![]() |
| | #121 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: Cluj |
acum doua saptamani am recitit acest topic si m-am apucat sa joc o harta la HOMM3,nu mai jucasem de multi ani.Am pastrat pentru voi o salvare, dar nu orice fel de salvare.Pe scurt, trebuie sa bateti arhanghelii apoi sa treceti prin poarta si sa bateti TOT inclusiv sa luati artefactele,castelul, fara sa pierdeti NIMIC.Nu puteti intra decat cu 100 arhangheli.Consider aceasta salvare speciala deoarece nu am mai intalnit asa ceva[am ceva experienta].Eu am facut-o in sase ture si mi-a luat cred cam doua ore.Binenteles,salvarea se face fara sa trisati. | ||
|
| | #128 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
**Vaypah casts Raise Dead Thread** Acu cateva seri am dat peste bijuteria asta....shi de atunci tot incerc sa fac salvarea aia de sus shi nu reushesc.(prima salvare, aia cu grifinii) Pana acum credeam ca-s un jucator destul de competent de heroes, dar se pare ca ma inshel...deci...cine se indura sa-mi zica shi mie cum se face? | ||
|
| | #130 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Hehehe...un mic detaliu pe care il trecusem cu vederea....mersi de "indicii"...stie el/ea cine Oricum, excelenta salvare...imi aduce aminte de bataile din campania de Wake of Gods....aia de trebuie sa bati la un moment dat cu 1 Swordsman si 1 mage un Dark/Dread Knight(nu mai stiu daca era sau nu upgradat), dar sunt sigur ca ati jucat-o si pe aia | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|