![]() |
| | #61 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: Bucharest | TOH si WW Dute la www.toheroes.com uite-te pe acolo... cred ca o sa-ti placa... Ideea e ca poti sa joci pe servere adica pe zone sau gamespy dar poti sa joci si pe ip... doar ca la sfarsitul jocului trebuie sa raporteze ambii jucatori... unul ca a pierdut altul ca a castigat... problema e ca aia de pe servere joaca doar heroes III sau IV normal... fara wog... teoretic nu se supara nimeni sa joci wog... eu vreau sa gasesc oameni care joaca wog si sa raportam pe TOH... ![]()
__________________ ![]() HEROES FOREVER !!! | ||
|
| | #62 | ||
| WoG http://www.strategyplanet.com/homm/camelot/ Nu sunt inscris si nici nu stiu cine si cati joaca acolo , dar poti incerca....
__________________ Wanted dead or alive for being a bad.......... | |||
|
| | #63 | ||
| A aparut versiunea 3.58. ![]() | |||
|
| | #64 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Stie cineva ce imi trebuie ca sa lansez wog 3.8 pe zone? Ca nu reusesc deloc. | ||
|
| | #65 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | salutare...de unde pot face rrost de wog 3.58... multumesc anticipat btw...care sunt cererile pentru el... | ||
|
| | #66 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | no need to reply... multumim opricum... greseala mea ca nu ma uitai mai sus... have a nice meal | ||
|
| | #67 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | wake of gods prima campanie! poate imi spune si mie cineva cum trec de primul nivel din campanie cand ai doar un taran amarat si trebuie sa treci de swordsmeni??????!!!! | ||
|
| | #68 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 | Este un loc in fata swordsmen-ilor unde trebuie lasat tzaranul (right-click pe harta). Dupa care te ascunzi in camp si astepti ca garzile sa plece.
__________________ Today's SPAM was brought to you by Darth_Paul, enjoy! | ||
|
| | #69 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Nu reusesc sa las tzaranu langa crusaderi ca sa ma pot ascunde cu eroul; nu ma lasa sa-i splituiesc! | ||
|
| | #70 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Ma ajuta careva sa trec de prima campanie din WOG, cand trebuie sa scapi de crusader-i? Mi-a dat cineva un pont sa las tzaranu in fata lor si sa ma ascund in field; da' nu pot splitui tzaranu de erou. Poate-mi spune careva cum puii mei sa ies din chestia asta (eventual detalii). Merci! | ||
|
| | #71 | ||
| Si eu as vrea sa stiu. Oricum e cea mai ciudata campanie pe care am vazut-o. | |||
|
| | #72 | ||
| andreis, cred ca topicul de H3 a fost uitat Hai ca am cautat eu pana la urma, vad ca se inghesuie binevoitorii Uite ce se discuta pe heroescommunity despre asta: When you talk to the heroe to the upper left of the map and tell him abiout the crusaders, he disappears and u can take a pikeman with you. Now you can leave Dan near the crusaders by right-clicking on the grouind next toi ur heroe. Then hide on a particular place of your fields (just try all, u will get a messege if u find the right one). si Well, To have the knight talk to me at all, I had to get close to crusaders, then back away, visit abandoned shed, visit monk, visit windmill, and somewhere in between visit fathers statue. Then the knight wanted to talk to me and I got pikemen. Sper ca te ajuta ![]() | |||
|
| | #73 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | Daca nu ai reusit pana acuma,incearca sa intri la WOG options si da WOG-ify all maps. | ||
|
| | #74 | ||
| stai sa treci de prima si sa ajungi la a doua misiune unde tre sa schimbi niste zone de pamant sa le aliniezi dupa patru ore de aranjat nu am reusit nimic...de atunci nu mai joc WOG ... | |||
|
| | #75 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 | pai cum sa-l lasi daca e numai unul? | ||
|
| | #76 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: romania | eu am terminat aceasta campanie acu 2 ani si crede-ma ca e un adevarat traseu cu taranu de la cavaler ,la moara ,la casa,la monksi...daca ai fi terminat ai fi stiut | ||
|
| | #77 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 | adica? | ||
|
| | #78 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Quote:
| ||
|
| | #79 | ||
| ca ai primit tu o hidra a fost pur noroc, campania se face fara wogify, asa aveti chiar sansa sa o stricati. prima harta se poate face asa cum e, nu mai stiu exact, intradevar trebuia sa lasi niste tarani parca undeva... | |||
|
| | #80 | ||
| da, foarte explicit ![]() | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|