Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-02-2002, 17:24   #81 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

immortal

deci tu ai zis ca dendorizii i-au pins pe champions. Asta inseamna ca i-au legat de pamant, imobilizand champions-ii(cu magia lor care ii leaga de pamant). Fii sigur ca in algoritmul de bataie calculatorul tine cu dintii de damage-ul cumulativ al champions-ilor, iar tinand cont de asta si adaugand ca sub influenmta teleport cavalkerii scapau si de magia aplicata de copaci (cea care ii leaga de pamant), era logic si simplu ca A.I.-ul, urmarind acest algoritm, sa faca acest lucru. Chiar asa de nemaipomenit este ceea ce a facut?

UNCONNECT3D is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2002, 23:02   #82 (permalink)
Registered User

Immortal's Avatar

daca e adevarat ce-a zis ala , io zic ca e destul de ciudat.....l-ai vazut tu vreodata sa te uimeasca cu o chestie dintr-asta?
Shi nu shtiu ce t-i se pare asha greu de realizat faza cu Tyris vs. Isra , pentru ca din cate stiu eu Air magic se ia foarte usor cu knight iar Haste se gaseste pe toate drumurile....

Immortal is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2002, 08:42   #83 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Nu putetzi sa acuzati AI-ul ca isi face mai multi eroi buni, ca doar asa trebuie. Eu ma simt trisor (eh, nu chiar, dar...) cand abuzez de Town Portal. Apropos, d-aia se numeste Heroes, nu Hero.

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 24-02-2002, 02:57   #84 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

stai linistit aurelian ca si calculatorul abuzeaza de town portal si de dim door. Probabil ca eroii aia multi si mediocri sau foarte slabi ti se par tie buni. AM un print screen care arata ,,micile diferente" dintre eroul meu si cele ale calculatoarelor, e adevarat eu am beneficiat de cateva dragon utopia si de o lansare rapida dar situatia asta se intampla de fiecare data, poate nu cu un decalaj asa de mare dar pe aproape.Iti dai seama ce frica mi-e de ele? Nici adunate nu fac cat eroul meu. Decat mult si prost mai bine putin si bine.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	micile diferente.jpg
Views:	96
Size:	79.7 KB
ID:	1042  

Old 24-02-2002, 03:47   #85 (permalink)
Registered User

special pentru Unconected

joaca 2-3 jocuri harta large fara undeground monsters week 7 calculatoare .........sunt curios de rezultat.......

OverLord[ro] is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2002, 23:37   #86 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

da joaca si tu mosule quake 3 pe plansa mica cu 7 boti pe impossible. Tu ce crezi?
In asa fel de plansa nu conteaza ca eu mai pot sa si gandesc si ca am inteligenta mea ca nu am cum s-o pun in practica. Macar diferenta de handicap trebuie si ea amortizata printr-un interval de timp in care sa am sansa sa fac ce stiu eu mai bine.

Old 27-02-2002, 10:56   #87 (permalink)
Registered User

Unconected poza ta mi se pare putin deplasata...Daca joci la imposible si este o harta cat decat compu niciodata nu o sa arate asha decat daca ii bati eroi tari si pe urma faci o poza cu cei ramasi.. asha ca poza ta nu arata nimic... asha oricine de aici poate veni cu poze din astea...

relaxa is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2002, 23:05   #88 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

random map

e o salvare dintr'un joc random, sa va vad! nu e nici o batalie ci doar sa jucati si sa castigati
Attached Files
File Type: zip imposibil.zip (356.8 KB, 30 views)

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2002, 22:23   #89 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

relaxa - crede-ma ca nu e nimic din ce ai zis tu mai sus. Pur si simplu, singura explicatie a fost ca (,) computerul a fost prea prost si nu a reusit sa treaca de unii monstri. In unele plansi facute la random, pe impossible si cu monstrii la strong sunt intr-adevar niste grupuri de monstri care reprezinta o provocare pentru un jucator bun, ce sa mai zic de un amarat de calculator care e limitat de skill-urile programatorilor sai. Chiar nu ti s-a intamplat sa joci intr-o astfel de plansa in care slaivezi dupa niste super artifacte super aparate dar care sunt puse chiar in calea expansiunii tale??? Mie da, si de multe ori.

Old 12-03-2002, 21:50   #90 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

un save nou'nout

tre sa castigati batalia cu garnizoana....
Attached Files
File Type: zip gem gelu2.zip (92.1 KB, 34 views)

Old 13-03-2002, 00:04   #91 (permalink)
Registered User

Unconected

Nu prea inteleg comparatia ta .....daca tie ti se pare imposibil sa castigi in conditiile care ti le-am zis......LOL

un jucator bun pierde cam una din 5-6........

OverLord[ro] is offline    Reply With Quote
Old 14-03-2002, 01:09   #92 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Mie imi da CRC error la arhiva ta K'tav Nekros si am facut de 4 ori download.

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2002, 09:16   #93 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

save'ul reparat, sper

asta merge ca am incercat'o eu...
Attached Files
File Type: zip gem gelu2.zip (92.1 KB, 36 views)

Old 16-03-2002, 18:32   #94 (permalink)
Registered User

Aurelain's Avatar

Am terminat salvarea lui K'tav. N-a fost grea. Eu in general fac in felul urmator cand se pune problema rezolvarii:
1. intai nici nu imi bat capul, deci nici din prima nu voi reusi
2. ma prind care-i schema (pt ca de fiecare data e o schema, ca doar nu ati postat degeaba)
3. fac mai multe corectii prin trial&error si in cele din urma, fara indoiala, rezolv problema.
Man, I'm good!

Aurelain is offline    Send Message via Google Talk to Aurelain Reply With Quote
Old 18-03-2002, 04:04   #95 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Auto Combat Rulz

Mi-a placut salvarea asta desi nu avea nimic special.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled.jpg
Views:	96
Size:	97.1 KB
ID:	1233  

Old 07-05-2002, 19:15   #96 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

gata assasine am reusit si eu sa o termin, fara sa pierd nici un griffin, astazi, 7 mai 2002, si astazi e prima oara cand am jucat-o, am reusit cam intr-o ora si ceva, nu a fost foarte greu, dar a trebuit sa bag multe load-uri . O aveam acolo in salvari si azi am jucat un singleplayer si pana la urma m-am razgandit, am zis sa vad si eu ce e cu salvarea aia, si a fost super misto! Chiar mi-a placut, bravo! Desi super tarziu, totusi am terminat-o. O sa-ti trimit si varianta mea in pm daca te mai intereseaza. Nu am citit sus pt ca mi-a fost lene si am vrut sa ma descurc singur.

Old 07-05-2002, 19:16   #97 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

oricum n-am mai jucat de mult heroes cu pixu si cu foaia in mana !

Old 07-05-2002, 21:12   #98 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

si dovada (aici e versiunea imbunatatita fata de ce i-am zis lu assasin in email, in sensul ca nu am dat nici o magie inutila, m-am incadrat perfect in spell points, am pierdut minim-mai putin de atat nu cred ca se poate!- si eroul inamic nici nu a mai apucat sa fuga!)

Old 08-05-2002, 00:46   #99 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

aici versiunea finala, super imbunatatita, FARA SA SCOT GRIFINII DIN ARMATA si FARA SA PIERD NICIUNUL. Mai putin de atat la pierderi nu stiu daca se poate, sa-mi spuneti si mie poate varianta mea nu e asa de buna, oricum o stie doar assasin

Last edited by UNCONNECT3D; 08-05-2002 at 01:03..

Old 08-05-2002, 00:50   #100 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Se poate face salvarea si cu mai putine unitati pierdute. Mi-e rusine sa spun ca eu nu am facut salvarea asta (nu m-am straduit mult si am renuntat repede) - acum regret pt ca e cea mai frumoasa salvare postata aici. Daca tin bine minte nu pierzi decat 2 grifoni.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules