Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-01-2002, 20:18   #61 (permalink)
Registered User

Immortal's Avatar

Harti

La www.h3trio.com din meniul din stanga dati pe BatleArena shi apoi pe Battlemaps unde gasiti un set de harti de-astea de o zi doua ( era shiceva concurs pe baza lor dar nu stiu daca mai este)...
Mai precis , aveti de ales oricare rasa cu un anumit numar de trupe (ex. 10 archangels , 20 ch , 30monks, 50 cr , 50 gr , 100 arch, 100pikem.) shi trebuie sa bateti 4 eroi cu exact acelasi numar de trupeca eroul vostru fara sa mai beneficiati de alte trupe...oponentul e bineinteles la alegere ....
Daca nu gresesc cumva la socoata , sunt 81 de combinatii posibile..destule pana apare heroes 4....
Ca un hint , atentie la ce skilluri alegeti , ca unele sunt inutile ( eroii au doua artefacte care anuleaza nishte chestii....pasarele... )
Am incercat shi eu cateva combinatii , unele mi-au iesit , altele nu...castle e cam greu de batut....dat au fost jucatori pe-acolo care le-au facut shi fara vraji....

Immortal is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2002, 02:54   #62 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Cred ca vroia sa spuna CRYSTAL DRAGONS.

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2002, 06:45   #63 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

imi cer scuze! voiam sa spun crystal dragons
normal ca nu poti bate rust dragns cu sptiteurile
si inca o data te intreb, joker, cum ai reusit sa'l aduci pe nimbus acolo unde e? pt ca nu inteleg. si cum ai desfacut acel dark blue border guard de pe apa...

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2002, 11:07   #64 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Red face O mica neintelegere

1. In cadru' hartii Astrogonia, Joker posteaza o salvare al carui subiect principal este Nimbus...
Quote:
Originally posted by Joker
Conditiile sunt sa bateti cu eroul Nimbus Rust Dragons, Medusas si Minotaur Kings
2. Joker se refera acu' la cele 4 batalii de "nivel", el afirmand ca a batut crystal dragons nu cu Aeris (sprites), ci cu Orrin (taranii)
Quote:
Eroul cu spirite nu l-am folosit in batalie,eroul cu taranii a batut dragonii de cristal,iar la batalia cu rust dragon nu am pierdut decit 6 vampiri.Am sa incerc sa fac batalia cu spiritele impotriva dragonilor de cristal.
3. K'tav Nekros se mira, privind respectiva salvare, de aparitia lui Nimbus, desi, dupa mine (chiar daca inca nu am terminat harta, respectiv Astrogonia), datorita cutiei Pandora, Joker putea iesi acolo cu oricare dintre eroi
Quote:
Originally posted by K'tav Nekros
joker: atunci cum a ajuns nimbus acolo? ca n'are ca cauta decat la batalia cu rust dragons, dupa aceea nu'l mai folosesti
rust dragons pot fi batuti cu spriteurile! nu ma gandisem la metoda voastra, dar acum va dau ca exercitiu sa'i bateti cu eroul cu spriteurile, si as vrea sa primesc si rezolvari in pm daca se poate
4. Joker crede ca K'tav Nekros se refera in continuare la cele 4 batalii si ii mai explica inca o data:
Quote:
Nimbus are vampirii si Orrin are taranii.Rust dragonii nu pot fi batuti cu spiritele.Daca tu ai batut ,trimite-i rezolvarea lui Assassin.
5. Dupa cum ii atrage atentia si Occulus lui K'tav Nekros, in loc de rust dragons tre' scris crystal dragons...
Quote:
Originally posted by Occulus
Cred ca vroia sa spuna CRYSTAL DRAGONS.
Quote:
imi cer scuze! voiam sa spun crystal dragons
normal ca nu poti bate rust dragns cu sptiteurile
si inca o data te intreb, joker, cum ai reusit sa'l aduci pe nimbus acolo unde e? pt ca nu inteleg. si cum ai desfacut acel dark blue border guard de pe apa...
Sper ca Joker a priceput acu'...

