![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Votati un castel | |||
| Necropolis | | 16 | 24.62% |
| Asylum | | 10 | 15.38% |
| Academy | | 9 | 13.85% |
| Preserve | | 7 | 10.77% |
| Haven | | 10 | 15.38% |
| Stronghold | | 12 | 18.46% |
| Toate suck! | | 1 | 1.54% |
| Voters: 65. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Heroes of Might and Magic IV - Castles (I)
care credeti ca va fi cel mai misto castel in heroes 4 sau pur si simplu care va place din ce se stie pana acum? informatii pentru cei neinformati :Necropolis Asylum Academy Preserve Haven Stronghold Last edited by k'tav; 02-02-2002 at 15:13.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
oricum gasiti toate informatiile si la http://www.strategyplanet.com/homm in stanga e un meniu cu toate castelele | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Preserve pentru mine ... Phoenix & Elves oricind ![]() Cit despre link-uri ... in ordinea numerelor de pe tricouri ... Academy, Haven, Necropolis, Preserve, Stronghold, Asylum. Desi nu toate statisticile sint corecte. Spre exemplu, nu cred ca Black Dragons or sa aiba 1100 hp Da' sint bune, orientativ.
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
o surpriza f placuta, pt mine, este bone dragon care pare sa fie una din creaturile de level 4 f tari, uitati'va la skilluri si comparati'le de exemplu cu ingeru sau cu titanu Bone Dragon | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Cred ca ar trebui ales si in functie de hero clases aferente fiecaruia. Spre exemplu, mie imi place Heaven (stiu, stiu, ce cliseu) doar din cauza lui priest-life (cu asta o sa incerc prima oara sa joc) si poate lord. Apropos de Necropolis: have you seen something more ugly? catre K'tav Nekros
| |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Mda, Bone-ul e interesant ... ramine doar de vazut daca o sa aiba aceleasi HP si damage range pina cind iese jocul final si cit de efectiv este Panic. Asa el avea Fear inca din H3 dar eu personal am vazut-o in actiune atit de rar incit nici nu se punea. Combat speed-ul e cam mic insa (5). Titanu si Ingeru au intr-adevar statistici aprope identice insa sufera la HP (d'asta ma intreb cu cit o sa ramina la sfirsit Bone-ul) - insa skill-uri ca Chaos Ward si Ressurection nu ar trebui subestimate. E cam dificil de comparat acum ... pina nu bat detaliile in cuie nu prea are sens. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Ala de care spui tu cu Fear era Azuru' (technicalities)... shi arata cel mai marpha din joc. Ghost dragonul avea chestia aia cu injumatatirea HP. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Azuru era chiar beton. Ghostu era cu "ageing" or something ... ce inseamna sa nu mai pui mina pe Heroes de ani de zile ![]() Occulus: unitati or sa fie mai putine, intr-adevar (max e lvl 4 iar in H3 max era lvl 7). Mai mult decit atit, ai de ales daca sa construiesti generator de Titan sau de Dragon Golem (doar lvl 1 si 2 parca poti sa ii faci pe amindoi - 3 si 4 sint la alegere). Ori una ori alta si decizia e definitiva. Tre sa ai alt oras ca sa faci si din ceilalti - daca vrei, bineinteles. Dar o sa fie interesant zic eu | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ![]() oricum, cu toate ca prefer necropolis de departe am cateva nemultumiri: nu prea ma incanta combinatia cu fostele creaturi de inferno nu suport tampenia aia de venom spawn nu'mi place cum arata vampirii amiba aia verde e singura tragatoare si e pe acelasi nivel cu vampirii, deci e nasol cu toate astea, dracii arata superb, si impii la fel, vrajile sunt tari de tot, poti sa sumonezi si ice demoni, si din cate am inteles la sfarsitul bataliilor primesti nu numai scheleti ci orice fel de creatura undead in functie de nivelul eroului | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Mi se pare mie sau in screenshotul de aici http://www.strategyplanet.com/homm/a...reatures.shtml sunt si beholderi? Daca nu mi se pare atunci aveti idee cate tipuri de unitati mai sunt in joc care nu pot fi recrutate din castel? Btw, damage-ul la Black Dragon e 130-300 deci nu 300. Nu sunt foarte sigur dar parca Behemotul are o medie de damage mai mare. Oricum mi se par foarte puternice unitatile de level4 in comparatie cu cele de leveluri inferioare. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|