Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-01-2002, 18:20   #41 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Hai ma Assassin trimite-i rezolvarea ca nu vezi ca moare asta pe-aici. Nu vezi de cand te roaga

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2002, 23:08   #42 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally posted by Assassin

Am primit in e-mail o asa-zisa solutie de la Striker care incepe cam asa: "pot sa afirm ca am rezolvat-o dupa vreo 15 minute de incercari. Secretul este double cast"...
Salvarea se poate face fara cheaturi, nu pot concepe "jucatori" de Heroes of the Might and Magic care joaca, de exemplu, cu dublu cast
Puteai sa precizezi faptul ca nu puteam utiliza double cast! :P Eu de obicei nu-l folosesc dar credeam ca asta e chichita cu care sperai sa ne prinzi, imi cer scuze daca m-am inselat. Cat despre solutie nu vad de ce ar fi una "asa-zisa" ca doar merge foarte bine in toate situatiile (chiar cand cel cu ciclopii e om). In concluzie ma mai chinui cu salvarea...

BTW: Salvarea lui Occulus nu mi-a mers, celelate sunt grelute, dar nu imposibile.

Striker is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2002, 06:41   #43 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Quote:
Originally posted by Occulus
Hai ma Assassin trimite-i rezolvarea ca nu vezi ca moare asta pe-aici. Nu vezi de cand te roaga
Bah, ideea ca nu numai ca i-am trimis eu rezolvarea, da' i-am trimis-o de demult. Insa multi se pare ca nu-si verifica Private Mailu! Apropos, (I'm excused by the "newbie" status) nu se poate vedea in nici un fel daca ai PM decat in CP?

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 15-01-2002, 09:47   #44 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Arrow

Quote:
Originally posted by Balki
m-ati omorat de tot... am incercat si cu dublu cast si fara... si nu prea am facut mare lucru... nici macar pe-aproape de castig... trimite-mi si mie asasine un mail cu rezolvarea... pls
bbcdshop@hotmail.com
danke
Ti-am trimis solutia in e-mail, ca la PM-u' lui Aurelian nu te-ai uitat se pare
Quote:
Originally posted by Aurelain
(I'm excused by the "newbie" status) nu se poate vedea in nici un fel daca ai PM decat in CP?
Ba da, in pagina principala: www.computergames.ro/forum sau daca iti setezi in CP sa fii anuntat de primirea unui PM in e-mail

Striker, astept in continuare rezolvarea la salvarea mea. Cea a lui Occulus nu e imposibila

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2002, 22:41   #45 (permalink)
Registered User

Nu am zis ca salvarea e imposibila ci ca nu mi-a mers. Daca o pun in directorul games, cand dau load game iese din joc asa ca... nu stiu cat e de grea dar avand in vedere parerile despre ea imi pare rau ca nu reusesc sa o fac sa mearga.

P.S: Sper ca ultima solutie trimisa a fost buna!

Striker is offline    Reply With Quote
Old 16-01-2002, 00:22   #46 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Ba nu stiu de ce nu iti merge ca lui Assassin i-a mers. Harta pe care e salvarea e good to go.h3m din Restoration of Erathia. Eu am si Armageddon's Blade instalat peste SOD. Vezi ca poate are nevoie de AB instalat.

BTW, jucati harta Astrogonia.h3m a lui K'tav Nekros de pe threadul despre harti de Heroes3 si vedeti cum va descurcati. Eu am ajuns pana la Rust Dragons (level 4).

P.S. Va mai pregatesc o salvare in curand...

Old 16-01-2002, 10:23   #47 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

harta mea

http://www.computergames.ro/forum/at...ostid=33962790

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2002, 00:45   #48 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Luati de-aici ca e super oferta

Incercati salvarea daca va credeti bazati la heroes
De fapt e o harta in care trebuie sa jucati doar 1 turn.
Orice e permis, numai sa nu luati ca bonus de inceput artifact.
Succes, astept solutiile voastre in PM sau in mail.
Attached Files
File Type: zip occulus2.zip (4.8 KB, 66 views)

Old 24-01-2002, 23:40   #49 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

in sfarsit mi'am reinstalat si eu heroesu
de daca n'am spatiu
oricum am facut toate salvarile de pana acum
ultima nu e grea de loc

Old 25-01-2002, 01:04   #50 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Stiu ca nu e grea, e mai mult de evident cum se face dar ma plictiseam si am zis sa mai fac o salvare

K'tav Nekros : poti sa imi dai un PM cu cateva indicii cum sa bat dragonii de cristal si Rust Dragons pe harta ta Astrogonia? Restul am reusit.