Ce n-am inteles eu: dc sa nu ne apucam sa facem salvarea lui Joker, cu ce influenteaza jucabilitatea hartii Astrogonia pentru cineva care nu a jucat-o si vrea sa se apuce?

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2002, 22:11   #65 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

- Nice retrospectiva...
- Am facut harta in timp relativ scurt: ~15 luni
- Am terminat Astrogonia cu scor ~mic: 390 (titan)
- Joker, parca tu spuneai ca daca te apuci de harta asta o faci intr-o noapte...
- Sa joci Heroes cu timp limita strica jocul la greu
- Cum a reusit Joker sa-l scoata pe Nimbus? !!Spoiler!! : se poate si de la taverna unui castel, da' deabea mai tarziu
- Si eu am batut cristalii (dragonii) cu taranii...

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 29-01-2002, 22:17   #66 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Oups

Chiar ca am incurcat borcanele (si nu numai eu) cu thread-urile astea 2: "save contest" si "harti heroes". Cred ca totusi cine citeste pe unul, il citeste si pe celalalt...

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 29-01-2002, 22:28   #67 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

da, m'am cam prins eu ce a facut joker. l'a recrutat pe nimbus de la taverna aia de pe rough da tot nu pricem cum naiba a trecut de dark blue border guard? cred ca e un bug ceva...
iar pandora's box e intacta... ciudat
astept niste lamuriri
da oricum joker si'a cam compromis sansele sa mai termine harta

Old 29-01-2002, 22:50   #68 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

aurelian. parca in 18 luni ai terminat harta
???

off topic: assassin: mai intai te intreb ca sa nu il pun degeaba. stiu ca pana acum mi'am schimbat avataru de 3 ori, da promit ca de data asta il tin tot anu. ce vrei asa e la inceput, nu stiu pe care sa'l aleg mai intai si oricum ultimul mi se pare cel mai nasol(avea dreptate occulus). deci te intreb, mai are rost sa'l pun? daca nu se poate nu e nici o problema. astept un raspuns.

Last edited by k'tav; 29-01-2002 at 23:25..

Old 30-01-2002, 02:57   #69 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

OFFTOPIC

N-am vrut sa spun ca e nasol ci doar ca nu prea se potriveste cu numele.

Old 31-01-2002, 01:57   #70 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Quote:
aurelian. parca in 18 luni ai terminat harta
???
[/b]
Ce, tu crezi ca e usor intr-o lume in care viata noastra depinde asa mult de cifre? . Cu alte cuvinte: ai dreptate, 18 luni (cand esti pe net, e cam greu sa dai drumu la H3 ca sa verifici).

off topic: me hate you avatar

Old 17-02-2002, 03:51   #71 (permalink)
Registered User

Immortal's Avatar

Astrogonia

Am facut shi eu bataliile ....
CHiar daca fiecare pe a lui....
La aia cu vampiri n-am pierdut niciunul , la aia cu spriti vreo 200 parca....
Dar banuiesc ca la aia cu tarani vs crystal dragons se face la fel ....tot cu s e...

Old 21-02-2002, 13:47   #72 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

Assasin, din pacate nu merge Arm. blade(am jocurile combinate ca sa mearga random map la shadow of death), imi iese din joc cand dau load game. Sunt foarte curios dar foarte sigur ca din moment ce nu este imposibil sa nu pierzi 3 grifini, in cazul meu de exemplu in care cunosc orice chestie la heroes, atunci o consider ca si rezolvata salvarea. Din partea mea pot sa-ti zic ca oricum nu as fi pierdut nici un griffin daca asta as fi vrut intr-adevar . Si daca tu crezi ca este foarte greu sa joci cu 7 calc aliate pe impossible si sa le si bati, pe o plansa xl cu sublsol si cu monstrii la strong, eu iti zic ca provocarea pt mine e sa le bat intr-un timp mai mic de 4 luni (adica maxim 3 luni..4 sapt).De batut clar le pot bate si asa (dar asta depinde f mult de plansa si de noroc) si de timpul care nu-l am. Heroes am jucat in fiecare saptamana iar pe mine nu ma pasioneaza decat multiplayerul, in care pot sa concurez cu oameni care gandesc intr-adevar si nu cu calculatorul care are foarte mult puncte slabe si este intr-adevar foarte prost la heroes(campaniile nu mai zic ca nici nu mi-am batut capul cu ele).Nu am mai intrat de mult pe net dar acuma o sa apar mult mai des si o sa avem ocazia sa mai vorbim. Adresa mea de email e bcc1981@hotmail.com, iar daca folosesti messenger-ul ma gasesti aproape oricand.

