![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Sol 3 | Quote:
BTW: Salvarea lui Occulus nu mi-a mers, celelate sunt grelute, dar nu imposibile.
__________________ In order to make apple pie from scratch you first have to create the universe! | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
![]() Striker, astept in continuare rezolvarea la salvarea mea. Cea a lui Occulus nu e imposibila
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Sol 3 |
Nu am zis ca salvarea e imposibila ci ca nu mi-a mers. Daca o pun in directorul games, cand dau load game iese din joc asa ca... nu stiu cat e de grea dar avand in vedere parerile despre ea imi pare rau ca nu reusesc sa o fac sa mearga. ![]() P.S: Sper ca ultima solutie trimisa a fost buna!
__________________ In order to make apple pie from scratch you first have to create the universe! | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Ba nu stiu de ce nu iti merge ca lui Assassin i-a mers. Harta pe care e salvarea e good to go.h3m din Restoration of Erathia. Eu am si Armageddon's Blade instalat peste SOD. Vezi ca poate are nevoie de AB instalat. BTW, jucati harta Astrogonia.h3m a lui K'tav Nekros de pe threadul despre harti de Heroes3 si vedeti cum va descurcati. Eu am ajuns pana la Rust Dragons (level 4). P.S. Va mai pregatesc o salvare in curand... | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Terra |
Jucand harta Astrogonia din cadru' topicului Harti Heroes of the Might and Magic, am ajuns la o situatie interesanta pe care am pus-o aici sub forma unei salvari. Conditiile sunt sa bateti cu eroul Nimbus Rust Dragons, Medusas si Minotaur Kings in maxim doua ture, fara sa pierdeti nimic Cu aceasta ocazie puteti vedea ca am facut bataliile respective care ii dau dureri de cap lui Occulus (si lui Assassin) .O sa ma apuc si de ultima salvare a lui Occulus. Last edited by Joker; 25-01-2002 at 22:22.. | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ![]() hai mah ca sunt usoare, intr'adevar aia cu spriteurile e ceva mai grea da are o singura solutie deci daca iti dai seama de smecherie e f simpla, succes! | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Re: O noua provocare Quote:
1. cam ciudata salvarea. da sa stii ca harta poate fi facuta si fara coduri ![]() 2. nu mi se pare o idee buna sa postezi salvarea asta pt ca mai sunt oameni care n'au jucat harta mea, deci pt cei care vor s'o joace sa astepte pana o termina si dupa aceea sa joace salvarea ![]() ![]() ![]() ps: am facut salvarea, duh! | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Terra |
Trebuie sa recunosc ca am greasit cind am pus salvarea pe Forum. Imi cer scuze.In legatura cu harta ta, nu am terminat-o deoarece nu am avut timp, nu am jucat la i-a decit 6-7 ore.Cind am inceput harta nu am dat sa treaca prima zi decat atunci cind am facut bataliile alea 4 Eroul cu spirite nu l-am folosit in batalie,eroul cu taranii a batut dragonii de cristal,iar la batalia cu rust dragon nu am pierdut decit 6 vampiri.Deci,la cele 4 batali nu am pierdut decat 6 tarani si 6 vampiri.Harta o joc la 6 minute.Apropo,nu am trisat, nu trisez si nici nu am de gind sa trisez vreo data la homm si nici la vreun alt joc. Am sa incerc sa fac batalia cu spiritele impotriva dragonilor de cristal.In legatura cu salvarea mea,nu aveti curaj? Haideti ca nu este foarte grea. Last edited by Joker; 28-01-2002 at 01:52.. | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
joker: atunci cum a ajuns nimbus acolo? ca n'are ca cauta decat la batalia cu rust dragons, dupa aceea nu'l mai folosesti rust dragons pot fi batuti cu spriteurile! nu ma gandisem la metoda voastra , dar acum va dau ca exercitiu sa'i bateti cu eroul cu spriteurile, si as vrea sa primesc si rezolvari in pm daca se poate
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|