Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

Thread Tools
Old 09-11-2001, 08:51   #1
Administrator

Assassin's Avatar

Heroes of Might and Magic 3.5 (Wake Of Gods)

Pana cand apare Heroes 4, o fi ceva de capu' lui? - http://www.computergames.ro/article....thread&order=0

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 15-11-2001, 15:14   #2
Registered User

Exclamation Se merita Heroes III: In the Wake of Gods

Cititi si va minunati

Heroes III: In the Wake of Gods

The announcement and screenshots. Page 1.
New add-on called In the Wake of Gods (WoG) is a logical sequel from Heroes III world to Heroes IV. All previous stories (ER, AB and SoD) are behind and you have to make only last step to leave Erathia and come to new world in Heroes IV.
The WoG has not only new campaigns but also a lot of other changes.
Towns demolition and rebuilding. Now you can destroy towns and when it is completely broken in little while you can rebuild it from emptiness changing or leaving its type. The town demolition may be done in two ways. First, through the ERM (for the future, you can do ALL through the ERM commands). But second depends on a player. The way to do it is the same as a town improvement. Just break instead of build. Of course, there are some rules to protect a town from demolition in some cases (when it makes sense). There is also a dependency of demolition sequence. Some buildings may be broken at any time, others depend. You can change the town type only after complete demolition and not immediately. And this may be only the native Hero's speciality (although there is a new Hero's speciality - Builder that beside all allows to chose any town type). Completely broken town can supply you with Ghosts (strongly changed from HeroesII) but only once.
Pictures (format JPG - from 150 up to 70 kb) are given on the next page to demonstrate all new features of destructions in details.
There are more than 20 new monsters. For example new Monsters of eighth level.
New creatures - God's Representatives. They give you an incremental bonus as long as you keep them as a stack in your army. The longer you have them, the more bonus you have. When you lose them or pass them to another hero all bonuses are also lost.
Dynamical automated map changing (not only as decoration like spreading and dying of fire but also as essence like objects placing and removing, wondering monsters and so on).
New Creature Banks (with new properties) and dwellings are added too.
You get new extreme abilities for creating your *personal* maps.
You can change the behavior of ANY object and create an object that may be visited from any decorative item like mountains or trees.
You can add your own dialogues with multiple choices, your own external graphic (BMPs or AVIs), ask a gamer to enter a text that you can use then at any place in any way.
You can *transfer* much more information now from one map to another inside one campaign.
You can set your own style of the map. Not only a strategical map but also RPG or even Quest.
You can protect your map from changing or viewing by anyone else in map editor (the map still will be playable .

P.S. VA APARE PE 20 NOIEMBRIE !!!

http://www.strategyplanet.com/homm/wog/index.html

HEROES FOREVER !!!

sirbarbax is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2001, 11:09   #3
Registered User

Am downloadat Wake of Gods din prima zi in care a aparut. Are niste chestii misto dar e si o mare porcarie. Chestii frumoase si notabile: poti distruge cladirile dintr-un castel si dupa ce ai mucit tot , inclusiv townhall poti sa construiesti orasul care a fost sau orasul nativ al eroului cu care esti acolo (daca esti cu un knight, distrugi castelul de Inferno si construiesti un Castle in loc), poti lasa armate unde vrei pe drum (numai ca nu le mai poti lua la loc si scatter daca le ataci tot tu). Parti cretine: Turnurile defensive fac damage mai mare cu fiecare saptamana care trece si castelul e sub comanda ta ajungand pana la 500% (iti dai seama ce iti cade fata cand vezi 3 turnuri tragand cu cate 150 damage fiecare), daca ai fost neatent si ai pierdut castelul ai supt p**a ca iti face ala muci level 7,6,5,4 (mai mult nu te lasa intr-o zi...numai ca trebuie sa ai o armata de vreo 2000 HP ca sa poti distruge), creaturile care le-au pus ei sunt total dezechilibrate (inchipuie-ti ca Arhanghelul de level 8 am uitat cum ii zice, i-au mai bagat ceva sute de hp si i-au pus si no retaliation). Nu mai punem la socoteala ca au facut aia o campanie de toata jena (putand schimba codul fiecarui obiect te trezesti ca un market din drum e de fapt casa lu' Pazvante care te trimite sa cureti un obelisk...rahat...mie imi place sa questuiesc , dar toata campania WOG este un quest continuu in care trebuie sa strabati fiecare loc de pe harta ca sa iti dai seama ce trebuie sa faci). Harti single nu prea sunt (nu am vazut decat una care era tot un quest dubios in care existau niste bucatele de pamant care te teleportau pe la mama naibii...jenant sate indrepti catre niste resurse si deodata te trezesti inapoi cu 5 pasi). Cu alte cuvinte daca va tenta downloadul de numai 30 Mb mai bine lasati-o moarta ca nu merita. E fun doar sa vezi schimbarile care le-au facut. Dupa aia te-ai plictisit.
Cat despre Heroes IV verific intruna www.heroes4.org si www.hmm4.com si se pare ca totusi il asteptam in martie. M-am saturat de screenshots si de interviuri peste interviuri. Sa apara odata. Si sper ca la modul grafic care l-au adoptat acum hartile sa fie cu adevarat imense ca altfel e de rau. M-am saturat de scris. Tre' sa ma duc si eu la seminar. Dupa ce ca vin la facultate doar luni mai si chiulesc. N-am mai jucat un joc ca lumea de cateva luni. Daca aveti careva Wizardry8 full please help me. Thanks si bye!

Vega is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2001, 11:38   #4
Registered User

BwSupremeLeader's Avatar

Heroes 3.5

Imi cer scuze daca s-a mai scris despre acest lucru dar iata ce am gasit aseara pe un site rusesc

Este vorba de patch-ul 3.5 pentru Heroes 3 - care contzine o gramada de kestii marfa cum ar fi:

- eroi noi
- unitatzi noi sau upgradeuri noi la unitatzi mai veki Ghost Dragon => Blood Dragon etc. sau Gold Dragon =>White Dragon
- faze de genul itzi darimi cladirile din castelul de baza in caz ca vrei sa nu profite inamicul
- unitatzi mai veki cu un nou LOOK
- artifacte noi shi castele care arata altfel..

Se pare ca acest 3.5 (Wake of the Gods) va continua povestea din SOD shi va face trecerea in heroes 4.

Aici se gasesc screen shoturi din acest patch shi tot pe acest site este disponibila versiunea 3.2 de Heroes 3 SOD necesara pentru a juca pe battle net.

http://www.h3nl.narod.ru./screens.html

BwSupremeLeader is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2001, 13:26   #5
MentoSan in MentoSana

Daemon's Avatar

aaaaaaaargh

Imi explica si mie cineva care a trecut la WOG in campanie cum gasesti castel dupa ce ti-l distrugi in nivelul cu puzzle-ul de "terrain", 3 cred, ca daca treci pe langa statuia aia ti se reduce numarul de zile disponibile la 3 de la 6, si nu ajungi la garrisonul ala de sus. Am incercat tot ce se poate, am si batut cativa... nu merge.

Merci

Daemon is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2001, 22:03   #6
Registered User

adresa oficiala e:

http://www.strategyplanet.com/homm/wog/

si il gasesti acolo pt. download.

Mazer Rackham
(Orson Scott Card - "Ender's Game")

xender is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2001, 02:24   #7
k'davr

k'tav's Avatar

Wink Re: aaaaaaaargh

Quote:
Originally posted by Daemon
Imi explica si mie cineva care a trecut la WOG in campanie cum gasesti castel dupa ce ti-l distrugi in nivelul cu puzzle-ul de "terrain", 3 cred, ca daca treci pe langa statuia aia ti se reduce numarul de zile disponibile la 3 de la 6, si nu ajungi la garrisonul ala de sus. Am incercat tot ce se poate, am si batut cativa... nu merge.

Merci
ok man, uite cum faci:

dupa ce cumperi ghosturile din castel lasi pikemanul in garnizoana si iesi din castel. apesi space ca sa intri din nou in castel. acum te vei bate cu pikemanul si castelul va fi in proprietatea ta pt inca o zi. incepand cu ziua urmatoare nu va mai fi si va incepe numaratoarea inversa numai ca tu ai castigat o zi de mers
acum ai timp sa ajungi la garnizoana aia

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2001, 09:06   #8
Registered User

Angry

Ce pacat!!!
Vreau si eu jokul..
Cand a trebuit sa iau fisierele alea necesare ptr. instalare...mi-au cerut aia de la file planet user sau ceva de genu asta ca sa pot lua fisierele...si de la crearea userului s-a ajuns la nu shtiu ce kestii cu carti de credit....
please help me...with another link.....!
10q v much!

Kãtãlin is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2001, 10:20   #9
k'davr

k'tav's Avatar

alt link

ftp://files.gamesmania.de/pub/gamesm...llinon3_53.zip

Old 30-12-2001, 10:23   #10
k'davr

k'tav's Avatar

daca vrei si filmele de la campanii:
ftp://files.gamesmania.de/pub/gamesm...s3/WoG/p3f.wog
nu sunt necesare pt a juca jocu

Old 01-01-2002, 17:46   #11
MentoSan in MentoSana

Daemon's Avatar

Re: Re: aaaaaaaargh

Quote:
Originally posted by nekromancer

ok man, uite cum faci:

dupa ce cumperi ghosturile din castel lasi pikemanul in garnizoana si iesi din castel. apesi space ca sa intri din nou in castel. acum te vei bate cu pikemanul si castelul va fi in proprietatea ta pt inca o zi. incepand cu ziua urmatoare nu va mai fi si va incepe numaratoarea inversa numai ca tu ai castigat o zi de mers
acum ai timp sa ajungi la garnizoana aia
HEHE am gasit o metoda mai buna decat a ta, cu o zi mai rapida: Dupa ce iei ghosturile lasi undeva tzaranul, oriunde, ca ideea patetica e ca te incetineste, nu coteaza ca mai ai ditamai dragonul si unicornul ala (intre noi fie vorba, daca tu ai cal, putea sa incalece si tzaranul ala, care, surprinzator de aberant, esti chiar tu, adica eroul, pe care-l abandonezi). Asaaa... si dupa ce treci de statuia aia ai doar 3 ture, ideea e ca nu cu mare greutate daca iti calculezi exact pasii iti ajunge chiar pana la garrison.

Daemon is offline    Reply With Quote
Old 02-01-2002, 00:49   #12
k'davr

k'tav's Avatar

mah omule, metoda mea merge 100%. deci o metoda mai buna ca asta e la fel de buna.
oricum ce spui tu pare sa fie o metoda mult mai proasta 9(poate n'am inteles eu ce zici acolo, asa ca fi mai explicit)

Old 12-01-2002, 07:48   #13
Daytrader

GunDam's Avatar

Post question

Spuneti-mi si mie depre Heroes3:Wake of Gods ...
E prima oara cand aud de asa ceva plssssssssss.............

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2002, 10:23   #14
k'davr

k'tav's Avatar

Re: question

Quote:
Originally posted by GunDam
Spuneti-mi si mie depre Heroes3:Wake of Gods ...
E prima oara cand aud de asa ceva plssssssssss.............
viziteaza si tu site'u asta: http://www.strategyplanet.com/homm/wog

Old 18-01-2002, 02:47   #15
Daytrader

GunDam's Avatar

Question Wake Of GODS

Am tot auzit de Wake of gods asa zisul add-on de la heroes 3 dar nu am gasit nimic pe net despre el.Imi poate spune cineva ceva sau sa dea un link catre add-on-ul asta sau ceva informatii....10x U

Old 05-02-2002, 10:11   #16
Registered User

Exclamation VERSIUNEA 3.55

A aparut in sfirsit versiunea 3.55 care suporta multiplayer
( TCP/IP ), deci acum il putem juca si noi normal !!! Sper!!!

http://www.strategyplanet.com/homm/wog/news.shtml

HEROES FOREVER !!!

sirbarbax is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2002, 22:04   #17
humper

OCHI's Avatar

Oricum nu e un addon reusit.

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2002, 19:07   #18
Daytrader

GunDam's Avatar

Ramane de vazut dar nici eu nu cred ca e marfa :PP

Old 23-02-2002, 19:15   #19
Daytrader

GunDam's Avatar

daca e versiune heroes 3.55 asta inseamna ca o iei automat cu update-ul din joc?

Old 03-03-2002, 18:23   #20
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

nici mie nu mi se pare un addon reusit. In afara de grafica si unitati noi au facut kk-ul praf. Nu e calculat cum trebuie si e f dezechilibrat

UNCONNECT3D is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules