![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Votati un castel | |||
| Necropolis | | 16 | 24.62% |
| Asylum | | 10 | 15.38% |
| Academy | | 9 | 13.85% |
| Preserve | | 7 | 10.77% |
| Haven | | 10 | 15.38% |
| Stronghold | | 12 | 18.46% |
| Toate suck! | | 1 | 1.54% |
| Voters: 65. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #42 (permalink) | ||
|
asa mai merge ... behemontul are 240hp nu 750 cum vazusem undeva, n-am vazut nimic peste 300hp, toate de level 4 sint intre 200 si 300 ... nu sint sigur ca am inteles ordinea : dupa damage si health, vine defence oare ? dupa aia cred ca e attack, dupa aia palaria aia ce e, natural resistance ? si ultima e speed ... a ajuns hidra mai rapida decit bone dragonul ... acu' pot sa votez si eu cu Academy | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
De acord cu Overlord dar relaxa, spellurile de direct damage nu cred sa conteze la fel de mult pe hartile mari fata de de cele medii deoarece damageul e oarecum plafonat de skill-ul eroului care ajunge undeva pe la 20-30. Eroii cresc din ce in ce mai greu in level, la fel si damage-ul spellurilor.
| |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Io votez cu Necropolisu chiar daca nu shtiu stat-urile (spre rusinea mea). Am jucat cu necromancerii din h2 shi, din longevitate, tot cu ei o sa joc . Sper sa fie ceva fain , cu toate ca nu me impresioneaza deloc creatura aia care arata naspa (venom nu shtiu cum parca...)
__________________ Life's a stick. Hold on tight... KaryllCH hastetepe://veveve.celestialhevahnz.com | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Craiova |
Iarasi Stronghold holds.Dupa ce ca are +50% crestere/saptamana cu Breeding Pens-ul este si cel mai rentabil. Se anunta a fi cel mai jucat pe harti s si m. Totusi nu trebuie sa se uite partea proasta a lucrurilor. 'Pretul' cumulat al cladirilor Strondhold-ului e asa cum este datorita marelui sau dezavantaj: nu are mage guild. Nu o sa ma mire daca in scurt timp, dupa etuziasmul de inceput sa fie cel mai dificil castel de jucat. | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Echilibrul asta este o simpla impresie, ma. Daca faci o harta cu unitatile de lvl 4 o sa te convingi. Eu am facut asa: toate tipurile de unitati lvl 4, fiecare impotriva unei unitati de behemotzi. 10 la 10. Ingerii: asa si asa. Pana la urma pierd cu 0-1. Titanii: se frig urat. Dragonii de la necro: la limita => 1-0 N-am verificat la toate dar in general behe bate tot ce misca (la modul urat de tot) Shi aici vine bomba: 10 Ferie dragons impotriva 10 behemotzi => nu piere nici un ferie dragon!!!!!! Ba chiar rezista la inca o grupa de 10 behe... Na zicetzi shi voi echilibru. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Might
Behemontii pot creste cate 4 pe saptamana eventual. Vreau sa va intreb daca vi se par exagerati CICLOPII. Un prieten cu care am jucat hotseat azi zice ca sunt porcosi. . Ca cica ii scoti repede (2), damage supermare,abilitatea minune stiti voi si cureti toata harta cu ei .Ce parere aveti ?Am jucat foarte mult MIGHT in ultimele 2-3 zile numai MIGHT. CICLOPII rules. De fapt trebuie sa recunosc ca am devenit fan MIGHT innrait : MOTIVE -1) bersekerii- cea mai tare unitate de level unu la distanta fata de celelalte -2) ciclopii-daca dai cu ei e prapad (daca nu ai supt-o) -3) BEHE unitate foarte buna de level 4 -4) +50 % creatures -5) posibilitate de a lua mare parte din harta inca de la primii 2 ciclopi + bersekeri+ harpii+erou -6) dezvoltarea eroului (cu grandmaster la primele 3 skilluri ia parte activ la lupta si nu-l mai omori nici cu tunu') -7) managementul resurselor (ce-ti trebuie se gaseste fara mari probleme, sau daca nu iti permite sa vinzi mercuru',sulful +parte din gems pt cristale, lemn sau minereu - lucru ce e aproape imposibil la alte rase); Consideratii generale: -Dupa mine ca barbar iti faci harpii(nu intotdeauna depinde cu ce rasa te lupti) -ciclopi-behe. -thunderbirds sucks bigtime ![]() 1),2),3),4),5),6),7) le-am enumerat mai sus. -cu erou secundar expert nobility scoti unitati cacalau -am auzit la cativa ca barbaru rules pe harta small sau medium; de acord dar dupa mine isi arata adevaratele capacitati pe L (XL) se presupune ca nu joaca nimeni intr-un meci pe net. -daca te arzi (gasesti) ceva rezistenta (20,30...) pt trupe jocul e incheiat dupa mine. O sa revin. Sfat : nu va mai certati, "ca mie nu-mi place aia, mie aia...". Incercati sa ziceti ceva constructiv. Sau taceti. Peace
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|