UNCONNECT3D is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2002, 23:29   #73 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

1. Ne-ai dovedit la topicu' cu Heroes4 ca stii tot ce misca in materie de H3
2. Nu zice dinainte ca vei pierde mai putin de 3 grifini inainte de a juca salvarea. Indirect ii jignesti pe cei care au facut-o
3. Tocmai ca nu am zis ca e foarte greu sa faci o harta impotriva AI-ului in conditiile specificate de tine. Mai citeste o data postu' ala al meu
4. Sa stii ca si din luptele cu computeru' inveti cate ceva - ii rog pe cei care mai posteaza aici sa argumenteze pro si contra

P.S. Te-am adaugat in MSN - q_assassin@hotmail.com

Teacher

Old 22-02-2002, 01:19   #74 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Ma inchin in fatza lui Unconected - HOMM GOD

Old 22-02-2002, 01:28   #75 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Cum ca nu merita jucate campaniile din cauza AI-ului nu sunt de acord. Ba tocmai din cauza transmiterii skilurilor, si hartile sunt mai grele. Astfel, mi s-a intamplat odata cu Sandro sa trebuiasca se reiau 2 harti anterioare ale campaniei deoarece nu putem sa o termin pe ultima. Besides, dau shi feelingu' jocului...
Despre AI: uneori este mai bun decat omul. Nici nu stiu cum reuseste in unele cazuri (putine, e drept) sa termine unele batalii pe Quickcombat pe care eu nu pot.

Old 22-02-2002, 01:56   #76 (permalink)
Registered User

Immortal's Avatar

faza tare...

asta am citit-o undeva pe forum la 3DO , deci nu bag mana-n foc ca e adevarat...zicea unu acolo ca s-a batut cu un AI , el avea dendroizi , AI-ul shi ceva campioni , asta i-a prins cu dendroizii , i-ar AI-ul a dat frumos un teleport taman la distanta unde bonusul era cel mai mare shi i-a linistit dendroizii...

Old 22-02-2002, 02:08   #77 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Imposibil dupa parerea mea. Nu am vazut niciodata pe computer sa foloseasca spell-uri ca teleport, clone, sacrifice, etc... De obicei am constatat ca prefera skilluri de damage direct.

Old 22-02-2002, 04:49   #78 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Cool Recomandari

http://www.heroescommunity.com/viewt...FID=6&TID=2523
http://www.heroescommunity.com/viewt...FID=6&TID=3566

Old 22-02-2002, 17:10   #79 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

Atunci cum se face ca de fiecare data cand eu ma bat la quick combat calculatorul se duce cu unitatile inainte si de obicei cele cu speed mare ajung in fata unitatilor adverse si sunt atacate degeaba, pierzand deci de fiecare data in lupta unitati. Daca as juca eu, as da wait sau defense si as trage cat mai mult de la distanta.Asa ceva nu face calculatorul decat cand fortele adverse sunt net superioare si 99% inseamna ca iei si bataie.
Ca sa nu mai zic ca sunt multe faze in care ori imi ia castelul, ori nu-mi ia castelul (un fel de random) atunci cand un calculator e langa castelul meu si este clar ca are armata mai buna. In plus, calculatorul alege pentru eroi skill-uri demne de toata mila: ballista, first aid, eagle eye etc, si asta in functie de cum nimeresc skill-urile alea, nu are nici un fel de tactica.
In plus, in loc sa creeze un erou foarte puternic cu care sa incerrce sa ma bata, el face multi eroi din care din intamplare, daca mai apuca, unul din ei va deveni o chestie mediocra care oricum nu-mi impune nici o problema. Ca sa nu mai zic ca jocul este facut prost tot la o chestie legata de A.I. Atunci cad calculatorul pune mana pe dimension door, te poti duce linistit sa bei o cafea, ca nu conteaza ce procesor ai, calculatorul sta ,,10 ore" sa faca o mutare=> algoritmi de gandire si de calcul foarte slabi. In plus, cand are o armata tare, calculatorul sta si evalueaza fiecare posibila lupta cu fiecare grup de unitati, facand calcule peste calcule si pierzand foarte mult timp. Ultimele 2 chestii nu tin enaparat de A.I. cat de abilitatea programatorilor dar oricum la Heroes3 cel putin era loc de multe imbunatatiri la A.I.
Si ca sa mai dau niste exemple, cand imi ataca de exemplu un calculator castelul, la quick sau autocombat prostul iese cu unitatile dupa ziduri ca sa moara degeaba. De ce face asa? pentru ca si eroul care ma ataca comandat de A.I. stie ca asa o sa faca insusi A.I.-ul. Pe cand daca dau un load game si joc eu singur si joc, logic, protejandu-mi armata in functie de situatie in spatele zidurilor, am sanse mult mai mari de castig(de fapt aproape de fiecare data castig, doar daca raportul de forte este net superior in favoarea calc putand peirde). Cine joaca heroes stie ce spun. IN plus, de exemplu cand atac un catsel de tower, calculatorul este atat de prost la autocombat sau qickcombat incat , ca sa ajunga la o spartura din zid, ia la rand toate minele din fata zidului castelului cu o unitate care merge pe pamant pana cand ajunge la spartura, pierzand astfel foarte mult.
Eu am vazut de foarte multe ori folosind calcualtorul clone la magii( dar asta se intampla cand clone era intr-adevar o magie tare fata de celelalte, de exemplu cand aveam putine magii si gaseam doar cartea de apa), iar magiile probabil le foloseste dupa un algoritm stanilit de programatori, care in orice caz este foarte idiot. De cate ori am vazut calculatorul consumand o gramada de puncte pe fire sau water sau eartth sau air elementals exact la sfarsitul luptei, cand oricum nu mai avea sens sa le faca pentru ca nu ar fi fost folositoare, neapucand sa se bata. Daca as face o lista cu slabiciunile ai-ului, as scrie cateva ore.
SIngura situatie in care recunosc ca un calculator se descurca excelent este in lupta cu arcasii inamici. Acolo intr-adevar face treaba buna si in plus este avantajat pentru facptul ca el stie cand va beneficia de luck sau de moral dianinte si muta si in functie de asta.
In rest, calculatorul este un adversar foarte slab, chiar nefiind nici o diferenta de A.I. intre modurile de joc (tura, regina etc), diferenta constand doar in handicapul in resurse cu care incepe jucatorul uman.
Joc heroes3 de cand a aparut si avantajul cunoasterii unui joc ti-l ofera jocul de multiplayer, nici de cum cel de singleplayer sau de campanii, iar eu am jucat cel mai mult in multiplayer, asta bineinteles dupa ce am mancat o graada de random maps in singleplayer. Prarerile si cunostintele mele despre rase si eroi se afla tot aici la thread-uri ,,ce eroi/skill-uri... etc preferati". Poate mai vorbim. Si eu te-am adaugta assasin in messenger. Mersi!

Old 22-02-2002, 17:15   #80 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

si nu am zis ca nu joc campaniile din cauza a.i.-ului slab. Acolo nici nu mai conteaza asa de mult a.i.-ul pentru ca oricum jucatorul este o marioneta care este fortat mai mult sau mai putin sa faca ce vor cei ce au facut campania, avand un grad de libertate limitat si trebuind sa indeplinseti niste obiective conditionate de cerintele scenariului. Mie nu imi place asa ceva si de-aia am zis ca nu joc campaniile. In plus sunt foarte lungi si uneori foarte grele, pierzand mai mult timp cu load-uri decat cu gameplay-ul efectiv.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules