![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
Pentru cei care vor sa vada ce le mai trece prin cap baietilor referitor la WoG click aici (e un forum lituaniano-englez, va descurcati voi) ![]() Cel mai interesant si aproape de finalizare e Desert Town (Bastion). Pt cei care vor sa vada cum arata: http://rapidshare.de/files/5563778/Clip_002_02.wmv.html (sau http://rapidshare.de/files/5562574/Clip_002_03.wmv.html pt cei cu dial-up) | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Ajuto heroes 3
Am si eu o intrebare. cum pot juca Heroes 3 WoG online? imi trebuie ceva program special??? CUM
__________________ Decodez Iphone 3G sa mearga pe Vodafone si Cosmote Orange: 0743.68.34.03 | Vodafone: 0721.84.66.55 | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Caut o harta (HoMM 3)
Tin minte ca am jucat acum ceva timp o harta idioata de WoG care era plina cu zeci si eventual sute de unitatii de level 8 care iti dadeau join. Nu mai tin minte cum ii spune. Are cineva idee la ce ma refer?
__________________ Daca vrei pace, pregateste-te pentru razboi! | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Salut! Am o mare problema. Cand instalez Heroes 3 la DirectX imi arata "Failed". Daca-l instalez merge sa-l joc dar nu pot sa mai dau load ca sa incarc un joc salvat. Imi iese din program. Am Win XP Professional cu SP2 si DirectX 9c, Celeron 2.4. Va rog ajutati-ma. | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Pentru wog tcp/ip,hamachi,restu au murit,nush daca gamespy mai suporta heroes DENNZ ori fa rost de patch la heroes,ori fa-ti rost nu ma intere de unde,de homm3 platinum,contine toate din editia heroes 3+support pentru directx9,si multe "fix"-uri | ||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Bai, vreau si eu ce arata Dj_stef acolo .. de unde fac rost? Nici n-am crezut ca mai exista addonuri facute de diferiti useri...
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Gainward Bliss nVidia 8600GT GLH 750/1650/2100 256ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [WD800JD-00JNA0 80GB SATA + WD2000JD-00HBB0 200GB SATA][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Genius 5.1 Home Theater 120W][EIZO F730 19" CRT] | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
ca sa schimbi castelul apesi click dreapta pe fiecare cladire din castelul si le demolezi pana itzi ramane blacksmith-ul, iesi din castel pana in a6a zi...atunci intri in el recruitezi Ghosts din blacksmith si pe urma potzi sa-tzi schimbi castelul.... mai am poze dak vretzi | ||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
heroes 4 si 5 is caca cine vrea sa joaca cu mine WOG mail me bobo_bogdi91@yahoo.com | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Threadul asta e cam mort, dar hai sa incerc... Ma joc campania la Wog, am inceput cu prima. La a doua misiune m-am blocat ca nu pot trece de un obstacol cu eroul, nu stiu daca e bug sau script pe harta. Oricum, tutoriale despre campania Wog nu sunt pe net, decat unul singur facut de un roman, si la misiunea a doua, unde sunt eu, spune ca e ok sa treci pe-acolo (pe unde ma blochez eu) Cum gasesc harta cu editorul? Vreau sa scot obstacolul de acolo. Merge? Se poate? Daca dau restart la harta pe urma (o fac din nou, desi am stat vreo 2 ore la ea), o sa-mi updateze harta, sau tot cu obstacolul ala acolo ramane, cum stie el ca am inceput campania? Am vrut sa umblu in editor, dar nu gasesc niciun fisier *.h3c in tot calculatorul. Cum fac?
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|