Old 25-01-2002, 21:53   #51 (permalink)
Registered User

Cool O noua provocare

Jucand harta Astrogonia din cadru' topicului Harti Heroes of the Might and Magic, am ajuns la o situatie interesanta pe care am pus-o aici sub forma unei salvari. Conditiile sunt sa bateti cu eroul Nimbus Rust Dragons, Medusas si Minotaur Kings in maxim doua ture, fara sa pierdeti nimic Cu aceasta ocazie puteti vedea ca am facut bataliile respective care ii dau dureri de cap lui Occulus (si lui Assassin).

O sa ma apuc si de ultima salvare a lui Occulus.
Attached Files
File Type: zip joker.zip (312.9 KB, 68 views)

Last edited by Joker; 25-01-2002 at 22:22..

Joker is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2002, 01:09   #52 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

Quote:
Originally posted by Occulus
Stiu ca nu e grea, e mai mult de evident cum se face dar ma plictiseam si am zis sa mai fac o salvare

K'tav Nekros : poti sa imi dai un PM cu cateva indicii cum sa bat dragonii de cristal si Rust Dragons pe harta ta Astrogonia? Restul am reusit.
nu'ti spun decat atat: joaca harta si prin luna a 14a vei afla cum se fac

hai mah ca sunt usoare, intr'adevar aia cu spriteurile e ceva mai grea da are o singura solutie deci daca iti dai seama de smecherie e f simpla, succes!

Old 26-01-2002, 14:36   #53 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

Re: O noua provocare

Quote:
Originally posted by Joker
Jucand harta Astrogonia din cadru' topicului Harti Heroes of the Might and Magic, am ajuns la o situatie interesanta pe care am pus-o aici sub forma unei salvari. Conditiile sunt sa bateti cu eroul Nimbus Rust Dragons, Medusas si Minotaur Kings in maxim doua ture, fara sa pierdeti nimic Cu aceasta ocazie puteti vedea ca am facut bataliile respective care ii dau dureri de cap lui Occulus (si lui Assassin).

O sa ma apuc si de ultima salvare a lui Occulus.
am 2 probleme:
1. cam ciudata salvarea. da sa stii ca harta poate fi facuta si fara coduri
2. nu mi se pare o idee buna sa postezi salvarea asta pt ca mai sunt oameni care n'au jucat harta mea, deci pt cei care vor s'o joace sa astepte pana o termina si dupa aceea sa joace salvarea

ps: am facut salvarea, duh!

Old 26-01-2002, 16:31   #54 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

LOL. Era si culmea sa nu o faci ca doar e harta ta
Joker a jucat cu coduri?

Old 28-01-2002, 01:06   #55 (permalink)
Registered User

Cool

Trebuie sa recunosc ca am greasit cind am pus salvarea pe Forum. Imi cer scuze.In legatura cu harta ta, nu am terminat-o deoarece nu am avut timp, nu am jucat la i-a decit 6-7 ore.Cind am inceput harta nu am dat sa treaca prima zi decat atunci cind am facut bataliile alea 4 Eroul cu spirite nu l-am folosit in batalie,eroul cu taranii a batut dragonii de cristal,iar la batalia cu rust dragon nu am pierdut decit 6 vampiri.Deci,la cele 4 batali nu am pierdut decat 6 tarani si 6 vampiri.Harta o joc la 6 minute.Apropo,nu am trisat, nu trisez si nici nu am de gind sa trisez vreo data la homm si nici la vreun alt joc.

Am sa incerc sa fac batalia cu spiritele impotriva dragonilor de cristal.In legatura cu salvarea mea,nu aveti curaj? Haideti ca nu este foarte grea.

Last edited by Joker; 28-01-2002 at 01:52..

Old 28-01-2002, 01:49   #56 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

"Eroul cu spirite nu l-am folosit in batalie,eroul cu taranii a batut dragonii de cristal" - Joker
Ce ai facut? Ai inviat taranii si pe urma ai folosit aceeasi schema ca la black dragons?

Old 28-01-2002, 02:03   #57 (permalink)
Registered User

Intradevar am inviat taranii si am folosit aceeiasi schema.

Old 28-01-2002, 02:16   #58 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Heh, la asta m-am gandit si eu. Dar sunt curios car e solutia lui K'tav nekros. Banuiesc ca e asemanatoare cu aia de la level4.

Old 28-01-2002, 06:48   #59 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

joker: atunci cum a ajuns nimbus acolo? ca n'are ca cauta decat la batalia cu rust dragons, dupa aceea nu'l mai folosesti

rust dragons pot fi batuti cu spriteurile! nu ma gandisem la metoda voastra, dar acum va dau ca exercitiu sa'i bateti cu eroul cu spriteurile, si as vrea sa primesc si rezolvari in pm daca se poate

Old 28-01-2002, 17:07   #60 (permalink)
Registered User

Nimbus are vampirii si Orrin are taranii.Rust dragonii nu pot fi batuti cu spiritele.Daca tu ai batut ,trimite-i rezolvarea lui Assassin.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules