![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
da, dar eu nu pierd NICI UNUL, si i-am dovedit lui assasin ca pot face chestia asta, cu toate ca a trecut f mult timp de atunci. Bineinteles ca se pot pierde mai putine unitati, daca le transferi unui alt erou. Totusi, poate cineva sa piarda mai putine unitati decat am pierdut eu fara sa transfere nici o unitate de la cyra altui erou? Daca da, are o bere de la mine (una mai scumpa ). Assasin oricum are...... cu prima ocazie | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
UNCONNECT3D, parca mi-ai trimis o solutie in e-mail acu' cateva saptamani. Ti-am zis ca nu e buna - chiar si acu' mai astept rezolvarea corecta. In caz ca mi-ai trimis-o si nu a ajuns ori am uitat de ea, te rog sa o mai trimiti inca o data ![]() Trimit*©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2002 Location: Iasi |
mai baieti mai, voi vreti sa ma faceti sa ma reapuc de heroes.... dificila treaba asta dar v-as ruga sa postati o problema de heroes dand toate detaliile aici pe forum, si promit ca v-o rezolv mental ![]() oricum, initiativa este buna ![]() p.s. assasine felicitari pt reporaju din korea, parca tu l-ai facut ... oricum l-am urmarit cu sufletu la gura
__________________ Dragongirl Sayfury - lvl20 R/M | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
si eu la fel joc dar in retea e destul de naspa chiar si si cu unselct all vezi utopiile care sunt de nepatruns acum si toate bancile si dwarf chesturile....si mi se par ca sunt monstrii mult mai tari si mai multi nu stiu poate unde nu am mai jucat de mult sod
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Assassin...my friend... o harta bestiala! Keep it up!
__________________ Intel P4 LGA 3.4 GHz HT EM64T/ MB-Gigabyte Intel 915P DuoPro,FSB 800 HT, PCI-e 16X/ 4xDDR2 533-DualCh/ Zalman CNPS7700-AlCu Cooler / Gigabyte Radeon X1600 Series/ 1GB DDR2 Kingston Dual Channel/ HDD 160 Gb WD Caviar 8MB (2x80Gb Raid 0)/ NEC ND4571 DVD-RW/ Intel Azalia High-Definition Audio 7.1/ Creative P5800 5.1Surround System / Logitech® Media Keyboard Elite/Logitech® MX™518 Gaming-Grade™ Optical Mouse/ DELL M993 19-inch Color Flat Screen CRT Monitor. | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Quote:
. Parca nici nu mai am chef sa revin la cel vechi. Salvarea lui Assassin imi da batai de cap, eroul n-are suficiente SP ![]() Imi poate da cineva o "mana de ajutor"? | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Pentru cine mai e interesat de jucat H3 si vrea sa joace harti facute de forumisti, atasez harta mea "Loneliness" . E in WOG. De preferinta este ca sa fie bazat un singur erou. PS: Nu trebuie invinsi ceilalti 3 adversari de pe suprafata neaparat! Astept pareri. | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Vad ca se inghesuie lumea pe aici Anyway, se organizeaza concursuri pe heroesportal: http://www.heroesportal.net/land/?type=H3ch&english acesta avand deadline-ul pe 11 oct. Asta daca mai joaca cineva pe aici Heroes 3... | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: Cluj |
acum doua saptamani am recitit acest topic si m-am apucat sa joc o harta la HOMM3,nu mai jucasem de multi ani.Am pastrat pentru voi o salvare, dar nu orice fel de salvare.Pe scurt, trebuie sa bateti arhanghelii apoi sa treceti prin poarta si sa bateti TOT inclusiv sa luati artefactele,castelul, fara sa pierdeti NIMIC.Nu puteti intra decat cu eroul Adelaide[binenteles] si cu 100 arhangheli.Consider aceasta salvare speciala deoarece nu am mai intalnit asa ceva[am ceva experienta].Eu am facut-o in sase ture si mi-a luat cred cam doua ore.Binenteles,salvarea se face fara sa trisati. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|