 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Inca o problema cu nabadai

Hehe, primul meu post pe ComputerGames... si pasesc cu dreptu': am o salvare pentru voi deosebit de interesanta. Adica foarte, foarte grea.

Este un asediu careia trebuie sa-i rezistati (de fapt, asta este partea cea mai proasta, ca tre' dat end-turn si veti astepta cateva sec). E o salvare netrucata.
Attached Files
File Type: zip aurelain.zip (40.6 KB, 68 views)

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 11-01-2002, 03:32   #34 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Frumoasa salvare Aurelian
Nu am pierdut decat leech-ul, sa il bati fara nici o pierdere s-ar putea sa mearga dar pare improbabil. Vezi ca iti trimit un private message cu o poza care arata rezultatul bataliei, asta daca nu ma crezi pe cuvant

Old 11-01-2002, 04:29   #35 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Uimire

Este clar ca am pierdut din vedere "solutia banala". Cum este posibil sa-l rezolvi asa repede? Tu stii cat m-am chinuit?

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 11-01-2002, 21:56   #36 (permalink)
BLK
Balki

BLK's Avatar

pana la urma m-ati lasat cu ochii in soare

cred ca lumea care vrea sa stie, stie deja cum se rezolva aceste salvari... ce-ar fi sa ma luminati si pe mine... ca nu am reusit la prima salvare in nici un fel...

mersi

bbcdshop@hotmail.com

Old 13-01-2002, 02:11   #37 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Thumbs up Aurelain save

Quote:
Originally posted by Aurelain
Hehe, primul meu post pe ComputerGames... si pasesc cu dreptu': am o salvare pentru voi deosebit de interesanta. Adica foarte, foarte grea.Este un asediu careia trebuie sa-i rezistati (de fapt, asta este partea cea mai proasta, ca tre' dat end-turn si veti astepta cateva sec). E o salvare netrucata.
Quote:
Originally posted by Aurelain
Este clar ca am pierdut din vedere "solutia banala". Cum este posibil sa-l rezolvi asa repede? Tu stii cat m-am chinuit?
Recunosc, nu am facut-o din prima incercare, insa la a doua am dat autocombat pana la jumatatea bataliei Restu' a fost usor Oricum, e o salvare draguta Vezi ca ti-am trimis in e-mail screenshot
Ahh, si inca ceva, am reluat-o sa o imbunatatesc, si am dat de un mic "bug": AI-u' nu m-a atacat din ziua respectiva, asa ca tura urmatoare am mai cumparat un leech

Old 13-01-2002, 03:56   #38 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Thumbs up Occulus save

Mai grea decat cea a lui Aurelain. Din cate am inteles io de la Occulus, am folosit o metoda barbara Oricum am terminat-o la limita. Mai vreau, cine mai baga?

Occulus, explica-i lui Balki cum se face salvarea mea

Old 14-01-2002, 02:06   #39 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Angry Recapitulare

Quote:
Originally posted by Assassin
1. Salvarea merge numai cu AB, nu cu SOD.
2. Tre'sa batetzi, in conditziile de mai sus, erou' inamic care are 1500 de ciclopi. Rectific, nu cu primu' erou, ci cu unu' din ei, totu' desfashurandu-se intr-o singura tura...
P.S. Inca o conditzie: sa va luptatzi fara champions, crusaders shi halebardiers - un singur halebardier ajunge
Quote:
Originally posted by Assassin
1. Salvarea merge cu AB, nu cu SOD.
2. Am spus ca totu' se desfashoara intr-o singura tura - shi aici m-am referit la faptu' ca in adventure map nu avetzi voie sa datzi end turn, nu in timpu' bataliei, cum au incercat unii sa se agatze de chichitza asta, doh!
3. Toata tarashenia desfashurandu-se in aceeashi tura - de aici rezulta ca e clar cu ce erou tre' sa va ducetzi - bine, bine, mai tre' sa facetzi nishte mici "modificari" privind arsenalu' eroului respectiv (cum ar fi aranjamente de trupe - alea alea)
4. Tre' sa intratzi in subterane cu minim de trupe sa va batetzi cu cei 1500 de Cyclops shi sa pierdetzi maxim 3 Griffins - dak reushitzi sa pierdetzi mai putzini sau nici unu' bravo voua - deshi nu o sa va ramana spell points pentru ressurection - eu oricum nu am reushit...
Mura-n gura: pentru a nu pierde decat aia 3 griffins, m-am dus doar cu monks, archers, un singur halebardier shi 3 griffins... altfel, nu se poa'...
Hai ca e ushor...
Ashtept solutziile voastre in PM sau in e-mail
Am primit in e-mail o asa-zisa solutie de la Striker care incepe cam asa: "pot sa afirm ca am rezolvat-o dupa vreo 15 minute de incercari. Secretul este double cast"...
Salvarea se poate face fara cheaturi, nu pot concepe "jucatori" de Heroes of the Might and Magic care joaca, de exemplu, cu dublu cast

Old 14-01-2002, 15:12   #40 (permalink)
BLK
Balki

BLK's Avatar

m-ati omorat de tot... am incercat si cu dublu cast si fara... si nu prea am facut mare lucru... nici macar pe-aproape de castig... trimite-mi si mie asasine un mail cu rezolvarea... pls

bbcdshop@hotmail.com

danke

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules