Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Notices

Reply

Thread Tools
Old 22-02-2005, 22:45   #81
Registered User

molecula's Avatar

ca sa poti lasa taranul tre sa faci in felu urmator:
in partea din stanga sus pe harta e un erou. pe ala tre sa-l abureshti , nu mai stiu cum, tre sa faci un quest, si dupa ce il faci eroul ala iti da un halebardier. dupa aia poti sa lasi taranu, pt ca ramai cu halebardieru

molecula is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2005, 18:42   #82
Registered User

radu25's Avatar

Te duci la nenea de pe cal dupa ce in prealabil treci pe la coliba parasita.Ii pui o intrebare aluia dupa care el pleaca in partea cealalta la primul paznic.Ei, taranul trebuie lasat exact in locul in care se poticneste calul shi unde te ameninta paznicul dupa care te ascunzi pe ogor dupa copaci shi pleci ulterior.Relativ simplu in comparatie cu ce te vei confrunta mai incolo.Succes!

radu25 is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2005, 18:46   #83
Registered User

radu25's Avatar

Te duci la nenea de pe cal dupa ce in prealabil treci pe la coliba parasita.Ii pui o intrebare aluia dupa care el pleaca in partea cealalta la primul paznic.Ei, taranul trebuie lasat exact in locul in care se poticneste calul (click dreapta shi dai split)shi unde te ameninta paznicul dupa care te ascunzi pe ogor dupa copaci shi pleci ulterior.Dar ai mare grija ca sa ai la dispozitie o zi intreaga pentru a ajunge langa copaci ca de nu te merleste shi pe tine! Relativ simplu in comparatie cu ce te vei confrunta mai incolo.Succes!

Old 03-03-2005, 18:51   #84
Registered User

radu25's Avatar

Te duci la nenea de pe cal dupa ce in prealabil treci pe la coliba parasita.Ii pui o intrebare aluia dupa care el pleaca in partea cealalta la primul paznic.Ei, taranul trebuie lasat exact in locul in care se poticneste calul shi unde te ameninta paznicul dupa care te ascunzi pe ogor dupa copaci shi pleci ulterior. Dar inainte de asta tre sa mai umbli pe harta, sa te duci la fantana la statuie ca sa iti mai dea unele kestii. Relativ simplu in comparatie cu ce te vei confrunta mai incolo.Succes!

Old 03-03-2005, 18:54   #85
Registered User

radu25's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sennin
stai sa treci de prima si sa ajungi la a doua misiune unde tre sa schimbi niste zone de pamant sa le aliniezi dupa patru ore de aranjat nu am reusit nimic...de atunci nu mai joc WOG ...
La misiunea asta am am stricat un mouse si am spart o vaza pana sa ma prind cum se aranjeaza patratelele.Intr-adevar e ciudata rau.Bafta!

Old 03-03-2005, 19:01   #86
Registered User

radu25's Avatar

Unhappy Ajutor!!

Am inceput campania WOG shi am ajuns la momentul in care trebuie sa aranjezi patratelele pentru a lua grailul.Am reusit ,am construit un oras shi mai departe nu mai stiu ce sa fac.Nu mai pot trece mai departe nu este nici o cale?Poate stie cineva!Thanks!

Old 15-03-2005, 12:39   #87
Registered User

wizardu's Avatar

la harta cu aranjatul patratelelor am trecut si eu, pana la urma, insa dupa aceea e faza ca in 3 zile sa ajungi la un castel (de la statuia lu' tatsu) ca daca nu o merlesti. e io am merlit-o si asa s-a incheiat cheful meu pt wog. Spune cineva?? ca oricum nu mai am rabdare si nici timp sa-l aloc acestui add-on

wizardu is offline    Reply With Quote
Old 15-03-2005, 17:24   #88
pustnic

crys41's Avatar

Unhappy

Eu n-am stat sa ma enervez mult la campania asta, stiam ca asa se va intampla. Pentru stiinta forumului nici n-am trecut de crusaderii aia . Altceva m-a facut sa renunt la WOG. Incepusem Unleashing the bloodthursty si cand am vazut ca unu din stronghold avea toate creaturile la expert si nici nu se luptase pana atunci m-am ofticat . Cu toate acestea, creaturile de lvl 8 si comanderul fac toti banii, insa tot complete-ul e mai atractiv .

crys41 is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2005, 01:49   #89
pustnic

crys41's Avatar

Conversie harti

Am o intrebare:
Se poate face conversia unei harti din WOG in complete?
Am map editorul pt cele 2 variante si vad ca odata creata harta in WOG nu poate fi readusa la varianta complete. S-a mai lovit cineva de asta?

Old 24-04-2005, 09:46   #90
k'davr

k'tav's Avatar

mi se pare ca specifica in documentatia wog ca nu se poate face ce vrei tu, sorry

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2005, 16:50   #91
pustnic

crys41's Avatar

Altceva din wog, le-as zice buguri:
- de ce cand este saptamana creaturii X, ma trezesc ca la toate refugee campurile sunt numai creaturi X de recrutat?
- si tot legat de sapt creaturii X: de ce apar pe harta grupulete de monstri indiferent ce e X? Am avut surpriza sa fie saptamana dracolichelor si sa ma trezesc cu packuri pe harta

Old 26-10-2005, 20:05   #92
pustnic

crys41's Avatar

Aici indicatii precise de cum se trece de primul map din campania wog:

http://www.forumplanet.com/StrategyP...66&tid=1528529

Old 29-10-2005, 10:50   #93
Registered User

campania the samaritan WOG

salutare, are cineva idee cum reusesc sa ies de pe insula aia unde trebuie sa ma bat cu 217 rogues cand eu am 11 grand elves? mi-e cam greu sa ii bat, adica imposibil, mai mult de 45 nu "iau" mercic, astept cu nerabdare raspunsul vostru ca ma chinui de ceva vreme cu ea

bogdana is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2005, 19:02   #94
Registered User

multumesc de ajutor, m-am descurcat

Old 08-11-2005, 13:10   #95
Registered User

daca a terminat cineva campania evil way home, as avea si eu o intrebare

Old 08-11-2005, 21:03   #96
k'davr

k'tav's Avatar

te'as fi ajutat, dar am jucat acu mult timp si nu imi amintesc... plus ca nu cred ca am terminat toate campaniile WOG

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2005, 13:15   #97
Registered User

cine jtie cum s escimba limba la heroes

sathyus is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2006, 01:28   #98
PET
South of Heaven

PET's Avatar

Cum instalez WoG ? Am SoD ... dar WoG nu vrea sa se instaleze

PET is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2006, 13:16   #99
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by _|PET|_
Cum instalez WoG ? Am SoD ... dar WoG nu vrea sa se instaleze
oricand vrei... itzi pot scrie un cd cu tot heroes-ul... si chiar nu mai trebuie sa treci prin rahaturile de instaluri si "potriviri"... vi pana la mine...scriem cd-ul si instalezi direct WOG! totul e sa ai chef sa-ti mishti structura pana aici! ym: bennataben....
fac asta GRATIS...pen' ca-s suparat ca nu pot iesi din retea (nici cu proxy)- si ma razbun in felul meu!

Ben Ami is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2006, 13:18   #100
Registered User

Ben Ami's Avatar

acum vazui ca s-ar putea sa fi din Timisoara...pai ... bennataben e ym-ul meu... vedem cum facem sa-ti trimit... fac si eu o prima fapta buna pe anul asta!

Ben Ami is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii > Heroes of Might and Magic

Thread Tools

Posting Rules