![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Votati un castel | |||
| Necropolis | | 16 | 24.62% |
| Asylum | | 10 | 15.38% |
| Academy | | 9 | 13.85% |
| Preserve | | 7 | 10.77% |
| Haven | | 10 | 15.38% |
| Stronghold | | 12 | 18.46% |
| Toate suck! | | 1 | 1.54% |
| Voters: 65. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #22 (permalink) | ||
|
pt a lamuri niste chestiuni am pus un link cu toate creaturile neutre cunoscute la ora actuala: Neutral Creatures eroii nu pot muri, ei sunt lasati inconstienti si daca restul trupelor castiga batalia atunci eroul poate fi resurectat la castel. daca totusi pierzi batalia eroul aste dus la inchisoare in castelul inamic si tu va trebui sa'l salvezi cucerind castelul respectiv | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 |
Mdah. Ori am ramas in urma cu noutatile, ori am inteles gresit de la inceput. Peke, din cate stiam, de la nivelul 2 in sus (inclusiv 2 ) nu poti lua decat una din creaturi. De asta mi se pare putin ciudat, la inceput nu ai prea multe tipuri de luptatori, dar aici mai intervine si eroul.Imi place ca ai inceput sa bombardezi forumul de la forumplanet cu intrebari, faza aia cu first strike nici mie nu mi-e clara. Bafta! Cat despre intrebarea lui Nekro, fiecare castel pare interesant, eu am fost jucator de random, deci nu prea stiu ce sa aleg. Interesanti tare par barbarii, cum s-or descurca ei in fata magiilor?!
__________________ Bizzare Cosmic Industries !! | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Ai dreptate SkyDanceR doar lvl 1 se pot lua ambele, de la 2 incolo tre sa te decizi. O sa fie interesant. Sint curios ce o sa te faca sa decizi intre unitati - sau daca o sa se ajunga sa faci mereu aceeasi alegere. Eroii or sa conteze desi se pare ca sint cam pe varza - am impresia ca rolul lor or sa fie vrajile (oricum - ori dai vraja ori ataci) sau tactica (adica de dat bonusuri trupelor din jur). Asa de unu singur sa dea cu brandu nu cred ca o sa faca fata - decit daca vine de la Stronghold (poate) sau daca nu e vorba de prea multe trupe adverse in lupta. De aia m-am luat cu intrebari pe forum ca sa ma antrenez Heroes IV e aproape si tre sa imi intru in forma ca sa-l indoi pe Silviu ![]() SCViper: datele alea la Black Dragon sint vechi de vreo 6 luni si mai mult ca sigur s-au schimbat. Daca vrei sa vezi date mai apropiate de realitate uita-te la Titan, Angel sau Dragon Golem. Cam pe acolo o sa fie si Black Dragonu - poate un pic mai sus. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Occulus: nu, nici un fel de upgrade. Explicatia lor a fost ca oricum nimeni nu se batea cu unitatile neupgradate. Toata lumea se zbatea sa faca upgrade si dup'aia se upgrada tot ce se cumparase inainte ca basic unit. Ceea ce este adevarat ... de multe ori diferenta intre neupgrade si upgrade era atit de mare incit nici nu se merita sa iei unitati inainte sa faci upgrade la generator. In schimb acum au pus abilitati speciale pe toate unitatile. Asa ca de la 1 pina la 4 toate au cite 1-2 sau 3 specialitati (gen Fear, Slayer, First Strike, Skeletal etc.) | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| eroi
am facut o lista cu linkuri mai interesante, de exemplu skillurile eroilor, portretele eroilor, cativa eroi si clasele eroilor.
| |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Am votat Betemoth - aaaaa.... vreau sa zic Stronghold :P Atzi vazut skillurile de pe animalu ala? Acum se p1sha de la distantza pe angel shi titan! Nu am nimik cu Black dragonul cu skilluri shi mai bune, daca le compenseaza cu un pretz piperat... totushi imune to magic e o arma cu doua taishuri! Treaba cu alegerile e poate sa fie o mare aiureala. Chiar shi la h3, unde nu esai silit sa alegi, la meciurile cu resurse initziale limitate eu personal mergeam pe un build order de thunder+behemotzi in detrimentul ogre+ciclopi. Am facut aproape intotdeauna aceeashi alegere, shi asta ma face sa cred ca shi aici treaba va merge la fel. Ar fi trebuit sa puna la alegere trupe cu abilitatzi speciale complet diferite, de exemplu death ward - life ward. Nu ambele trupe de nivelul 3 cu acelashi ward ca la heaven. Macar atunci tzi-ai alege trupele in functzie de ce rasa are inamicu' public nr. 1. Asha se pare ca o sa avem o groaza de trupe pe care nu le foloseshte nici draq. Sper ca eroii sa fi mers shi ei la sala de fortza ca altminteri aia de la Stronghold, fiind slabi in vraji o sa aiba un mare dezavantaj fatza de competitzie. Daca baietzii urmaresc exemplul din seria M&M, inseamna ca eroii de nivel mare nu vor avea probleme sa se bata chiar shi cu o turma de alte creaturi.
__________________ There are 10 kinds of people in this world: those who understand binary, and those who don't... | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Bah, pare destul de misto asa... luat in amanunt. Imi place ideea sa poti sa-ti alegi ce creaturi sa faci; eu ma gandisem la ceva de genul asta inca de cand aparuse HOMM3. Dar totusi parca n-ar fi stricat macar inca un nivel in plus... ma rog... banuiesc ca exista un motiv si ca acesta nu e lipsa de imaginatie. Nu am gasit nimic despre cerintele jocului... stiti ceva concret? Mie Asylum mi se pare misto, cu rezerva ca mie niciodata nu mi-au placut spellurile de damage si asta numai asa ceva are... ma rog... aproape... Ma enerveaza ca trebuie sa ALEG INTRE HIDRA SI BLACK DRAGON. Sucks! Mie imi placeau amandoua foarte mult... Ca si in H3, mie skillurile principale si secundare facute cam cu picioarele, adica sunt unele foarte misto si altele sunt tampenii: cum erau in H3 Eagle Eye, Scholar, chiar si Scouting de nu le lua nimeni si alte cateva care daca le pui langa Logistics sau magii Ba, k'tave nekrOASE, care trupe trag de la Asylum, ca nu m-am prins?
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
ce am mai descoperit din misterioasele cai ale heroesului 4: la death magic exista un skill secundar numit demonology, la nature magic exista unul numit summoning cu care poti folosi vrajile de sumonare de la preserve, care sunt majoritare intre vrajile de nature. ok, totu bine si frumos. acum ce face demonology? face exact acelasi lucru numai ca pt vrajile de summon de la necropolis care sunt 5 pt fiecare nivel. treaba nasoala e ca cica iti trebuie si summoning ca sa poti sumona demonii. asta inseamna ca pt a putea sumona draci, venom spawn etc. eroul tre sa fie demonologist, adica specializat pe nature si death | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
ceva nu-i in regula, titanii sau ingerii intr-adevar sint la furat fata de multi altii, oare iti apar de 4-5 ori mai multi decit restul de level 4 sau cum vor astia sa compenseze diferenta ? vraji mult mai puternice ? nu cred ... daca de la H2 la H3 mai echilibrasera fortele, sper sa nu le 'dezechilibreze' iar ![]() decit sa votez cu unii care nu-mi plac, mai bine ma abtin | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Bone Dragon un screenshot nou care arata damage'ul real al bone dragonului si cat costa: 4000g si 2 crystals Last edited by k'tav; 12-02-2002 at 22:12.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|